Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yıllar yılı önce samsunspor sonra rize kullanıldı şimdi orduyu kullanıyorlar helal lan size satın kendinizi KARADENİZLİ olmaktan emin olun UTANIYORUM net.
Stancu ve Culio'yu geri çağırıp beş kuruş almadan başka bir takıma verelim. Ordu'nun talip olduğu oyunculara teklif verelim gelecek sene çırpına çırpına küme düşsünler. O zaman Nedim gene gelir kapımıza ağlaya ağlaya.
adam oynamıcam demiyorki ordulu tarafyarlara saygım var onun icin oynayacam diyor. emenike sahte raporla sakatlık numarası yapıyor. ben bunların arasındaki benzerligi hic anlamadım. herhalde erma ve ziya gibi mankafaların aklına gelir bunlar.
Adam röportajda hicbir sey demiyor Allahtan korkun . Adam guzel mac olacak Ordu icin oynamak zorundayim diyor . Elimde olsa oynamazdim diyor . Sirf Nedim Turkmenin ortaligi karistirmasi .
Allahtan gizli saklı yapılan bir şey yok. Fatih Terim de ne söylediyse , Culio da ne söylediyse ekranla önünde söylediler. Ama Culio harbi MAL . Net. Sen haftaya Galatasarayla oynayacaksın böyle bir açıklama yapılır mı ? Geleceğin varsada artık gelemezsin..
Onun disinda bizim Culio icin neden israrci oldugugumuzu anlamiyorum. Ne gerek var simdi bir Culio icin böyle bir tartismanin icinde bulunmaya? Özellikle böyle bir dönemde.
Hayir bazi seyleri gercekten engellenebiliniyor yeter ki biraz dikkatli olalim.
2-3 mio € ya bilemedin biraz daha verirsin tonla Culio bulursun.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.