Telefon Önerileri

Dedigime geldun yine. Kutusu faturası falan var dimi.
Birde telde çizik yoksa tamam ışte

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kutusu var, orjinal şarj kablosu ve adaptörü, kulaklığı ve faturası var. Telefonun 13 ay daha garantisi var.

Ve inanılmaz bir şekilde telefonun görüntüsünü olumsuz seviyede etkileyecek bir çiziği yok. Kameranın olduğu bölümün kenarında çok ufak bir çiziği var ama gözükmüyor bile.

Zaten başka tanıdık telefoncu abime alıp incelettim. Onun onayıyla aldım.

Valla baya şanslıymışım. İyi denk getirdim.

Kutusu var, orjinal şarj kablosu ve adaptörü, kulaklığı ve faturası var. Telefonun 13 ay daha garantisi var.

Ve inanılmaz bir şekilde telefonun görüntüsünü olumsuz seviyede etkileyecek bir çiziği yok. Kameranın olduğu bölümün kenarında çok ufak bir çiziği var ama gözükmüyor bile.

Zaten başka tanıdık telefoncu abime alıp incelettim. Onun onayıyla aldım.

Valla baya şanslıymışım. İyi denk getirdim.

Şu zamanda sıfır telefon almak ciddi ciddi ahmaklik.
Bizim dükkana bir telefonlar geliyordu görmen lazım. 1 günlük, 1 haftalık, 1 aylık. Borç yapan ilk telefonu sattığı için güzel cizigi olmayan sağlam telefonlar oluyor piyasada.
Birde bizim millet tam rahatsız. 6 çıktı hemen onu almam lazım mantığını güdüyorlar.

TT

2 senedir kullandigim HTC One X, sabah birden bozuldu, durup dururken kendini kapatti sonra 10 dakika boyunca HTC logosunu gösterdi, kendisini kapatti.

Çok pahali olmayan, kamerasi iyi olan, Iphone olmayan ve en önemlisi: şarj çok çabuk bitmeyen smartphone ariyorum.

Hangi smartphonelar tavsiye ediyorsunuz?

Son düzenleme:
evet renktaşlar asus zenfone 5 kullanan veyahut hakkında bilgi sahibi olanlar var mı?

Samsung s5 almayin arkadaslar, kafa beyin birakmiyo daha 2 saat once geldi simdiden telefonu duvara firlatmak istiyorum.

Ayrica Whatsappin yeni verification seyi de af ederseniz bok gibi olmus allah belalarini versin simdi whatsapp calismasi icin 22 saat beklemem lazim tabi ozaman calisirsa.....

Komedi gibi telefon ya, Siyah renk ismarladik yanlari gri, ne anladik simdi bundan...

Samsung s5 almayin arkadaslar, kafa beyin birakmiyo daha 2 saat once geldi simdiden telefonu duvara firlatmak istiyorum.

Ayrica Whatsappin yeni verification seyi de af ederseniz bok gibi olmus allah belalarini versin simdi whatsapp calismasi icin 22 saat beklemem lazim tabi ozaman calisirsa.....

Komedi gibi telefon ya, Siyah renk ismarladik yanlari gri, ne anladik simdi bundan...

ayfon fanboy detected

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Yeni verification olayi nedir? Ben de yeni tel aldim kurdum verify etcem dedim sms gonderdi gelince otomatik kendi bisey yapti ben mesaji bile acmadan olduydu?

Samsung'a verilen para çöpe atılmıs demektir. Samsung'tan kosarak uzaklasmak gerek. Samsung karsıtıyım diye apple fanı ilan edenler olacaktır. Hayır android fanıyım ama samsung kadar leş bir marka olamaz.

ayfoncular basmis yine forumu
dandirik bataryalari yeterse güzel bir tartisma izleriz birazdan

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ayfoncu diyor Herif, komedi gibi

Benim eski telefonum Samsung S3 ve gayet guzel bir telefon, hatta 2 kere kirildi yine gidip S3 aldim

Hayatimda Iphone kullanmadim.

Bilip bilmeden konusma.

ıphone gibi bir cihaza b.k atıyorlar ya gel de gülme ellerindeki kıytırık samsunglarla ahkam kesiyorlar.

Geri
Üst Alt