Mustafa Erdem
Kırmızı Üye
- 4 Haziran 2009
- 1.232
- 0
- 1.306
AW: Telegol l TV8
Bu ne ya? Q7'yi ve Töre'yi transfer etti bunlar
Bu ne ya? Q7'yi ve Töre'yi transfer etti bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Töre resmen Istabul'a gelmis lan, gercekten bizim icinmi geldi acaba
Adam twit atmis 17 Kasim'da

abi ben bu twitlere ,facebook sayfalarindan alinan haberlere inanmam.. önüne gelen hesap aciyor arkadas.. telegol böyle birseyi delil olarak göstermeyecek kadar bir televizyon prgrami.. ama aklima takilan baska sey.. sehrat ulueren iyice arastirmadan programda bisey göstermez.. gökhan bize geliyor herhalde![]()
Twitter hesabi gercek.
bu selim soydan biraz moron galiba kendi takımı barcelona g.gönül'ü dani alves sow'u ibra sanıyor.
Klasik S. Soydan. Birkaç saat önce de Fenerbahçe kadrosu Galatasaray'dan çok daha üstün, Türkiye liginin çok daha üstünde dedi. Hadi kaliteli ayak bakımından tamam da herif dediğin gibi ne yazıkki.
Klasik S. Soydan. Birkaç saat önce de Fenerbahçe kadrosu Galatasaray'dan çok daha üstün, Türkiye liginin çok daha üstünde dedi. Hadi kaliteli ayak bakımından tamam da herif dediğin gibi ne yazıkki.
fransa ligini 11. bitirmis takımı bala yendiler diye mi neye gore ben anlamadım simdi:lol:Boş konuşuyorlar.