Telefon Önerileri

En iyisi iphone aga copleri alacagina biraz daha biriktirip iphone al omurluk.

Alakası yok bence. Samsung da güzel telefonlar çıkartıyor. Note 7 bayağı satış yapacaktı ama batarya sorunu ortaya çıktı. Onun dışında S7 Edge falan çok hoş telefonlar. Huawei de iyi telefonlar üretiyor, yavaş yavaş piyasaya giriyorlar.

Bence iPhone alacaksan 64 GB alman lazım. 16 çabuk doluyor. Her ne kadar oyun oynamasan, uygulama yüklemesen de fotoğraf falan çekeceksin o telefonla. O kadar para veriyorsun. İlla dolacak yani. Bir telefona da milyar veriyorsan bir zahmet uzun bir müddet götürsün seni.

Hala kötü iPhone a 3500 4000 lira veren insanlar var mı acaba diye düşünüyordum harbiden de varmış. Çok ilginç

Huawei P9 kullanan var mı arkadaşlar nasıl tavsiye eder misiniz

Almayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok

Bir de çift simli performansı nasıl

Xaomi mi 5 tam nir f/p telefonu şu an olmayan ozellik yok sarz süper kamera tatmin edici ekrani ve tasarımıyla bu sene silip süpürdü 1100 tlye bedava

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huawei P9 kullanan var mı arkadaşlar nasıl tavsiye eder misiniz

Almayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok

Bir de çift simli performansı nasıl

Ben kullanıyorum taş gibi.
Bir bilirkişi olarak tavsiye ederim. Kamerası şarjı fln. on numara. Takılma hiç yaşamadım. Yanına bir fastcharger al tadından yenmez.
Önceki telefonlarım Note 4, S6 edge, İphone 6, ve Htc M8.
Bu arada İphone pişmanlıktır.

P9

HTC geçer notu aldı benden

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Sony xperia x

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Xperia Z3 telefonumun telefon çalışırken ekran karardı. Telefon androidi arka planda çalışıyor ama görüntü yok. Ekrana dokunduğumda sesler geliyor mesela.

Resettir, companion repair filan işe yaramadı. Yarın servise bırakmayı düşünüyorum. KVK yedek telefon veriyor mu bir bilginiz var mı?

Arkadaşlar Xperia Z3 telefonumun telefon çalışırken ekran karardı. Telefon androidi arka planda çalışıyor ama görüntü yok. Ekrana dokunduğumda sesler geliyor mesela.

Resettir, companion repair filan işe yaramadı. Yarın servise bırakmayı düşünüyorum. KVK yedek telefon veriyor mu bir bilginiz var mı?

Vermiyor galiba.

HTC 11 'i takip edip çıkınca fiyatına küfredip , sony'nin yeni amiral gemisinin 6 ay gecikeceğini öğrendikten ve herkesin elinde samsung gördükten sonra iphone 8 alınacaktır.

Geri
Üst Alt