Telefon Önerileri

Yalniz aux kaldirdiklari kotu oldu. Arabama adaptorsuz baglayip muzik dinleyemiyorum. Bluetooth'ta yok benim arabada. Muzik dinlemek icin bir aux birde gelen adaptoru kullanmak zorundayim. Birsuru kablo oldu anasini satayim.

Ayrica Iphonelarin arasinda en az degisen model sanirim. Iphone 6 ile neredeyse hic fark yok...

Kamerasi biraz daha iyi. Onun icin Tr'deki Iphone 6 sahiplerine tek onerim acele etmeyin yenisi icin. Oyle acele edip 3600 tl verilecek bir yeniligi yok. 7s'i bekleyin derim

Son düzenleme:
Samsung S7/Edge - HTC 10 versusu için ne düşünürsünüz arkadaşlar? Standart kullanıcı sayılırım, telefonu aşırı kurcalamam. Uzun süreli kullanım tercih ediyorum. Kullanım ömrü, premium tasarım, şarj etme süresi, ses sistemi ile kulaklık ve kamera özellikleri bakımından HTC 10'in yorumlarını fazlasıyla olumlu buldum, ona tav olmuş durumdayım biraz. Biraz da Note 7 faciasından sonra Samsung hakkında şüphelerim var. Yine de son kararımı veremedim. Yorum ve tavsiyelere açığım. :hat:

Samsung S7/Edge - HTC 10 versusu için ne düşünürsünüz arkadaşlar? Standart kullanıcı sayılırım, telefonu aşırı kurcalamam. Uzun süreli kullanım tercih ediyorum. Kullanım ömrü, premium tasarım, şarj etme süresi, ses sistemi ile kulaklık ve kamera özellikleri bakımından HTC 10'in yorumlarını fazlasıyla olumlu buldum, ona tav olmuş durumdayım biraz. Biraz da Note 7 faciasından sonra Samsung hakkında şüphelerim var. Yine de son kararımı veremedim. Yorum ve tavsiyelere açığım. :hat:
Samsung al geç ben iki gün oldu alalı çok memnunum.

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Yalniz aux kaldirdiklari kotu oldu. Arabama adaptorsuz baglayip muzik dinleyemiyorum. Bluetooth'ta yok benim arabada. Muzik dinlemek icin bir aux birde gelen adaptoru kullanmak zorundayim. Birsuru kablo oldu anasini satayim.

Ayrica Iphonelarin arasinda en az degisen model sanirim. Iphone 6 ile neredeyse hic fark yok...

Kamerasi biraz daha iyi. Onun icin Tr'deki Iphone 6 sahiplerine tek onerim acele etmeyin yenisi icin. Oyle acele edip 3600 tl verilecek bir yeniligi yok. 7s'i bekleyin derim

Hayırlı olsun kardeşim. iPhone 6 var bende de. Nazar değmesin şakır şakır valla.

3 sene sonra falan iPhone 8 falan alırım artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İphone 5s'im var. Ocakta 4.yılına girecek, daha tık demedi. Niye telefonu yenileyeyim? Kapitalist bir köle degilim ki.

Yillardir Samsung kullaniyorum, butun arkadaslarimin iPhone'u var, illa al diyorlar. iPhone 7yi alicam bakalim begenecekmiyim. Begenmezsem sttip Samsung S8 cikinca alirim gibi

Hayırlı olsun kardeşim. iPhone 6 var bende de. Nazar değmesin şakır şakır valla.

3 sene sonra falan iPhone 8 falan alırım artık.

Saol kardesim

Acikcasi oyle aman amam hic bir yenilik yok. Bekle derim reis. En azindan 7s'i gordukten sonra karar ver.

Eskiden Android kullanirdim. Iphone 6 ile Apple donus yaptim. Bu Iphonelar harbi baska seviye. Kullanimi cok kolay , telefondaki malzeme kalitesi falan hakkini veriyor cidden

Samsung al geç ben iki gün oldu alalı çok memnunum.

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Çevremden aldığım yorumlar da ağırlıklı olarak bu yönde. Var işte bende böyle aşırı bir kararsızlık :D Muhtemelen ikisini de ayrı ayrı bi elde görüp inceleyip son dakika kararı vereceğim.

Geri
Üst Alt