Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.368
- 95.688
- 5.263
Ön sipariş fiyatı 43 k diye hatırlıyorum. Şu an Hepsiburada 48 k ya satıyor.POCO F7 Ultra orada ne kadar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön sipariş fiyatı 43 k diye hatırlıyorum. Şu an Hepsiburada 48 k ya satıyor.POCO F7 Ultra orada ne kadar?
@Cafer GüneyÖn sipariş fiyatı 43 k diye hatırlıyorum. Şu an Hepsiburada 48 k ya satıyor.
F4 GT'den sonra geçen sene F6 Pro'ya geçtim ve hala kullanıyorum. Poco üzmez, 120 veya 90w hızlı şarj ile 15-20 dakikada günü kurtarıyor. Süper bir şey30000 liraya POCO F7 Pro (12/512 GB) aldım. 2 haftalık kullanımda ilk sinyaller gayet olumlu. 6 7 yıl da bu götürür diye düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi özelliklere sahip bir telefon yoktu.
İki yabancı mi olduk şimdiYukarida birisi
Yok nakit avansla ay sonunu getiriyorum. Yok hesaplar -500000 lirayı gösteriyor diye kolpa sıkıp 50000 liralık telefon kovalayanlarla ilgili fikirlerin?İki yabancı mi olduk şimdi
lan oğlum her defasında amma kişi de bunu kullanıyomuş diyom sonra postu atana bakıyorum hepsi sen çıkıyon awPOCO F7 PRO (12/512 GB) kullanıyorum. Allah olmayanlara da versin.
lan oğlum her defasında amma kişi de bunu kullanıyomuş diyom sonra postu atana bakıyorum hepsi sen çıkıyon aw
honorun magic capsule dediği şey iphone'un dynamic island'ından iyi diyorlar üst seviye telefonlardaGecici olarak Honor 200 pro kullaniyorum ben iphone harici telefon kullanmam elli tane android denemis basaramamis biriyim
Poco Samsung filan alayini kullandim
Honor cidden basarili pili ekrani hafifligi
Arayuz basarili telefon f7 pro yerine net tercih ederim artik ikinci telefonum oldu
iyi cihaz 6-7 sene güncelleme alacak hayırlı olsunPeder'e Samsung Galaxy A56 aldim
hic kullanan war mi
iyi cihaz 6-7 sene güncelleme alacak hayırlı olsun
Orta segmentte Samsung dışına bulaşmamak lazım pek. Doğru tercihPeder'e Samsung Galaxy A56 aldim
hic kullanan war mi
Yok ya ikisininde bir espirisi yok benimde telefonumda da var zaten sinirli sayida uygulama kullaniyor chrome youtube filan tamamen gösteriş ama telefon arayuzu cidden başarılı zaten huawei yasagi gelmese su anda samsungu gecmis iphone ile rekabet ediyorduhonorun magic capsule dediği şey iphone'un dynamic island'ından iyi diyorlar üst seviye telefonlarda
Hiç önermem eski kalitesi yok. 9 pro vardı, değiştireyim yenisiyle dedim, boşa verdigim para resmen. Kamerası daha kötü, parlaklıgi disko gibi, bı kararıyor bı aydinlaniyor aynı yerde. Arada ekran gidiyor bir anda kör edici parlaklık oluyor. Note 13 proya verdiğim parayla fakir sevindirmeliymisim. Media Markttan ya da vatandan almıştım, kaçak falanda değil. Bok gibi telefonRedmi Note'lar var 25-30 civarı.