Telefon Önerileri

Şu an üst sınıfta Honor Magic 7 Pro f/p açısından zirvede gibi.. 7 yıl güncelleme garantisi + ses çıkışı dikkat çeken özellikleri.. Kamera sistemi de gayet tatminkar.. S23 ultradan geçiş için Oneplus 13 ve ikisi arasında bir tercih yapacağım..

Magic 7 pro efsane bir hoparlöre sahip, özellikle müzik dinlemeyi çok sevenler için önerilir.
Oneplus ise oxygenos ile fark yaratıyor. Geçen yıl oneplus 12'yi kullanıyordum, muhteşem bir cihazdi bence. Şu an yeni çıkan 13s'i kullanıyorum küçük ekran olan. Bitmeyen batarya yapmış adamlar :), ama kamerası biraz zayıf.. Düz 13 idealdir..

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi]

Ne alırsanız alın 2 ya da 3 sene sonra güncellemelerle ağırlaşıyor fazla ısınıyor. Ha bir de olan özelliklerde köreliyor. S 23 Ultra nın 100x zoomunun içine ettiler.

Magic 7 pro efsane bir hoparlöre sahip, özellikle müzik dinlemeyi çok sevenler için önerilir.
Oneplus ise oxygenos ile fark yaratıyor. Geçen yıl oneplus 12'yi kullanıyordum, muhteşem bir cihazdi bence. Şu an yeni çıkan 13s'i kullanıyorum küçük ekran olan. Bitmeyen batarya yapmış adamlar :), ama kamerası biraz zayıf.. Düz 13 idealdir..

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi]
Magic 7 pro ya geçiş yaptım.. Son derece stabil, mükemmele yakın bir ekran, olağanüstü bir ses çıkışı, harika kareler.. s23 ultra yanında 2. sınıf bir cihaz gibi kaldı.

Eksiklikler.. Cihazda kendine ait bir mesajlaşma ve klavye yazılımı yok.. Google mesajlar ve klavyeyi kullanıyor. Ayrıca ekran çözünürlüğü QHD olabilirdi.

MagicOs 9 biraz daha geliştirilmeli.. One UI a nazaran biraz yavan..

Microsoft Swiftkey ve Total Launcher kullandığım için eksiklikleri önemsemedim..

F/P - 10 üzerinden 10

Xiaomi 15 Ultra alın, ben yıkıklıktan alamadım bir ağabeyim aldı telefondaki kamera estiriyor resmen

kamera önemliyse samsung al bence de, diğer cihazlar donanımsal olarak iyi olsa da yazılımsal sosyal medya fln iyi performans vermiyor.

vasfi rengim sana bir iki sorum var ilk defa iphonea geçecek biri olarak

normalde 14 için yola çıktım ama kimisi dediki pro al kamera filan açısından o da baya fiyat farkediyor ve o fiyata 16 al diyen oldu

sen ne dersin

s25 bunların yanında sönük mü kalır

iphone'lara bakanlara önerim 16e

isinizi rahatça görür. pro max alıp kötü fantezi kurbani olmayın.

Geri
Üst Alt