Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.694
- 2.279
- 1.983
Yapma evladım böyle şeyler.Bence Nokia 3310
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma evladım böyle şeyler.Bence Nokia 3310
CİDDİ CİDDİ YAZIYOM BAK.
Senin harbi sorunların var rahatsız mısın nesin olm. Kaç gündür kendi kafanca bir şeyler yazıyon gülüyon, avatara kendi resmini koyup çirkinim diye msjlar atıp duruyon. hayır ne istiyon yani sen çok güzelsin, yakışıklıksın dememizi mi bekliyon.
Sony Xperia Z2 , LG G3 , Htc One M8'den hangisini önerirsiniz? Neden?
G3 cok iyi özellikle sarji mükemmel.Sony Xperia Z2 , LG G3 , Htc One M8'den hangisini önerirsiniz? Neden?
G3 cok iyi özellikle sarji mükemmel.
Sony'den şaşma derim. Japonlar bu işi biliyor.Sony Xperia Z2 , LG G3 , Htc One M8'den hangisini önerirsiniz? Neden?
Tum gun elinden dusmezse bile cok rahat geceye kadar yetiyor öyle diyeyim.Ne kadar gidiyor mesela?
ikiside degil napcan onları
sen ne önerirsin evlat
Sony Xperia Z2 , LG G3 , Htc One M8'den hangisini önerirsiniz? Neden?
1200 civarı para verecen onlara. Onun yerine ikinci el temiz 5s alırsın 1500 tlye.
TT
Ne diyon olm. Asus zenfone 5 700 lira, general mobile discovery 2 de 850 lira. Ne 1200'ü
bende bu telefonu aldım hocam çok yeni oldu telefonda "tema" değiştirmeyi bulamadım.general mobile discovery de 5-6 tane tema vardı arada sıkıldıkça değiştirirdim..Ben discoverey 2 aldım dokunmatiği dışında süper
çıktı elbet ben de meraktan aldım discovery den çok memnun olunca daha iki gün oldu tel.i çözmeye çalışıyorum düşmüş şimdi 880-850 civarınaDisco 2 yeni mi çıktı ben de elite diyorsun sandım
TT
Zevk meselesi. Ben sevmiyorum Htc'yi. G3 ve Z2 daha iyi.HTC'den şaşma