Telefon Önerileri

Son düzenleme:
Samsung s6 edge muthiş telefon.
Yaklaşık 1 haftadır kunlanıyorum. Tafsiye edilir kesinlikle.

Asus zenfone serileri. Mikemmelüs özellikle zenfone6 diyorum. Fiyatının çok üstünde telefonlar.

bir telefona bir tomar para sayıp sonra da ne kerizmişim ben demenin tadına varmak istemiyorsan ihtiyacını telefondan beklentini belirle ona göre telefon al .

M8 aldım şu ana kadar kullandığım en iyi telefon, daha önce kullandıklarım; g2,5s,note3

2_600x450.png

çünkü yerli malı, almayanı dövmek lazım.

snapdragon işlemci hd ips ekran gorillas cam daha iyi tutuş için öküz gibi çerçeve var lan bu telefonda !

daha ne istiyonuz?

edit : ayrıca 13mp ultra hd 'den de öte çözünürlük sunan sınırları zorlayan kamera ve possible government tracking de cabası

full hd çözünürlüklü ekran koyup da 2800 mah batarya koymak insanların aklıyla dalga geçmektir.
4000 mah batarya konuyor artık.
şarjı bir gün giden telefon , telefon mudur ?

Nexus, 10 numaradır ama bulabilmek zor ihtimal. Nexus 5 stokları çok daraldı. Nexus 6 zaten türkiyeye bile gelmedi. Ama buldun mu kaçırma. Android keyfini en iyi Nexuslarda yaşarsın. Bunu da Nexus 10 tabletimden yazıyorum.
Nexus 4 ve 5 kullandım geçen 200 euro ya sattim Nexus 5 i cok sade müthiş hızlı foto ve batarya hoşuma gitmiyordu ama.
Note serisi bana bir başka tatlı geliyor

Geri
Üst Alt