Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Önce tokat, sonra yumruk atmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan zorunlu degil bu. isteyen turk oynatabiliyor.Konyaspor, yabancı sınırıyla ilgili açıklamalarının ardından Şenol Güneş'e destek verdi:
"Şenol Güneş'in 'Süper Lig'de yabancı futbolcu sayısı çok fazla' açıklaması, abartı değil. Gerçekten bazı maçlarda 11'e ismi yazılan oyuncuların tamamı yabancı."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim: "Yabancı serbestliği ile ilgili birçok olumlu şeyler söylediğimi hatırlıyorum. O gün ne dediysem, bugün aynı yerdeyim, aynı şeyleri söylüyorum.
Milli takıma giderse kontenjan falan umrumda olmaz artık.çünkü tinerciler şanzımanı dağıtır zaten şenol giderseulan bu zimbalatan senola cok gicik oluyorum. milli takima giderim diye onunu aciyor hamsi
Nerde laf sokuyor.iyice buluttan nem kapar oldunuz ha.Önceden dedim ikinci aysal terim savasin kopyasi yolda. Hoca bol bol laf sokuyor baskana. Ama busefer giden hoca degil baskan olur
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakli
Kime ne batti da yabanci kuralini degismek istiyorlar anlamis degilim
Tabi bu konuda büyük kulüplere 3 kuruşluk adamı milyonlara iteleyen bazı anadolu kulüplerinin de isteği vardır.Cunhurbaşkanı ve birkaç siyasetçi yabancı sayısı ile ilgili kişisel görüşlerini söyledikten sonra durumdan kendine vazife edinmeye çalışan birkaç işgüzarın sayesinde gelinen bir durum bu. Tabi Lucescu'nun ilk geldiği günden beri yaptığı açıklamalar da gündemi sıcak tuttu ve süreci hızlandırdı. Bu karardan ancak futbol taraftarının yoğun tepkisi ile vazgeçilebilir.