Telefon Önerileri

Huawei mate 7 veya lenovo vibe z2 pro

bu ikisi harika mate tasarım bakımından lenovo ise fotoğraf bakımından çok kaliteliler. Uuu 6 inç telefon mu olur diye düşünürseniz eğer note 4 ile aynı kasa boyutuna sahipler

Bugün Note 4 aldım. Henüz fikir beyan edecek kadar fikir sahibi olamadım telefon hakkında :D Zaten benim derdim çizim yapabileceğim bir telefondu.

Bu fiyata satıcı buldum.

Alınır bence hacı. Telefonun sıfırı üretilmiyo suan ama 750 tl iyi fiyat. O fiyata o performansı başka cihazdan alamazsın. Faturası kutusu tüm aksesuarlari garantisi falan var dimi birde telefon yurtdışı mi onu kontrol et. Telefonda çizik falan da yoksa al derim ben.

TT

Adam demiş zaten değişim cihazı olması iyi çizigi falan yoktur. Aksesuarlarla faturayla ilgili birşey dememiş ara öğren onları iyice. 750ye pazarlığı bitir işte. 2 sene rahatlıkla götürür. Hediye mi alıyosun yoksa 4ü mü vercen sen

TT

Yok, kendim için araştırıyorum.

uzun zamandır akıllı telefon almayı planlıyodum,bayadır da aklımda note 3 var 1-2 haftaya alıcam ama son bi haftadır z2 aklıma takıldı dış görünüşü falan hoşuma gitti.note 3 kullanan varsa normal kullanımla kaç sene götürür ya da z2 kaç sene götürür,son güncellemeler sonrası note 3'te yavaşlama filan var mı,sarj konusunda çok fark var mıdır note3 ile z2 arasında oyun falan oynanmadıktan sonra

Arkadaşlar Note 4 veya S6 arasında kaldım. Şimdi bu iki telefondan hangisini önerirsiniz ve neden? S6'nın Türkiye fiyatı netleşti mi netleşmediyse tahminen ne kadar olması bekleniyor?

Geri
Üst Alt