- 27 Ocak 2010
- 141.367
- 107.823
- 5.788
kamera önemliyse samsung al bence de, diğer cihazlar donanımsal olarak iyi olsa da yazılımsal sosyal medya fln iyi performans vermiyor.@Vasfi Vural sen ne dersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kamera önemliyse samsung al bence de, diğer cihazlar donanımsal olarak iyi olsa da yazılımsal sosyal medya fln iyi performans vermiyor.@Vasfi Vural sen ne dersin
kamera önemliyse samsung al bence de, diğer cihazlar donanımsal olarak iyi olsa da yazılımsal sosyal medya fln iyi performans vermiyor.
Ben s23+ kullaniyorum. 0 sikintim var.samsung da çok aklıma yatıyor
tablet samsung, tv samsung vb.
avrupaya 6 türkiyeye 3 yılmış boykot.Honor güncelleme desteği de 6-7 yıl aralığında değişiyor. İyiymiş.
avrupaya 6 türkiyeye 3 yılmış boykot.
Poco F7 Pro fazlasıyla yeterdi Aras'ım. 30000 iyi fiyattı.15bine telefon bakıyordum, üstüne 2 daha koy şunu al denile denile, üstüne 2-3 koya koya 45'i gördük. S25+*Ultra kapatırız gibi bu işi
Ona da baktım geçen gün, Honor 200 alıp çıkacaktım işin içinden, nerelere geldikPoco F7 Pro fazlasıyla yeterdi Aras'ım. 30000 iyi fiyattı.
Ona da baktım geçen gün, Honor 200 alıp çıkacaktım işin içinden, nerelere geldik
düz s25 al geç honor poco fln 3 yıl güncelleme veriyor samsung 715bine telefon bakıyordum, üstüne 2 daha koy şunu al denile denile, üstüne 2-3 koya koya 45'i gördük. S25+*Ultra bilmem ne ile kapatırız gibi bu işi
Ona da baktım, yeni çıktı bu da. 35'e listemde de ben buralara çıkmak hiç istemiyorum aslında. Arada fotoğraf çeksin, sistem hızlı çalışsın, güzel arayüzü olsun yeterli. Arama şu bu zaten şirket telefonlarından hallediliyor. Oyun da oynamam telefonda. Sağlam olsun, dayanıklı olsun istiyorum
Honor 400 Pro baktın mı?
45bine çıkarttılar dediğim telefon S25 zatendüz s25 al geç honor poco fln 3 yıl güncelleme veriyor samsung 7

hayırlı olsun.45bine çıkarttılar dediğim telefon S25 zaten![]()
Şu an üst sınıfta Honor Magic 7 Pro f/p açısından zirvede gibi.. 7 yıl güncelleme garantisi + ses çıkışı dikkat çeken özellikleri.. Kamera sistemi de gayet tatminkar.. S23 ultradan geçiş için Oneplus 13 ve ikisi arasında bir tercih yapacağım..
Magic 7 pro ya geçiş yaptım.. Son derece stabil, mükemmele yakın bir ekran, olağanüstü bir ses çıkışı, harika kareler.. s23 ultra yanında 2. sınıf bir cihaz gibi kaldı.Magic 7 pro efsane bir hoparlöre sahip, özellikle müzik dinlemeyi çok sevenler için önerilir.
Oneplus ise oxygenos ile fark yaratıyor. Geçen yıl oneplus 12'yi kullanıyordum, muhteşem bir cihazdi bence. Şu an yeni çıkan 13s'i kullanıyorum küçük ekran olan. Bitmeyen batarya yapmış adamlar, ama kamerası biraz zayıf.. Düz 13 idealdir..
CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi]
kamera önemliyse samsung al bence de, diğer cihazlar donanımsal olarak iyi olsa da yazılımsal sosyal medya fln iyi performans vermiyor.