Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Töre resmen Istabul'a gelmis lan, gercekten bizim icinmi geldi acaba

abi ben bu twitlere ,facebook sayfalarindan alinan haberlere inanmam.. önüne gelen hesap aciyor arkadas.. telegol böyle birseyi delil olarak göstermeyecek kadar bir televizyon prgrami.. ama aklima takilan baska sey.. sehrat ulueren iyice arastirmadan programda bisey göstermez.. gökhan bize geliyor herhalde :asd:

abi ben bu twitlere ,facebook sayfalarindan alinan haberlere inanmam.. önüne gelen hesap aciyor arkadas.. telegol böyle birseyi delil olarak göstermeyecek kadar bir televizyon prgrami.. ama aklima takilan baska sey.. sehrat ulueren iyice arastirmadan programda bisey göstermez.. gökhan bize geliyor herhalde :asd:

Twitter hesabi gercek.

Bi adam o yaslarında bundesligada yeni cıkıs yapmısken niye giderki rusyaya:o Hülle yoluylamı alıcaz acaba:)

Her ne kadar tüpcünün o yabancı sayısının düşme yılına kadar federasyonda olcagını düşünmesemde önlemimizi almamız lazım

bu selim soydan biraz moron galiba kendi takımı barcelona g.gönül'ü dani alves sow'u ibra sanıyor.

bu selim soydan biraz moron galiba kendi takımı barcelona g.gönül'ü dani alves sow'u ibra sanıyor.

Klasik S. Soydan. Birkaç saat önce de Fenerbahçe kadrosu Galatasaray'dan çok daha üstün, Türkiye liginin çok daha üstünde dedi. Hadi kaliteli ayak bakımından tamam da herif dediğin gibi ne yazıkki.

Klasik S. Soydan. Birkaç saat önce de Fenerbahçe kadrosu Galatasaray'dan çok daha üstün, Türkiye liginin çok daha üstünde dedi. Hadi kaliteli ayak bakımından tamam da herif dediğin gibi ne yazıkki.

AEL denen mezra takımını yenince havalara girmiş galiba adamceğiz :D

hasan alilerle bekirlerle semihlerle mi ustunmus :asd: fransa ligini 11. bitirmis takımı bala yendiler diye mi neye gore ben anlamadım simdi:lol:

muhabbete bak asdada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt