- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Eskiden çakmak, sigara, tespih, araç anahtarı kombini yapanlar vardı. Şimdi çakmağın yerini iphone almış durumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçenlerde arkadaşım Mi5 aldı, biraz inceleme fırsatı buldum ben de. Telefon cidden çok iyi, tam F/P ürünü. Kamerası da gayet iyi, OIS ve 4K özelliği var kamerada.
1000 liraya alınabilecek en iyi telefon. Aslında ben de alacaktım ama ne zamandır S6 Edge'de gözüm vardı ve onu aldım
@Can BÜYÜK Sen de düşünebilirsin bu telefonu.
Kim üretiyor bu telefonu? Yani markasi nedir bu Mi5'in ?
Xiaomi.Kim üretiyor bu telefonu? Yani markasi nedir bu Mi5'in ?
Xiaomi.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iphone 7 alıcam nasıl bişey kısa özet geçicek
NKGSDVBS
TapaTalK
Arkadaşımda var. Memnun.
4 çekirdekli A10 işlemcisi var. 2GB ram'i var. 16GB olarak yok. Minimum 32GB kapasite ile üretilmiş. 12mp arka, 7mp ön kamerası var.
Telefon güzel. Ama parası biraz fazla gibi. O bütçen varsa al tabiki.
2 gb az gibi geldi
Kamerası çok eleştiri alıyo bu konuda bi yorum yaptı mı acaba arkadaşın ?
NKGSDVBS
TapaTalK
Iphone 7 alıcam nasıl bişey kısa özet geçicek
NKGSDVBS
TapaTalK
Bende var Mi5
Sistem iOS olduğu için 2GB sıkıntı yaratmaz. Valla detaylı sormadım. Ama genel anlamda memnun olduğunu biliyorum.
Bende iPhone 6 var. Ben kamera performansından memnunum. iPhone 7'nin incelemelerini okuduğumda da kamera konusunda baya yenilikler olduğunu okumuştum. Ne tür eleştiriler var?
Hava gibi derdim yok şu an.Öncelikle şunu sorayım.
Telefondan beklentin ne? İhtiyacın olduğu için mi alıyorsun, yoksa iPhone ile hava atmak için mi?
Hava gibi derdim yok şu an.
Benim j7 çok kaba geliyo ne zamandır değiştirmek istiyorum
Iphone sistemi 10 numara sadece sıkıntı kamerada dediler ben ıphone'a yöneldim kafamda ki soru işaretlerini atarsam taksitle alıcam
NKGSDVBS
TapaTalK
iphoneların genel anlamda kameralarında sıkıntı varmış. Ben samsung j7 kullanıyorum senin android kamera açısından daha iyi dediler. Ben daha önce kullanmadım ıphone o yüzden sadece yorumlara göre hareket ediyorum.
NKGSDVBS
TapaTalK
Meizu Mi5.
Tasarım çok iyi, kamera çok iyi (4K çekim ve OIS var), batarya ömrü çok iyi, hızlı şarj özelliği var, ekran çok kaliteli.
Fiyatı 1069 TL.
Hava gibi derdim yok şu an.
Benim j7 çok kaba geliyo ne zamandır değiştirmek istiyorum
Iphone sistemi 10 numara sadece sıkıntı kamerada dediler ben ıphone'a yöneldim kafamda ki soru işaretlerini atarsam taksitle alıcam
NKGSDVBS
TapaTalK