Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

30 martta mali kongre var dedi orada açıklasın o zaman.Başkanda bayram değil seyran değil kaç tane demeç verdi maliyet ile ilgili ?

İnsanların aklına karpuz kabuğunu sokan bizim başkan değil mi ?

bununla ilgili başkan konuştu zaten. adnan polat familyasindan olan bu adami ciddiye alanda sorun var demektir. adam durmadan adnan polati övüyor. bu herifin sözlerini ciddiye aldiysan sen kendini sorgulamalisin.

cuma günü allahını seven maça gitsin yok iflas edecek klüp:asd:

30 martta mali kongre var dedi orada açıklasın o zaman.Başkanda bayram değil seyran değil kaç tane demeç verdi maliyet ile ilgili ?

İnsanların aklına karpuz kabuğunu sokan bizim başkan değil mi ?

Neyi savunsunki? Taner Aşkın Ne dediki ünal aysal diye demiyorum baska biri baskan olsa bile, Taner Aşkın ne dediki aciklama yapsin? Suclama yok resmen spekulasyon ediyor ve hafiften iste üstü kapali demec veriyor istedigin sekilde istedigin yere cekersin istersen. sms mesajlari 3-4 defa üst üste gelmis bunun da ne anlama geldigini söylemiyor sadece niye geliyor diyor ? ardindan para yok ortada diyor.. ama rakkamlari söylerken bile hesaplama hatalari var.. ezbere konusmaya cabaliyor ama hic bir net suclamasi yok. Sadece demec veriyor ve telegol ekibinede hafiften buyrun siz olay yaratin diyor onlarda bile hic girmediler konuya yoksa bu program sabahi bulurdu.

bununla ilgili başkan konuştu zaten. adnan polat familyasindan olan bu adami ciddiye alanda sorun var demektir. adam durmadan adnan polati övüyor. bu herifin sözlerini ciddiye aldiysan sen kendini sorgulamalisin.

Tamam bende sorun var iddiaya cevap verilsin dedim diye.Adamda yoldan geçen biri değil ayrıca.İşin içinde para varsa kendine bile güvenmiyeceksin sen yapmazsın altındaki adam yapar iş sana kalır o yüzden atıp tutmayın.

Yoldan geçen adama cevap verilir de Polat çetesine cevap verilmez adamların hayatı yalan.

Neymiş o gerçekler, izleme imkanı olmayanlar için bir özet yapsan

Sonuna yetişebildim bende Faruk Süren'in Spk 'ya dilekçe vermesi falan külliyen yalandır dedi.İçerde bazı muhalifler var onlar ses çıkarıyo Galatasaray çok güzel yönetiliyor dedi sonra konu değiştirdiler.

Polat'a yolda sağlam bir dayak atmak lazım. Uzak dur bizden.

Tamam bende sorun var iddiaya cevap verilsin dedim diye.Adamda yoldan geçen biri değil ayrıca.İşin içinde para varsa kendine bile güvenmiyeceksin sen yapmazsın altındaki adam yapar iş sana kalır o yüzden atıp tutmayın.

yoldan geçen adam stancuya 5 milyon euro vermezdi. yoldan geçen adam GS i tarihinin en kötü sezonunu yaşatmazdi. yoldan geçen adam aziz yildirima yalakalik yapmazdi. yoldan geçen adam haince telegol denen sirk televizyonuna çikip olur olmaz sallamazdi.

Telegol l TV8

Altaylı'nın klüp üyeliği devam ediyormu acaba? Eğer ediyorsa da derhal kapının önüne konulmalı.

yoldan geçen adam stancuya 5 milyon euro vermezdi. yoldan geçen adam GS i tarihinin en kötü sezonunu yaşatmazdi. yoldan geçen adam aziz yildirima yalakalik yapmazdi. yoldan geçen adam haince telegol denen sirk televizyonuna çikip olur olmaz sallamazdi.

..... millet adam öldürülmüş diyor sen çıkmışsın söyleyende katil diyorsun ha tamam o zaman oldu görüşürüz.

stancuya 5 milyonu verdiren efsane dedigimiz hagi diydi ayrıca sirk televizyoınu dedigin programıda izlemeden edemiyorsunuz ama

Bri tane inek çıkmış zırvalıyor... ,

Kaya diyor ki, “yahu adam muhalif zaten, ayrıca disiplinde, anlatabildim mi? Bu konuyu bir GS'li yönetici ile konuşsaydık daha iyi olurdu?”,

Kel Serhat; “n'apalım, bağlansınlar, bağlanmak istedilerde bağlamadık mı?” diyor, resmen çamur attılar, planlarını uyguladılar, sonrasında programı kapadılar zaten. Şeref yoksunları.

