Telefon Önerileri

Belirli bir bütçem yok kafama yatanı alacağım ancak telefon para vermek istemediğim bir alet dediğim gibi beklentilerim minimum bu beklentileri düzenli şekilde karşılaması yeterli ücreti de verimiyle eşdeğer olsun:D

Belirli bir bütçem yok kafama yatanı alacağım ancak telefon para vermek istemediğim bir alet dediğim gibi beklentilerim minimum bu beklentileri düzenli şekilde karşılaması yeterli ücreti de verimiyle eşdeğer olsun:D
S3 var bende istersen pasaport kayıtlı uygun bir fiyata bırakayim sana Tr deyim şuan

Üst limitim 1100 zaten inşaAllah alabilirim. Bende asus almaktan yanayım ama fatih dostumun da dediği gibi hanımlar çok meşgul oluyor telefon ile ona göre bir şey düşüneceğiz artık

Kesinlikle al Zenfone 2. Ben kefilim. Şarjı da uzun süreli dayanıyor. Harika telefon.

700-1100 lira arası alınabilecek
En iyi telefonlar ?
Şartlar:
-Dayanıklı
-Şarj gitmesi Uzun
-Kamera 13Mp

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bz de telefon bakıyoruz da çok kararsızız. İki sepetimiz var.

1. G3, M8, S5, NOTE 3

2. G4, S6

Sizce ayrı ayrı sepetlerden hangi telefonu almalıyız neden? F/P de önemli. Mesela G3 şu an bir sitede uygun görünüyor.

Bz de telefon bakıyoruz da çok kararsızız. İki sepetimiz var.

1. G3, M8, S5, NOTE 3

2. G4, S6

Sizce ayrı ayrı sepetlerden hangi telefonu almalıyız neden? F/P de önemli. Mesela G3 şu an bir sitede uygun görünüyor.
m8 ve g4. g3 almayın çok ciddiyim alanlarıda uyarmak istiyorum bu konuda. telefon çok çabuk ısınıyor hatta yaz aylarında telefon ısındı kapanıyor filan diye uyarı geliyor arkadaşın telefonu kapanıp duruyordu. ekran kalitesi şarjı çok yiyor bazen hatalar oluşuyor kısa vadede 1 yıl kullanacaksan idare eder ama sonra ne satabilirsin nede o telefonu kullanmaya devam edersin illallah ettirir

m8 ve g4. g3 almayın çok ciddiyim alanlarıda uyarmak istiyorum bu konuda. telefon çok çabuk ısınıyor hatta yaz aylarında telefon ısındı kapanıyor filan diye uyarı geliyor arkadaşın telefonu kapanıp duruyordu. ekran kalitesi şarjı çok yiyor bazen hatalar oluşuyor kısa vadede 1 yıl kullanacaksan idare eder ama sonra ne satabilirsin nede o telefonu kullanmaya devam edersin illallah ettirir

Bazıları öyle diyor bazıları da fena değil diyor. En uygun fiyatlarla alsam bile G3 ile G4 arasında 700, Z3 arasında 600, M8 arasında 450 lira fark var. 2 telefon alacağız. Aradaki farklarla 3. bir G3 daha alabiliriz yani.

Biz sadece net ve konuşma için kullanırız. Oyun ve video çok nadir olur.

Bazıları öyle diyor bazıları da fena değil diyor. En uygun fiyatlarla alsam bile G3 ile G4 arasında 700, Z3 arasında 600, M8 arasında 450 lira fark var. 2 telefon alacağız. Aradaki farklarla 3. bir G3 daha alabiliriz yani.

Biz sadece net ve konuşma için kullanırız. Oyun ve video çok nadir olur.

Valla üretimden üretime değişiyor mu, sadece belli serilerde mi bu sorun var bilmiyorum ama benim kardeşimin G3'ü değil kapanmak, bildiğin çatladı sıcaktan.

Sadece konuşma ve internet için ise G2 alın 16 gb.
Isinma sorunu çok az.
32 değil 16gb özellikle.
Fiyat performans olarak çok başarılı

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Suan Turkiyedeyim Tr de kullanima Açılmış Galaxy S3 satıyorum plastik kirilmaz koruma ve kılıfla ilgilenen varsa yazsın uygun bir fiyata bırakirim.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt