Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 17.087
- 5.170
- 2.493
24fe kullanan var mı önerir misiniz?
#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ikinci cihaz olarak aldım. Ai desteği süper. Samsungun kendi işlemcisi var stabil. Kamera iyi sayılır. Kendi kullandığım 16 proya göre düşük ama o paraya çok iyi. Kasa sağlam. Ekran 4k değil ama yine de canlı 120 hz. Şarjı kullanıma bağlı 2 günü bile çıkarır. Bence iyi telefon24fe kullanan var mı önerir misiniz?
Aynen renktaş dediklerine katılıyorum.ben de 2 ay oldu kullanmaya başlayalı.son derece memnunum kamera ve stabilizasyon yönünden.fiyatına göre sanırım daha iyisini bulmak zorBen ikinci cihaz olarak aldım. Ai desteği süper. Samsungun kendi işlemcisi var stabil. Kamera iyi sayılır. Kendi kullandığım 16 proya göre düşük ama o paraya çok iyi. Kasa sağlam. Ekran 4k değil ama yine de canlı 120 hz. Şarjı kullanıma bağlı 2 günü bile çıkarır. Bence iyi telefon
Honor magic 6 pro bakıyorum bende bu aralar hoş duruyoröneri alayım 40k fln veririm
şaomi 14 T pro nasıl acaba baya övülmüşHonor magic 6 pro bakıyorum bende bu aralar hoş duruyor
iphone 16allah rızası için iphone 7-8 gibi max 6inçlik ekran boyutunda küçük telefon yok mu
Redmi Note'lar var 25-30 civarı.4 sene idare edebilecek en düşük fiyatlı telefonlar ne kadar oldu şimdi
Onlar bile büyük geliyor benim narin ellerimeiphone 16
android kısmı 6.7 den düşük telefon çıkarmıyor artık s25 var 6.2
Kullandım tipini sevmedimşaomi 14 T pro nasıl acaba baya övülmüş
Kamerası iyi bir tel lazım üstat.Bu Onur Bakir herhalde 1.60 m falan, 6.2 inch telefon buyuk geliyormus![]()
Onlar bile büyük geliyor benim narin ellerime
hadi yaw kötü müKullandım tipini sevmedim
Honor'un yazilim sistemi (MagicOS) gayet iyi ve kullanisli ama kamera icin telefon alacaksan bir numarali tercih Honor olmamasi gerek. Kameralari kotu degil ama digerleri ile kiyaslayinca 'ust segment' kamera deneyimi vermez.Kamerası iyi bir tel lazım üstat.
Honor magic 6 pro düşünüyorum varmı tavsiyen
Tek kistasim kamerasi