Ben bu programı sadece Fener kaybettiğinde Ziya ve Selim'in zırlamasını görmek için izliyorum. Bize geçtiklerinde o hafta kazanmış olsak bile izlememeyi tercih ediyorum çünkü her programda skor yorumculuğunun kitabını baştan yazıyorlar . 2 hafta önce Ts'yi yenen Fb'yi şampiyon yapmadıkları kalmıştı.Dün tüm takımı linç ettiler bir Allah'ın kulu da çıkıp demedi ki 2 hafta önce böyle demiyordunuz. Halbuki biz bile burda yazmıştık , Fb aynı Fb sadece hakem ve Fb balı devredeydi diye. Eğlence amaçlı izleyin orda duyduklarınız için takımı eleştirmeyin , suçlamayın. 500 milyon cebe indirildiğini iddaa etmiş heralde ya öyle bir olayı Adanaspor'da bile yapamazsın neyin kafasını yaşıyor. Gençler maçı biletlerine de sesli güldüm .Bazıları da araştırılsın demiş merak etmeyin o denetim mekanizması zaten yönetimin inisiyatifinde değil , gördünüz 1 milyon için Polat neler yaşadı çıkmış 500 m diyor :o Keşke izleseymişim dedim ama Tweetler ve forum sayesinde izlemiş kadar oldum.

Kaya diyor ki, “yahu adam muhalif zaten, ayrıca disiplinde, anlatabildim mi? Bu konuyu bir GS'li yönetici ile konuşsaydık daha iyi olurdu?”,

Kel Serhat; “n'apalım, bağlansınlar, bağlanmak istedilerde bağlamadık mı?” diyor, resmen çamur attılar, planlarını uyguladılar, sonrasında programı kapadılar zaten. Şeref yoksunları.

Aynen olay budur. Kaya'nın dediği gibi disipline verilmiş bir adamı yayına çıkartıp bir Galatasaray'lı yöneticiyi yayına bağlamak istediler. Oraya bir Galatasaray yöneticisi bağlansa herkes izleyecek. Amaç yöneticileri provoke edip bağlanmalarını sağlamak.

Böyle adamlara yokmuş gibi davranmak en doğrusu.

En fanatik Fenerliyi, Serhat gibi bir Galatasaraylıya tercih ederim. Galatasaray'ın haklarını savunabilecek bir tane Galatasaraylı yok o programda(gerçi hangi programda var ki)....Serhat da genelde Fenerlilerden ve Aziz Yıldırım'dan tepki çekmemek için Fenerbahçe'ye kendi evladıymış gibi davranıyor. Galatasaraylılar ve Galatasaray yönetimi genelde tepki vermediklerinden Galatasaray'a da üvey evlat muamelesi yapıyor.Ben olsam kendi Galatasaraylılığımla içim el vermezdi ama Serhat gibi karakter konusunda sıkıntı yaşayan insanların hele ki "güce tapan" şahsiyetlerin,reyting ve yaranmak uğruna bu kadar ayaklar altına düşmelerine artık şaşırmıyorum...

Galatasaray bir galibiyet alır :

"Galatasaray çok kötü oynadı ama.Yönetimde sıkıntılar var,Fatih Terim mutlu değil,hakem X takımı harcadı,Galatasaray'a kıyak yaptı bla bla bla"

Fenerbahçe bir galibiyet alır :

"Fenerbahçe muhteşem. Hakem faktörünü konuşmayalım lütfen Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürmeyelim.Fenerbahçe gümbür gümbür geliyor bla bla bla"

Yalakalığın tavan yaptığı,Fenerbahçe camiasına şirin gözükmek için kendi takımını satan bir adamın programına da ancak bu yakışırdı...Ünal Aysal'ın ilk geldiği zamanlarda bunun programına çıktığında nasıl aba altından sopa gösterdiğini hatırlayın,o da biliyordu Serhat'ın nasıl bir Galatasaraylı Fenerbahçe yalakası bir adam olduğunu. Bu gibi adamların Galatasaraylılığı Fenerbahçe yalakalığı yanında devede kulak kalır...

stancuya 5 milyonu verdiren efsane dedigimiz hagi diydi ayrıca sirk televizyoınu dedigin programıda izlemeden edemiyorsunuz ama

yönetim izin vermese hagi istese nolur istemese nolur. sanki haginin her dedigini yapiyorlardi. ben programin bütün hepsini izlemem. izledigim bölümlerde güldügüm yerler olur. ciddiye alarak izlemiyorum.

akşam yine yerden yere vururlar GALATASARAYIMIZI yorumlarda sanki sonuncuyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt