Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.892
- 16.218
- 2.538
Beyler nexus 5 veya g2 alıcam fikirlerinizi bekliyorum
G2 Nexus'un bir üst seviyesidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nexus 5.
Kullanıyorum o yüzden rahatlıkla onerebilirim.
İkiside iyi cihazlar zaten. Ama Lg işte bir adım önde.
Renkdaşlar bende Sony var ama
ASUS'un telefonlar kapış kapış gidiyor
fiyat kalite uygumu çok iyi herhalde
bende zenfone 5 iç çok beğendim arkadaşlardan fikir bekliyorum
Asus zenfone 5 almayı düşünüyorum aşağıdaki linkte birkaç telefon ile kıyaslaması var telefon hoşuma gitti sadece flash programı yok veya desteklemiyor bunu olmaması nasıl bir faydadan beni mahrum bırakır yardımcı olursanız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 17616 Ekli dosyayı görüntüle 17617
Sony Xperia Z1, Asus ZenFone 5, General Mobile Discovery, Samsung Galaxy S3 Neo, Samsung i9260 Galaxy Premier, Turkcell T50 karşılaştırma | Mobiletişim
Almisken 6 sini al muthis gercekten 64 gb destegi 6 inc ekran 2 gb ram 3300 mah lik dev batarya fiyatida inanilmaz 800 tl. Onumuzdeki ay almayi dusunuyorum
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
beyler note 2 kullanan var mı? o bütçelere en iyi telefon o diyorlar ama ben de pek bilmiyorum piyasayıtelefonumun ekranı kırıldı eğer yüksek fiyat isterlerse yeni telefon alacağım önerilerinizi bekliyorum (1000-1200 civarı bütçem var)
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sony, Nokia, Motorola, Huawei, HTC, Apple gibi markalara hic bulasmayin derim.
Telefon alacaksaniz en iyi iki marka Samsung ve LG'dir.
Bir sürü testten hep bu iki markanin telefonlari birinci geliyor. Design olarak da bu ikisi gayet iyi. HTC'yi mesela bedava verseler satmak icin alirim sadece.
Sony, Nokia, Motorola, Huawei, HTC, Apple gibi markalara hic bulasmayin derim.
Telefon alacaksaniz en iyi iki marka Samsung ve LG'dir.
Bir sürü testten hep bu iki markanin telefonlari birinci geliyor. Design olarak da bu ikisi gayet iyi. HTC'yi mesela bedava verseler satmak icin alirim sadece.