Tercüman Rezaletine Acil Çözüm !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tercüman Rezaletine Acil Çözüm !

Bu tercüman olayını yönetim görmüyor mu ? Görüyorlarsa niye müdahale etmiyorlar ? Görmüyorlarsa bu kadar kişi görüpte niye bir ses çıkarmıyor ?

Tercümanı kesinlikle değiştirmemiz lazım.

Belki de tüm başarısızlığın sorumlusu Mert beydir.

Belki size garip gelebilir ama ben şu anda takımda bu havanın olmasının nedenini tercümana bağlıyorum.Total futbol programında çok güzel konuşmuşlardı bu konuyu, Morinho bile zamanında tercümandı.Galatasaray gibi kulübün tercümanı hakketten yemiş yutmuş olmalı, transfer ücreti gibi para verilip alınmalı gerekirse.Çünkü iletişim çok önemli.

Bu adamın basın toplantılarındaki hali bile bizi delirtiyor, kim bilir neler diyor antremanlarda fln.

Belki Rijkaard adama yakın oyna diyor, tercüman markaj yap diye çeviriyor.O zaman bütün taktik falan değişiyor işte.

Belki size garip gelebilir ama ben şu anda takımda bu havanın olmasının nedenini tercümana bağlıyorum.Total futbol programında çok güzel konuşmuşlardı bu konuyu, Morinho bile zamanında tercümandı.Galatasaray gibi kulübün tercümanı hakketten yemiş yutmuş olmalı, transfer ücreti gibi para verilip alınmalı gerekirse.Çünkü iletişim çok önemli.

Bu adamın basın toplantılarındaki hali bile bizi delirtiyor, kim bilir neler diyor antremanlarda fln.

Belki Rijkaard adama yakın oyna diyor, tercüman markaj yap diye çeviriyor.O zaman bütün taktik falan değişiyor işte.

Çok haklısın.Hiç aklıma gelmemişti (:o) ama doğru olabilir.

Yazildi mi bilmiyor, ama bu konu hakkinda tek ihtimalli olan bir cümle kurmus. Göz atin bence :D

GELEN SORU: Ya abi şu tercüman konusunu sorucam.Hiç rahatsız olan yok mu içerde? Tamam tatlı şirin çocuk Rijkaard da seviyomuş..Eee ben de tatlı şirinim beni de sever 2 de dil biliyorum alsınlar beni de :)

VERILEN CEVAP: galatasaray'da çalışan ve tercümanlık yapan herkesin, yönetim tarafından belirlenen bir filtresi var. mecburen kendi içerisinde bir sansürden geçiriyor ifadeleri. mert de öyle, yako da.. etik mi? değil. ama yapacak bi şey yok. medya mensupları dil bilsin, kendileri sorup kendileri cevap alsınlar. "open the forma" diyenler var, malum.

Bu rezalet hala devam ederken, resmi sitenin antrenman raporlarına aşağıdaki fotoğrafı koyması taraftarla dalga geçmekten başka bir şey değildir.

47414263.jpg

Mustafa'nın da Türkçe'yi iyi bilmediği konuşuluyor, ben şahsen dinlemedim. Dinleyen varsa açıklık getirsin bu konuya. Sanırım seneye Ayhan Tumani vakasını biz yaşayacağız.

Arkadaslar, Rijkaard ve Neeskens artik Hollandaca olarak repörtaj yapiyor ve bu yüzden yeni bir tercüman arkadasimiz gelmis : Mustafa adinda.

Ben hollanda'da yasayan biri olarak size söyleyim, rezaletten baska bir sey degil. Inanin hollandacasi zayif olan annem bile uyduruyo diyo yanimdayken. Tercüme edemiyor Rijkaard veya Neeskense sorulari dogru bir sekilde, cevap ise tam rezalet. Yarisi dogru, yarisi uydurmalik. Bu ise bi el atmalari lazim..

Galatasaray gibi klüp bu sorunları yaşamamalı.

Rezillik yahu.

Tek kelimeyle rezillik.

Cevap: Rijkaard'ın Tercümanı

Bundan sonraki öncelikli konularımızdan biridir. Zira ortada "hatada ısrara devam" gibi ağır bir suç vardır.

Mert kardeşimizi eleştirmek yada kötülemek için değil bu konu. Konu tamamen Galatasaray. Bu durum Galatasaray 'a yakışmıyor. Yanlışa nereden son verirsek o kadar iyi olacak.

Halen devam ediyor çok ilginç.

ben olsam daha iyidir.

Bence bu başlığın da linkini kulübe göndermek lazım.

Bu olayın sadece röportajlarda yaşanması bile çok kötü olsa da idare edilebilecek bir durum.

Ama bu işin arkaplanında antrenmanlar var, taktik toplantılar var, maç öncesi konuşmalar var, devre arası anlatılanlar var.

Bu konu transfer keşmekeşi içerisinde unutulup gidemeyecek kadar önemlidir!

Lütfen herkes GSC duruşunu göstersin, bu konuya tepkinizi ifade edin!

Bu olayın sadece röportajlarda yaşanması bile çok kötü olsa da idare edilebilecek bir durum.

Ama bu işin arkaplanında antrenmanlar var, taktik toplantılar var, maç öncesi konuşmalar var, devre arası anlatılanlar var.

Bu konu transfer keşmekeşi içerisinde unutulup gidemeyecek kadar önemlidir!

Lütfen herkes GSC duruşunu göstersin, bu konuya tepkinizi ifade edin!

Değiştirmişlerdi diye hatırlıyorum :)

Evet değişti biliyorum bende. Mustafa Yücedağ gelmedi mi ?

Değiştirmişlerdi diye hatırlıyorum :)

Evet değişti biliyorum bende. Mustafa Yücedağ gelmedi mi ?

Değiştirilmedi, yeni bir tercüman daha eklendi. Mustafa Yücedağ.

Ama bu yapılan hamle yanlışı yanlışla düzeltmekten başka bir şey değil.

Birincisi Mert hala tercüman, antrenmanlarda taktik toplantılarda bulunuyor. İkincisi yerine gelen adam da FB'nin tercümanının Almanca'yı bilip Türkçe'yi bilmemesi gibi Türkçe konusunda yetersiz.

Dolayısıyla pratikte değişen bir şey yok.

Ne zormuş arkadaş bir tercüman değiştirmek. Herkesten geçebiliyoruz, tercumandan geçemiyoruz. Helal olsun valla.

Rezalet olan şey tercüman Mert olmaktan çıkmıştır. Bu konunun sürüncemede kalmasıyla oluşan polemik olmuştur. Açıkca Galatasaray zarar görmektedir.

Değil Mert, milyonlarca Mert biraraya gelse Galatasaray 'a bu zararı verme hakkı yoktur.

Rezalet olan şey tercüman Mert olmaktan çıkmıştır. Bu konunun sürüncemede kalmasıyla oluşan polemik olmuştur. Açıkca Galatasaray zarar görmektedir.

Değil Mert, milyonlarca Mert biraraya gelse Galatasaray 'a bu zararı verme hakkı yoktur.

Abdullah abi su oyuncu onerisini klube yollarken bunu da yollasaniz?

Her dinledigimde cildiriyorum. Son Cana roportaji vardi GSTV de, yemin ediyorum telefondan seyrediyordum sinirden yere firlattim. Yazik yahu bu kadar amatorluk yakismiyor koca klube.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt