Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Adnan Polat derhal kulüpten ihraç edilmelidir

Eski bir galatasaray başkanı gibi konuşamıyor,bilakis mahalle aralarında yapılan dedikodular misali DAKİKA başı AĞLIYOR

Açık söylüyorum azizin,fener medyasının,siyasilerin Galatasaray üzerindeki oyunlarının bir koluda Adnan Polat tır

Dün geceki konuşmaları,tavırları,tv ekranlarından bir türlü kendin ayıklayamaması,fiili galasaray başkanını tv ekranlarına çıkartmaya zorlaması bunun bir göstergesidir

Telegol l TV8

Hele son donem resmen azizin pesinde dolaniyor gibi bir hava olusmustu, cok canim sıkılmıştı.

Bir bu bir de A.Sezginden bir turlu vazgecmemesi.

Genelde severdim ama bu olaylardan sonra artik o kadar sevmiyorum Adnan Polat'i.

Beyaz TV konusu nerde ya ?

BeyazTV Son dakika: Sneijder Fenerbahce'de

Neremle gülsem acaba :asd:

[video=youtube;-oieD6bOMWE]https://www.youtube.com/watch?v=-oieD6bOMWE[/video]

esi yunanmiymis baskanin ilk defa gordum cocuguda torunu sandim desem yalan olur baskandan beklerim boyle seyler :D

Adnan Polat derhal kulüpten ihraç edilmelidir

Eski bir galatasaray başkanı gibi konuşamıyor,bilakis mahalle aralarında yapılan dedikodular misali DAKİKA başı AĞLIYOR

Açık söylüyorum azizin,fener medyasının,siyasilerin Galatasaray üzerindeki oyunlarının bir koluda Adnan Polat tır

Dün geceki konuşmaları,tavırları,tv ekranlarından bir türlü kendin ayıklayamaması,fiili galasaray başkanını tv ekranlarına çıkartmaya zorlaması bunun bir göstergesidir

İnsanlar ne garip değil mi. Kendi döneminde eski başkanlara güvenlik kamerası görse demeç veriyor diyen adam bugün aynı şeyi kendisi yapıyor. Hayat çok garip. Ya koca koca adamlar servet sahibi olmuşlar belirli bir konuma gelmişler fakat nerede nasıl davranacağını hala öğrenememişler. Yazık yahu. Sen koskoca Galatasaray'ın başkanlığını yapmış adamsın. Koca camianın başkanlığını yap sonra gel sportif başarın yok diye seni alaşağı ettiklerinde, dakika başı ağla. Birde neden bu zamanları seçti acaba sormak lazım.

Yeni gelen başkan sürekli onu onure edeceğiz desin. Pozitif planlar yapsın, aklamaya uğraşsın. Sen karıştırmak için uğraş aferim yahu.

Lafa geldiklerinde de Galatasaray kültürü diye böbürlenirler. Galatasaray kültüründe, Galatasaraylı kültüründe iki yüzlülük varsa, sürekli üsttekileri aşağıya indirme, bir kuyu kazıma varsa. Teşekkürler ben o kültürden almayayım, onlara kalsın fazladan kullanır, Galatasaray kültürümüz var diye geçinsinler..

Re: Telegol l TV8

Yorumcular 10dk dır Burakla Eboue'ye sallıyolar hıyar herifler

Bende izliyorum. Haksızlar mı tabiki haklılar. İkiside olmayan faullerle kendilerini yere atıp dakikalarca yalandan kıvranıyorlar. Bu tip hareketler bize yakışmaz. Birileri bunları uyarmalı.

Sent from my GT-I9300

şerefsizler eboue ve burak'a sallıyorlar tek sivasa koymadık belli direk kapattım kanalı

Cevap: Re: Telegol l TV8

Bende izliyorum. Haksızlar mı tabiki haklılar. İkiside olmayan faullerle kendilerini yere atıp dakikalarca yalandan kıvranıyorlar. Bu tip hareketler bize yakışmaz. Birileri bunları uyarmalı.

Sent from my GT-I9300

o devır kapandı artık dostum düsmanı kendı sılahıyla vuracaksın ,sen ıcerıye patlayıcı madde atarsan adamda tabı yatar

futbolda delıkanlılık dıye bısey yok

Re: Telegol l TV8

o devır kapandı artık dostum düsmanı kendı sılahıyla vuracaksın ,sen ıcerıye patlayıcı madde atarsan adamda tabı yatar

futbolda delıkanlılık dıye bısey yok

Patlayıcı madde hadi bu maçta vardı, öncekileri ne yapacaz. Bu arada devir değişir ama GS gelenekleri, adamlık ve dürüstlük ilkeleri değişmez.

Sent from my GT-I9300

Cevap: Re: Telegol l TV8

Patlayıcı madde hadi bu maçta vardı, öncekileri ne yapacaz. Bu arada devir değişir ama GS gelenekleri, adamlık ve dürüstlük ilkeleri değişmez.

Sent from my GT-I9300

durustluk derken sahada hıc mı yere atmıycak kendını yere ,bazen yatmakta gerekır

bu futbolun dogasında var

rakiplerimiz dürüst ahlaklı olsaydı aynı şekilde mücadele verirdik. yıllarca luganolara bu ülkede söz söyleyen oldu mu ekranlarda ?

olmadı.

kimsede bizim oyuncularımıza söz söyleyemez. ne ekerlerse onları biçerler. ben takımımda sizin tabirinizle çirkef oyuncu istiyorum zaten. engin melo keşke buisimler çoğalsa rakiplerin korkulu rüyaları olsa.

Devre Arasi yerine Halftime demek de neyin nesi Ziya?

Ziya Dedemiz modernlesiyormu ne?

Gerci Halftime yerine Haftaym diyor ya neyse...

ziya dogruyu soyluyor:yenieek:

Erman Toroğlu: ''Bu Aykut milattan kalma taş devri teknik direktörüdür''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt