- 15 Eylül 2009
- 65.575
- 11.903
- 3.163
ilk bükülen cep telefonu kim icat etmistir
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayfoncular basmis yine forumu
dandirik bataryalari yeterse güzel bir tartisma izleriz birazdan
sen lolipopu yed.. şey pardon yükledin mi neco?
lolipopu yedim ben sapini da ayfonculara birakiyorum

o ayrılabilen bir şey değil bro. komle yem... şey yüklemen gerekiyor.![]()
Valla digerlerine nazaran biraz dengesiz fiyatlari haklisin ama note 3 aldim huzura erdim. Adam gibi elime oturuyor sonunda bir telefon. Benim elimdeyken o kadar buyuk durmuyor zaten o da hos bir cift oldukSamsung s3'üm var eğer değiştirmeyi düşünürsem ya Lg G3 alacam yada Htc.Htc'nin tek eksisi bana göre sabit bataryası.Onun dışında kaliteli telefon üretiyorlar.
Samsung'un S4'den sonra çıkardığı S5 ara model gibi.Çok fazla fark yok 2 telefon arasında.Bu yüzden telefon değiştirirsem Samsung almayı düşünmüyorum.Zaten Note serileri çok pahalı.Iphone ve Samsung Note serilerine verilen paralar harbiden çok fazla ve gereksiz bana göre.Herkesin kendi kesesi,kendi zevki tabi ki.
Son cumlelerinde deginmissin normal boyut insanda siritirda sana tam vala cebe fln da rahat girer seninValla digerlerine nazaran biraz dengesiz fiyatlari haklisin ama note 3 aldim huzura erdim. Adam gibi elime oturuyor sonunda bir telefon. Benim elimdeyken o kadar buyuk durmuyor zaten o da hos bir cift olduk![]()
Valla digerlerine nazaran biraz dengesiz fiyatlari haklisin ama note 3 aldim huzura erdim. Adam gibi elime oturuyor sonunda bir telefon. Benim elimdeyken o kadar buyuk durmuyor zaten o da hos bir cift olduk![]()
Note 4 iyice satilmaya baslansin duser belki baya ben bekleyecektim de aciliyet olustu.Note 3'ü bende almayı düşünüyordum bi aralar ancak fiyatlar bu kadar yüksek değildi Note 4 piyasasına göre.2000 üstü verilecek miktarlar çok fazla.Note 3 o yönden tam aradan kalan bi telefondu.Yaklaşık 2-3 ay önce 1800 civarına Note 3 denk geldi ancak kredi kartı limitinden dolayı alamamıştım.
Dediğin gibi Note 3 kalıplı kişilerin eline gidebilen bi telefon.bende bu yüzden hem iyi hem de ele oturan bi telefon istiyordum ancak dediğim sebepten ötürü almadım.Hele kızların elinde Note serilerini falan gördükçe gülesim geliyor![]()
Özgür, Note 3 güzel telefonda yalnız büyük be kardeşim. Hele yazın nasıl taşıyor ve muhafaza ediyorsun. Ona birde laptop çantası lazım.Valla digerlerine nazaran biraz dengesiz fiyatlari haklisin ama note 3 aldim huzura erdim. Adam gibi elime oturuyor sonunda bir telefon. Benim elimdeyken o kadar buyuk durmuyor zaten o da hos bir cift olduk![]()
samsuncular burada ayfonculari da bekleriz öyle bok atip kacmayin hemen
kiytirik bataryaniz mi bitti yoksa
G2 ve G3'e bak bi istersen samsung ve iphoneu siler atarSamsuncu takilion telefonun LG
Ne ayaksin ya sen
Ya kapakli kiliflardan almak gerekiyor. Bir de ceket cebinde tasiyorum genelde sorun olmuyor.Özgür, Note 3 güzel telefonda yalnız büyük be kardeşim. Hele yazın nasıl taşıyor ve muhafaza ediyorsun. Ona birde laptop çantası lazım.
GT-I9300 Tapatalk
Batarya sorunu var G3' te.G2 ve G3'e bak bi istersen samsung ve iphoneu siler atar