Telefon Önerileri

Note 4 kullanan var mı ? Şebeke sorununu okudum birkaç yerde acaba bütün hepsinde mi var sorun almayı dusunuyorum önerir misiniz?
Bende vardı yere çaldım kırıldı ekran ama şebeke haala vardı telefon geliyordu acmak imkansiz :D Ama ben önermem resim kalitesini beğenmedim bir türlü G4 al Nexus 6 al

4'ü bilemem ama ev arkadaşım Note 3 kullanıyordu, ikimiz de Clash of Clans oynarken ekranları kıyasladık benim G3'e imrenerek bakardı. Ayarlarıyla oynar dururdu benim seviyeye getirmek için :asd:

çabuk ısınıyor arkadaşta var hele yazın kendi kendini kapatıyor birazdan açılacak telefon diye uyarı filan geliyor ekrana :)

Alalı 1 yıl olacak neredeyse ve sabah akşam elimden düşmüyor, ya oyun oynuyorum ya da periscopa'tayım ona rağmen daha bir gün bile ısındı uyarısı vermedi. Servisten de gayet memnunum. Elektrikli battaniye çalışırken tel yatakta kalmış ,ekranda ufak bir sarı çizgi oluşmuştu, bende böyle takıntı vardır o gözüme battıkça battı servise yolladım. Kullanıcı hatası olmasına rağmen yenisini yollamışlardı, ben bir de epey örselemiştim, o güne kadar kılıfsız kullanmıştım cillop gibi 0 tel geldi. I <3 Lg :asd:

Lg G3 iyi telefondur be.yoksa alır mıydık :D

Fiyatı çok düştü gerçi insanın zoruna gidiyor ama olsun LG iyidir. Sağdan soldan duyduklarınızla telefon yargılamayın, alıp bir kaç gün kullanmak lazım. Xperia z3 kullanan arkadaşım ekran için 800 lira para vermişti. Bunu duyduktan sonra sımsıkı sarıldım LG'ye :asd:

lg g4 telefonu cumartesi aldım pazar günü "security error" yazdı ekranda kapandı ve bir daha açılmadı. sorun hakkında bilgisi olan var mı ?

ne alırsanız alın sakın yurt dışından almayın ..yetkili servis garantili olsun . benim ağzım yandı .

Son düzenleme:
Telefonda oyun oynamayacağım, fotoğraf çekmeyeceğim. Sadece bir kaç sözlük ve whatsapp benzeri uygulama kullanacağım en makul ve sade telefon önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Geri
Üst Alt