- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Turkiyede yokOneplus One değilmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkiyede yokOneplus One değilmi ?
lg g3 almayında ne alırsanız alın
Bende vardı yere çaldım kırıldı ekran ama şebeke haala vardı telefon geliyordu acmak imkansizNote 4 kullanan var mı ? Şebeke sorununu okudum birkaç yerde acaba bütün hepsinde mi var sorun almayı dusunuyorum önerir misiniz?

çabuk ısınıyor arkadaşta var hele yazın kendi kendini kapatıyor birazdan açılacak telefon diye uyarı filan geliyor ekranaNiye böyle dedin ya:red:
G4 aldım on gün oldu sarji haricBende vardı yere çaldım kırıldı ekran ama şebeke haala vardı telefon geliyordu acmak imkansizAma ben önermem resim kalitesini beğenmedim bir türlü G4 al Nexus 6 al
Yuksek kaliteli oyunlarda oluyordu evet o ama G4 çıktı onu alın artıkçabuk ısınıyor arkadaşta var hele yazın kendi kendini kapatıyor birazdan açılacak telefon diye uyarı filan geliyor ekrana![]()
çabuk ısınıyor arkadaşta var hele yazın kendi kendini kapatıyor birazdan açılacak telefon diye uyarı filan geliyor ekrana![]()

Lg G3 iyi telefondur be.yoksa alır mıydık![]()

lg g4 telefonu cumartesi aldım pazar günü "security error" yazdı ekranda kapandı ve bir daha açılmadı. sorun hakkında bilgisi olan var mı ?
lenovo vibe x2
Eşime almayı düşünüyorum sizce nasıl ?
Lenovo Vibe X2 İncelemesi - CHIP Online
sitede detaylı incelemesi var göz gezdirdim batarya gücü ekran ve işlemciye göre bence çok düşük. sık sık şarj ister bu . günde iki defa diyor zaten sitede .ki bayanlar telefon kullanmayı uğraşmayı sever. ben almazdım . 2300 mah batarya nedir ya ?
Peki kardo bu fiyatlara tavsiyen var mı ?
yerinizde olsam az daha fiyat yükseltir lg g2 alırdım ..gerçekten çok hoş bir telefon .. 3000 mah batarya ekran dokunmatik hassasiyet bence çok hoş.
Bütçe ne kadarTelefonda oyun oynamayacağım, fotoğraf çekmeyeceğim. Sadece bir kaç sözlük ve whatsapp benzeri uygulama kullanacağım en makul ve sade telefon önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.