Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 18.092
- 11.916
- 1.473
İzmitte olan yanıma gelsin, ürünleri beraber inceleyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seko dostum klima tavsiyesi alabilirim. 12likİzmitte olan yanıma gelsin, ürünleri beraber inceleyebiliriz
oneplus 12 beklerdim t-mobileGoogle Pixel 7 Pro kullaniyordum bugun motorola edge 30 ultra'ya gectim bakalim nasilmis , az kullandikdan sonra tecrubemi yazarim
S22 serisi ultra forumunda herkes saydırıyordu, donanımhaberdeGalaxy s22 aşırı ısınıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan en çok lg gidiyor. Ben de lg almayı düşünüyorumSeko dostum klima tavsiyesi alabilirim. 12lik
Bunu elden aldim yil sonu onu faturali alabilirim.oneplus 12 beklerdim t-mobile
Farkini ortaya koydun gene sato.reis..HONOR
öneririm
fevkaladenin fevkindeBunu elden aldim yil sonu onu faturali alabilirim.
Honor magic6 Pro sence nasil
daha iyi bir alternatif yok gibi al geçSnapdragonlu ve şarj konusunda üzmeyecek bir model bakıyorum
Poco f6 gözüme çarptı ama başka önerisi olan var mı?
tablet bakıyorduk ufaklığa google play erişilmiyor ama bir ara program vasıtası ile istediğin uygulama kurulabiliyormuş.google ambargosu kalksada yeni bir huawei alsak.
kendi app galerisi varda sağlıklı değil tamtablet bakıyorduk ufaklığa google play erişilmiyor ama bir ara program vasıtası ile istediğin uygulama kurulabiliyormuş.
gayet pratik telefonda fiyatları nasıl bakmadım tabi