Telefon Önerileri

Turkiyede xiamoi pismanliktir
Avrupada nasil bilmiyorum 30k 40k telefona para verip igrenc bir arayuz kullanmayi haketmiyoruz
Zaten o paralarida zerre haketmiyor
Ben huawei honoru yazilim acisindan
Soylemistim
O paralari vereceksem gider bir apple alir 10 sene arkama bakmam xiamoi ile ne isim var iphone lar yeteri kadar iyi fotoda video da cekiyor profosyonel fotografci isem zaten nikon bir cihaz alirim bu benim fikrim
Sen su videoyu zamanin oldugunda bir izle ve diger buyuk markalarin ara yuzunu bir karsilastir

Poco cihazı Murhan'da vardı yanlış hatırlamıyorsam herhalde bilgi verebilir belki @Murat Saylak
Ben şuan aktif olarak Poco F6 Pro kullanıyorum, kamerası orta halli ama geri kalan özellikler gayet iyi. Aşırı şekilde fotoğraf çeken birinin kamerayı denemesi gerekir. Ben daha önce de Poco kullandığım için markayı, arayüzü ve kağıt üstündeki donanımın nasıl performans verdiğini iyi biliyorum. Kamerayı her seride biraz daha iyileştiriyorlar, sadece kamera benim için kriter değil ama

arkadaşlar iphone 14 ayarında ve fiyatlarında telefon önerileriniz nelerdir

daha aşağısı da olabilir tabi

beklentim çok yok oyun filan oynamam ama kameranın iyi olması en büyük talebim

@Alper Altun sen bu konuda bilgili bir abiye benziyorsun

Honor güzel 23999 fiyatı var 12gb ram 256gn hafıza var, 13.unde satışa açıldı, çok satiyor

POCO müthiş yav. Günlük kullanımda ateş ediyor. Oyun falan oynamıyorum. Şarjı iki günü çıkarıyor.

120 Hz QHD+ Amoled Ekran
Snapdragon 8 Gen 3 işlemci
Omnivision LH800 Sensör
6000 mah batarya

Şu özelliklere sahip telefonu 30000 liraya aldim. Daha ne olsun?

Şu an üst sınıfta Honor Magic 7 Pro f/p açısından zirvede gibi.. 7 yıl güncelleme garantisi + ses çıkışı dikkat çeken özellikleri.. Kamera sistemi de gayet tatminkar.. S23 ultradan geçiş için Oneplus 13 ve ikisi arasında bir tercih yapacağım..

Bugüne kadar hep Samsung kullanıcısıydım (arada bir iphone 6s faciası olmuştu). Pek de umursamadığım sar değerinin s25 serisinde %30 a yakın arttığını gördüm.. Sanırım Samsung günleri bitti.

Honor 400, poco f7 , iphone 14, s24+

belki aynı segment değiller ama sizce hangisi

kamerası da önemli

arkadaşlar iphone 14 ayarında ve fiyatlarında telefon önerileriniz nelerdir

daha aşağısı da olabilir tabi

beklentim çok yok oyun filan oynamam ama kameranın iyi olması en büyük talebim

@Alper Altun sen bu konuda bilgili bir abiye benziyorsun
Ben Android kullanıcısıyın, Iphone konusunda uzman @Vasfi Vural

Honor 400, poco f7 , iphone 14, s24+

belki aynı segment değiller ama sizce hangisi

kamerası da önemli

Bu, biraz kişisel kullanımınıza bağlı tercih olacaktır.

Oyun ağırlıklı kullanım için Poco F7 idealdir.. Ultra serisi amiral gemi bileşenleri barındırıyor.. TR de 43.000 TL den satışa çıktı ancak şu an sadece bir sitede 60.000 TL bandında görünüyor.

Telefonun verdikleri ile sınırlı kalmayayım. Telefonun görünümünü, kullanımını istediğim gibi kişiselleştireyim derseniz S24+ idealdir. Galaxy storedan indirebileceğiniz Good Lock adlı sadece Samsung a özel yazılımla bu konuda yapabileceklerinizin sınırı yok.. Kameraları da gayet tatminkardır.

Honor 400 için yorum yapamayacağım. Yeni çıktı sanıyorum, hiç incelemedim..

Iphone 14 e gelince.. Sevenleri, bağımlıları, fanları lütfen kusura bakmasın.. Apple yıllardır akıcılık, stabilizasyon diyerek resmen benim verdiğim ile yetin, daha fazlasını isteme politikası güdüyor.. Adamlar geçen sene type c yi son yılların en önemli icadı gibi pazarladılar..

Şimdi de liquid glass diye ekran uygulamasını çakıyorlar millete 😂😂 Yahu ben yıllardır liquid glass ekran üzerine liquid glass ekran yerleştiriyorum androidde.. Iphonedan başka telefon kullanmamış olanların bunu önemli bir yenilik olarak görmeleri ise gerçekten komik bir durum 😂😂

Bu, biraz kişisel kullanımınıza bağlı tercih olacaktır.

Oyun ağırlıklı kullanım için Poco F7 idealdir.. Ultra serisi amiral gemi bileşenleri barındırıyor.. TR de 43.000 TL den satışa çıktı ancak şu an sadece bir sitede 60.000 TL bandında görünüyor.

Telefonun verdikleri ile sınırlı kalmayayım. Telefonun görünümünü, kullanımını istediğim gibi kişiselleştireyim derseniz S24+ idealdir. Galaxy storedan indirebileceğiniz Good Lock adlı sadece Samsung a özel yazılımla bu konuda yapabileceklerinizin sınırı yok.. Kameraları da gayet tatminkardır.

Honor 400 için yorum yapamayacağım. Yeni çıktı sanıyorum, hiç incelemedim..

Iphone 14 e gelince.. Sevenleri, bağımlıları, fanları lütfen kusura bakmasın.. Apple yıllardır akıcılık, stabilizasyon diyerek resmen benim verdiğim ile yetin, daha fazlasını isteme politikası güdüyor.. Adamlar geçen sene type c yi son yılların en önemli icadı gibi pazarladılar..

Şimdi de liquid glass diye ekran uygulamasını çakıyorlar millete 😂😂 Yahu ben yıllardır liquid glass ekran üzerine liquid glass ekran yerleştiriyorum androidde.. Iphonedan başka telefon kullanmamış olanların bunu önemli bir yenilik olarak görmeleri ise gerçekten komik bir durum 😂😂

renktaş teşekkür ederim

s24+e yönlendim gibi bu görüşlere göre

sanki s24+ işe iphone14 arasında siz de öyle tercih edersiniz gibi anladım

Geri
Üst Alt