Telefon Önerileri

24fe kullanan var mı önerir misiniz?

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Renkdaşlarım 32000 liraya F7 Pro almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Edit. 1000 lira da indirim kuponu veriyor.

24fe kullanan var mı önerir misiniz?

Ben ikinci cihaz olarak aldım. Ai desteği süper. Samsungun kendi işlemcisi var stabil. Kamera iyi sayılır. Kendi kullandığım 16 proya göre düşük ama o paraya çok iyi. Kasa sağlam. Ekran 4k değil ama yine de canlı 120 hz. Şarjı kullanıma bağlı 2 günü bile çıkarır. Bence iyi telefon

Ben ikinci cihaz olarak aldım. Ai desteği süper. Samsungun kendi işlemcisi var stabil. Kamera iyi sayılır. Kendi kullandığım 16 proya göre düşük ama o paraya çok iyi. Kasa sağlam. Ekran 4k değil ama yine de canlı 120 hz. Şarjı kullanıma bağlı 2 günü bile çıkarır. Bence iyi telefon
Aynen renktaş dediklerine katılıyorum.ben de 2 ay oldu kullanmaya başlayalı.son derece memnunum kamera ve stabilizasyon yönünden.fiyatına göre sanırım daha iyisini bulmak zor

allah rızası için iphone 7-8 gibi max 6inçlik ekran boyutunda küçük telefon yok mu

Kamerası iyi bir tel lazım üstat.
Honor magic 6 pro düşünüyorum varmı tavsiyen
Tek kistasim kamerasi
Honor'un yazilim sistemi (MagicOS) gayet iyi ve kullanisli ama kamera icin telefon alacaksan bir numarali tercih Honor olmamasi gerek. Kameralari kotu degil ama digerleri ile kiyaslayinca 'ust segment' kamera deneyimi vermez.

Tabi butceye de bagli bu, eger kamera sistemi en onemli kriterim diyorsan mecbur ust segment'teki telefonlara odaklanman lazim, illa 2025 model olmasina gerek yok mesela 2024 model telefonlarda olabilir.

Gecen sene cikmis olan ama kamera sistemi hala en klas olan cihazlar:

1.Vivo X100 Ultra
2.Vivo X100 Pro
3.Xiaomi 14 Ultra
4. Oppo Find X7 Ultra
5. Honor Magic 6 Pro
6. Nubia Z60 Ultra

Samsung'un yazilim sistemi de iyi ama kameralari Cin'deki rakiplerden geri kalmaya basladi yoksa Samsung Galaxy S24 Ultra veya S25 Ultra da alinabilir. Video konusunda Samsung hala iyi ama resim cekmeyi daha cok onemsiyorsan Cin telefonlari bir numara suan.

Geri
Üst Alt