Telefon Önerileri

Ön sipariş fiyatı 43 k diye hatırlıyorum. Şu an Hepsiburada 48 k ya satıyor.
@Cafer Güney

bunu da alabilirsin fiyatina gore cok iyi telefon

30000 liraya POCO F7 Pro (12/512 GB) aldım. 2 haftalık kullanımda ilk sinyaller gayet olumlu. 6 7 yıl da bu götürür diye düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi özelliklere sahip bir telefon yoktu.
F4 GT'den sonra geçen sene F6 Pro'ya geçtim ve hala kullanıyorum. Poco üzmez, 120 veya 90w hızlı şarj ile 15-20 dakikada günü kurtarıyor. Süper bir şey

ben oppoya çöp diyordum ama adamlar CLye sponsor olmuş

çinliler fena ya kaç tane firma oldu

Gecici olarak Honor 200 pro kullaniyorum ben iphone harici telefon kullanmam elli tane android denemis basaramamis biriyim

Poco Samsung filan alayini kullandim
Honor cidden basarili pili ekrani hafifligi
Arayuz basarili telefon f7 pro yerine net tercih ederim artik ikinci telefonum oldu

Gecici olarak Honor 200 pro kullaniyorum ben iphone harici telefon kullanmam elli tane android denemis basaramamis biriyim

Poco Samsung filan alayini kullandim
Honor cidden basarili pili ekrani hafifligi
Arayuz basarili telefon f7 pro yerine net tercih ederim artik ikinci telefonum oldu
honorun magic capsule dediği şey iphone'un dynamic island'ından iyi diyorlar üst seviye telefonlarda

honorun magic capsule dediği şey iphone'un dynamic island'ından iyi diyorlar üst seviye telefonlarda
Yok ya ikisininde bir espirisi yok benimde telefonumda da var zaten sinirli sayida uygulama kullaniyor chrome youtube filan tamamen gösteriş ama telefon arayuzu cidden başarılı zaten huawei yasagi gelmese su anda samsungu gecmis iphone ile rekabet ediyordu

Honor huawein kaldigi yerden devam ediyor xiamoi arayuzu reklam dolu hata dolu igrenc bir arayuz samsungta sarj suresi cok düşük

Redmi Note'lar var 25-30 civarı.
Hiç önermem eski kalitesi yok. 9 pro vardı, değiştireyim yenisiyle dedim, boşa verdigim para resmen. Kamerası daha kötü, parlaklıgi disko gibi, bı kararıyor bı aydinlaniyor aynı yerde. Arada ekran gidiyor bir anda kör edici parlaklık oluyor. Note 13 proya verdiğim parayla fakir sevindirmeliymisim. Media Markttan ya da vatandan almıştım, kaçak falanda değil. Bok gibi telefon

Geri
Üst Alt