Telefon Önerileri

Neden böyle birşey söylediniz?

Ne açıdan çöp ler biraz bilgilendirirseniz çok iyi olur.
Takma He de gec, parasina göre LG G4 efsane. Kamera acisindan Sony telefonlardan daha iydir. Iphone 6s ve Samsung S7 civarinda düsün.Design acisindandar gayet iydir arka tarafinda gercek deri yüzü kullaniliyor.

Lg g4 320 euro ya düşmüş g3 249 euro gidip hâlâ iphone a para verenler var burda

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Beyler telefon lazım ya anlayanlar bi zahmet bakarsa iyi olur. Benim kalas bozuldu iyice de param da yok 250-300 civarına başka kalas alacağım. Android olsun, kamerası falan fena olmasın işte face'e koycamXD 2.el bu fiyat aralığında alacağım bişeyler var mı bilmiyorum ben bulamadım. Lumia buldum ama o da android değilmiş.

Beyler telefon lazım ya anlayanlar bi zahmet bakarsa iyi olur. Benim kalas bozuldu iyice de param da yok 250-300 civarına başka kalas alacağım. Android olsun, kamerası falan fena olmasın işte face'e koycamXD 2.el bu fiyat aralığında alacağım bişeyler var mı bilmiyorum ben bulamadım. Lumia buldum ama o da android değilmiş.

anca s3 alırsın o paraya

İkinci el Samsunglardan uzak durun derim. Ekranlar süper amoled olduğundan yedek parçası çok pahalı en ucuzu 200den başlıyor. Bir ekran arızası eyvah eyvah.

250-300 civarı garantili temiz vestel venus bulabilirsin yunus su altın rengi serisi. Baktın beğenmedin aynı parya elden rahat cikarirsin.

Telefonum bozulduğudan Turkcell'den faturaya yansıtılması koşuluyla telefon alacağım,
en iyi LG G4 veya Iphone 5s alacak kredim varmış hangisini tercih edersiniz&önerirsiniz?

Telefonum bozulduğudan Turkcell'den faturaya yansıtılması koşuluyla telefon alacağım,
en iyi LG G4 veya Iphone 5s alacak kredim varmış hangisini tercih edersiniz&önerirsiniz?

Stabilite ve güncelleme sorunu yaşamak istemiyorum. Düzenli bir akıllı telefon kullanıcısıyım diyorsanız iphone 5s.
Özgürlüğü severim,stabilite sorunları benim için problem değil diyorsanız lg g4 alabilirsiniz.

+ Büyük ekranlı bişey isterseniz yine lg g4 yerinde bir tercih olur.

Stabilite ve güncelleme sorunu yaşamak istemiyorum. Düzenli bir akıllı telefon kullanıcısıyım diyorsanız iphone 5s.
Özgürlüğü severim,stabilite sorunları benim için problem değil diyorsanız lg g4 alabilirsiniz.

+ Büyük ekranlı bişey isterseniz yine lg g4 yerinde bir tercih olur.
Tv reklamı gibi olmuş bu yorum,ben temiz kullanırım telefonu kolay kolay değiştirmem en son HTC One M8 vardı 2 yıldır kullanıyordum gayet memnundum.
Stabilite den tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım açıkçası :)

G4 iyi telefon öneririm

709423da96b3f27bee0d1c9ca10e11ae.jpg

Tv reklamı gibi olmuş bu yorum,ben temiz kullanırım telefonu kolay kolay değiştirmem en son HTC One M8 vardı 2 yıldır kullanıyordum gayet memnundum.
Stabilite den tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadım açıkçası :)

Stabilite; kararlılık, katılık demektir. Mesela basit bir örnekle açıklayacak olursam, iPhone'da her yüklü şarkıyı zil sesi olarak ayarla yapamazsın. Pc'de önce bir formata çevirip, itunes ile yüklemen lazım. Ondan sonra kullanabilesin. Ama Android'de öyle değil. Hemen yüklü bir şarkıyı zil sesi yapabilirsin.

iOS: Katılık, kuralcılık ve sertlik.
Android: Serbestlik, özgürlük.

Kısaca böyle yani :)

Stabilite; kararlılık, katılık demektir. Mesela basit bir örnekle açıklayacak olursam, iPhone'da her yüklü şarkıyı zil sesi olarak ayarla yapamazsın. Pc'de önce bir formata çevirip, itunes ile yüklemen lazım. Ondan sonra kullanabilesin. Ama Android'de öyle değil. Hemen yüklü bir şarkıyı zil sesi yapabilirsin.

iOS: Katılık, kuralcılık ve sertlik.
Android: Serbestlik, özgürlük.

Kısaca böyle yani :)

O şekil diyorsun kalsın Iphone :) arkadaşımda var bir gün kafede oturuyoruz zırtp pırt aynı mesaj sesi sürekli telefona bakıyor bizimki ama ona hiç mesaj gelmedi o gün :)

O şekil diyorsun kalsın Iphone :) arkadaşımda var bir gün kafede oturuyoruz zırtp pırt aynı mesaj sesi sürekli telefona bakıyor bizimki ama ona hiç mesaj gelmedi o gün :)

Mesaj sesini değiştirebilirsin canım. Mevcut ses bildirimleri var. O kadar da değil :red:

Android isletim sistemi olsun dersen Samsung dışında herhangi bir telefon al bence.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelmis gecmis en muthis telefon eylul ayinda cikacak. Ciktigi gun alicam hayirlisiyla.

iPhone 5S yaklaşık 2.5 senedir kullanıyorum iOS 8'de biraz performans düşüşü olmuştu ama 9 ile birlikte nerdeyse ilk günkü halinden daha akıcı oldu bile diyebilirim. iPhone'larda bu istikrar var işte. Samsung'un en kral telefonu bile 6 aydan sonra menüye rehbere falan girerken bile anlık bi donma falan yaşatıyor. Android, LG, HTC ve Sony'de biraz daha iyi Samsung'a göre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt