Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 75.483
- 84.223
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Honor 400 aldım gayet memnunum
Hayırlı olsun.Honor 400 aldım gayet memnunum
Temuda tlf kılıflarında aynen böyle yazıyor heisOnur Dörtyüz
Neredeyse tam 5 yıl sonra bu saatim bozuldu geçen hafta. Sabah kalktığımda ekranı yerinden çıkmıştı. Cihaz hâlâ çalışıyor ama ekran yerinden çıkmış. Türkiye'de olsa kesin yaptırılırdı ama burada kimse uğraşmaz 5 senelik saatle. Uğraşsalar bile parasına değmez herhalde.Samsung Galaxy Watch Active 2 kullanan var mi?

Renktaş Samsung'un şarjıyla uğraşılır mı yav? Al Huawei gt6 pro bak keyfine.Neredeyse tam 5 yıl sonra bu saatim bozuldu geçen hafta. Sabah kalktığımda ekranı yerinden çıkmıştı. Cihaz hâlâ çalışıyor ama ekran yerinden çıkmış. Türkiye'de olsa kesin yaptırılırdı ama burada kimse uğraşmaz 5 senelik saatle. Uğraşsalar bile parasına değmez herhalde.
Yeni bir akıllı saate ihtiyacım var. Önerileri olan var mı? Şarjı minimum 2-3 gün gitsin istiyorum, bu 5 yıllık saatimde bile şarjı hâlâ çok iyiydi bence. İlk aldığımda 3 gün 10 saat falan gidiyordu, 5 yıl sonra hâlâ 2 gün 20 saat falan gidiyordu. Yani sırf bu yüzden WearOS sıkıntılı gibi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 317143
Niye çöp olsun? Android güncellemesi olmasa bile en az 4-5 yıl rahat rahat kullanırsın.Honor 400 aldım12gb ram.
Ekran falan harika, kamerasıda iyi ama aklima takilan 3 yıl güncelleme alacakmış.
Telefon çöp mü yani arkadaşlar 3 sene sonra bilgisi olan renktaş var mı?
Önemli olan Android güncellemesinden ziyade telefonun genel güvenlik güncellemeri diyordu bir arkadaşım.Honor 400 aldım12gb ram.
Ekran falan harika, kamerasıda iyi ama aklima takilan 3 yıl güncelleme alacakmış.
Telefon çöp mü yani arkadaşlar 3 sene sonra bilgisi olan renktaş var mı?