Telefon Önerileri

Xiaomi Red Mi 9 Pro

Bir aydır kullanıyorum. Çok beğendim. Chrome donması yaşıyordum. Muhtemelen tarayıcının kendisinden kaynaklıdır. Onun yerine Mi tarayıcı kullanmaya başladım. Başka problem görmedim. Şarjı iki gün yetiyor. Sadece arama yapsam 3 gün gider.

Samsung m51 👍

6.7 inç ekran
8 gb ram
128 gb dahili
64 mp kamera
7000 mah batarya
Snapdragon 730g işlemci

Fevkaladenin fevki bi tel yapmışlar adamlar.

3 gün şarj 17 saat ekran açık süresi. Daha ne denebilir ki 😁

Screenshot_20201124-165214_GSam Battery Monitor.jpg

cinden bi sey alinmaz xiaomi bilmem ne iki kurus az verecegiz diye sinir krizlerine gerek yok
iphone alin gecin hem ne demisler cinden ilim alacaginiza almayin hic
:)

Ben de öyle düşünüyordum. Ancak ekonomik olarak bir hafta sonra ne olacağımızı bilmiyorken iPhone'ye o kadar para yatırmak istemedim ve Xiaomi aldım. Hiçbir problem yaşamıyorum. Apple ile kıyas yapmıyoruz ama acaba bizdeki bu önyargı değil mi?

Ben de öyle düşünüyordum. Ancak ekonomik olarak bir hafta sonra ne olacağımızı bilmiyorken iPhone'ye o kadar para yatırmak istemedim ve Xiaomi aldım. Hiçbir problem yaşamıyorum. Apple ile kıyas yapmıyoruz ama acaba bizdeki bu önyargı değil mi?
ekonomi boyutu öyle tabi ama imkan varken iphone alınır, 2 sene rahat kullanılır satış safhasında çok kayıp yaşamadan satıp yenisiyle devam edilir
yatırım gibi biraz
ben de 4 sene android kullandım HTC hatta batmıs sanırım herifler zaten fark pek yok aralarında kullanım açısından

ekonomi boyutu öyle tabi ama imkan varken iphone alınır, 2 sene rahat kullanılır satış safhasında çok kayıp yaşamadan satıp yenisiyle devam edilir
yatırım gibi biraz
ben de 4 sene android kullandım HTC hatta batmıs sanırım herifler zaten fark pek yok aralarında kullanım açısından

2 mi? Son iPhone'u 5 sene kullandım ve saçmalayıp merdiven altı telefoncuya pil değiştirmesi için vermeseydim en az 1 sene daha kullanırdım.

HTC, Huaewi, Honor vs. Bu markaları ben de araştırdım. Tüm bu markalar içinde Xiaomi'nin başka bir kulvarda olduğu söylendi. Çok da üzerine düşünmeden aldım. Şu an çok memnunum. Sabahtan beri şarjım yüzde 94.

2 mi? Son iPhone'u 5 sene kullandım ve saçmalayıp merdiven altı telefoncuya pil değiştirmesi için vermeseydim en az 1 sene daha kullanırdım.

HTC, Huaewi, Honor vs. Bu markaları ben de araştırdım. Tüm bu markalar içinde Xiaomi'nin başka bir kulvarda olduğu söylendi. Çok da üzerine düşünmeden aldım. Şu an çok memnunum. Sabahtan beri şarjım yüzde 94.
ordaki 2den kastım 2 sene kafa rahat kullan halen para yapar satarsın istersen yani ben de kullanırım teli 4-5 sene
xiaomi trde yokken çinden alacaktım ben o zaman tek tük biliniyordu mi 5 falan vardı 2016larda htc aldım olası sıkıntıda halledemem diye şimdi trde var zaten herkes rahatlıkla alabilir

ordaki 2den kastım 2 sene kafa rahat kullan halen para yapar satarsın istersen yani ben de kullanırım teli 4-5 sene
xiaomi trde yokken çinden alacaktım ben o zaman tek tük biliniyordu mi 5 falan vardı 2016larda htc aldım olası sıkıntıda halledemem diye şimdi trde var zaten herkes rahatlıkla alabilir

Adamların özel Mİ mağazaları bile var. Apple Store gibi. Türkiye pazarına tamamen girdiler. Bence bir problem olmaz.

parası olan konuşuyor...

9809625153586.jpg

Bunu kullanıyorum

6-7ay önce marketlerden birine gelen samsung a10 alacaktım. o hafta vergi filan koydular 1200 liralık a10 1650 liraya çıkmıştı. şimdi baktım en ucuz a10 2130 liraymış. çöpe servet ödenen tek ülke ********************* telefon bile prestij ürünü oldu artık.

Güvenlik, işletim sistemi güncellemeleri ve satarken nispeten düşük kayıp için Apple. Geri kalan neredeyse tüm gerekçeler için Android.

Ben Apple kullanıcısıyım. Bir sürü Apple ürünüm var ama yurt dışından dönerken getirdiğim iPhone X’in Türkiye’deki kullanım süresi bittiği için ucuz bir android telefon aldım dışarı çıktığımda telefon edebilmek için vesaire. Mi A3. Gayet güzel telefon. Benim için tek sorun güvenlikte. Android One özellikle seçtim ama yine de telefon Google tarafından yapılmadığı için sıkıntı var. Çin markalarının hiç birine güvenmiyorum. Pixel de uygun fiyatlı değildi.

Eğer milyarlarca kişi Android kullanıyor hiç bir şey olmaz diyorsanız ve telefonda çok fazla güç gerektiren şeyler yapmıyorsanız ucuz Android One telefon almak en mantıklısı.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum, 3. ayım. Çok kral telefon. Bana yetiyor, fazla bile hatta, birçok özelliğini kullanmıyorum.​

ideal telefon boyutu 6.1 inç

Geri
Üst Alt