Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

hafta sonu ordu maçında bu nedim türkmene tepki gösterip hiç bir gsli yöneticsinin kaale almayıp stancuyuda kesinlikle orduspora vermemesi lazım

seyretmiyorum ama tahmin edebiliyorum culio mevzusundan salyaları akıyor dimi bazı muşmula suratlı fenerlilerin.

Yıllar yılı önce samsunspor sonra rize kullanıldı şimdi orduyu kullanıyorlar helal lan size satın kendinizi KARADENİZLİ olmaktan emin olun UTANIYORUM net.

Stancu ve Culio'yu geri çağırıp beş kuruş almadan başka bir takıma verelim. :D Ordu'nun talip olduğu oyunculara teklif verelim gelecek sene çırpına çırpına küme düşsünler. :D O zaman Nedim gene gelir kapımıza ağlaya ağlaya.

Ziya Sengul icindeki pisligi dokuyor terbiyesiz adam

adam oynamıcam demiyorki ordulu tarafyarlara saygım var onun icin oynayacam diyor. emenike sahte raporla sakatlık numarası yapıyor. ben bunların arasındaki benzerligi hic anlamadım. herhalde erma ve ziya gibi mankafaların aklına gelir bunlar.

Adam röportajda hicbir sey demiyor Allahtan korkun . Adam guzel mac olacak Ordu icin oynamak zorundayim diyor . Elimde olsa oynamazdim diyor . Sirf Nedim Turkmenin ortaligi karistirmasi .

Suç bunlarda değil nedim türkmen'i adam yerine koyup ordu'ya kiralık verenlerde.

Allahtan gizli saklı yapılan bir şey yok. Fatih Terim de ne söylediyse , Culio da ne söylediyse ekranla önünde söylediler. Ama Culio harbi MAL . Net. Sen haftaya Galatasarayla oynayacaksın böyle bir açıklama yapılır mı ? Geleceğin varsada artık gelemezsin..

lan şu kanaltürk'e koy ambargoyu alma idmana stada toplantıya çıkma programlarına ver mahkemeye s.k belalarını şerefsizlerin.

Nedim nasıl bir adam(!) olduğunu şike konusundaki dansözlüğü ile göstermişti şaşırmayın o yüzden.

Erman ortaliga bir sey atiyor kanit denince benim duyumum diyor .

Ziyanın suratına bakın.pis pis gülüyor.

Bak bak Fatih Terim e hak mahrumiyeti verilmeliymis .

Onun disinda bizim Culio icin neden israrci oldugugumuzu anlamiyorum. Ne gerek var simdi bir Culio icin böyle bir tartismanin icinde bulunmaya? Özellikle böyle bir dönemde.

Hayir bazi seyleri gercekten engellenebiliniyor yeter ki biraz dikkatli olalim.

2-3 mio € ya bilemedin biraz daha verirsin tonla Culio bulursun.

ulan bu olayı emenike olayına benzetenler art niyetlidir

Lan ne bicim yönetimsiniz lan siz? Niye aciklama yapmiyorsunuz? Nedim ordayken yapsaniza bi aciklama.

kayanın bukadar akıllıca konuşcagını hic düşünmezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt