Terim: "14 Türk almak zorundasınız ama 14 yabancı almak zorunda değilsiniz"

Aferin düzgün konuşmuş.
Senin yerin Federasyon seni oralarda görmek isteriz.
Yarım bıraktığın işleri tamamlaman lazım.
Hazır başkan'ın yerine de geçmek istiyorsun.
bence bu koltuk sevdasıni Tff 'de değerlendirip can yoldaş'in Ali dürüst'u yalnız birakmamalisin.
Eminim ki ; orada bize daha faydalı olacaksın!

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Bizi yine sampiyon yapacak diye nasil da ödün patliyor

Korkunun ecele faydasi yok

Bizi yine sampiyon yapacak diye nasil da ödün patliyor

Korkunun ecele faydasi yok

Şu eksik kadro ile dünya üzerinde nerede ise hiç bir hoca yapamaz.

Hoca artık challange'larda zirveyi gördü.

Evelallah bunu da başaracak.

Her daim iyi yerli oyunculara sahip olman lazim. Emre transferi de bu konuda önemli, en azindan bir gövde gösterisi oldu. Ekonomik acidan Fenerbahce ve Besiktas´in isi cok zor. Eger iyi yerli oyuncularin yoksa, bunu firsat bilip bu tarz kurallara desterek vererek gecmesini saglamak icin calisirlar...

Hoca çıkarıp şak şak masaya vurmuş, sonra içlerinde gezdirmiş adeta. Çıkarmadan 5 posta. Dashshağına sağlık hocam.

terim-idman-yabancisiniri-jpeg.28517

Terim: "Galatasaray sahaya 11 kişi çıkıyorsa eksik değildir. Arkamıza çok güzel bir rüzgar aldık. Eksiklerimize rağmen çok önemli bir yol aldık ve şampiyon olduk. Müthiş bir enerji ve sinerjimiz var. Benim, ekibimin, çalışanların, kulübümüzün arkasında olsunlar."

Fatih Terim: "Doğum günü pastası güzel bir sürpriz oldu. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu işleri seven biri değilim ama eşim, iki kızım ve damadım bana güzel sürpriz yaptılar."

Soru: "Dilek tuttunuz mu hocam?"

Fatih Terim: "Dileklerimiz ne olur? 22. şampiyonluk diyebiliriz. Gruptan inşallah çıkmak diyebiliriz. Sağlığımız, ailemiz, Galatasaray deriz. Bizim dileklerimiz bunlar olur."

Fatih Terim: "Kasımpaşa maçı Şampiyonlar Ligi öncesi son maçımız. Lider ve iyi gidiyorlar. 12 puan yaptılar. Saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Bu arada ümit ederim ki, milli takımlardaki oyuncularımız sağlıklı dönerler."

Fatih Terim: "Belhanda konusunu daha önce de söyledim. Kendisini de ikaz ettik. Ancak oyuncular bazen kontrolünü kaybediyor. Belhanda da böyle bir hata yaptı. Maçtan evvel de uyarılmasına rağmen. Kendi içimizde gereğini yaparız. Şunu, bunu yapıyoruz demenin manası yok. "

Fatih Terim: Türkiye genelinde böyle bir sıkıntı var. Mesela biz burada rakip yedek kulübesinin arkasını özellikle tanıdığımız, bildiğimiz ailelerden veya tembih ettiğimiz şekilde düzenliyoruz. Hasan hoca ve hepimize ağır küfürler oluyor. Bazen görevliler buna müsaade ediyor."

Fatih Terim: "Sonunda dayanamayıp bir şey dediğiniz zaman siz suçlusunuz. Yapanlar? Yok. Durup dururken insan seyirciye döner mi? Hasan hoca da maalesef ağır sözlere maruz kaldı. Yapmamalıyız ama insanız, taş değiliz. "

Fatih Terim: "Forvet transferiyle ilgili benim söylediğim sözlerin başkan ve yönetimle ilgisi yok. Modeste, Florya'ya gelmiş herhalde bizim haberimiz yok. Ben bunu yazılanlara söyledim. Galatasaray taraftarlarının beklentileriyle oynamayın diye."

Fatih Terim: "Transfer döneminde 300-400 tane oyuncuyu eledik. En az 40'a yakın oyuncuyla temasımız oldu. 12-13 tane forvet oyuncusuyla görüştük."

Fatih Terim: "Biz de çok istedik ama kiminin tekniği, kiminin ekonomisi, kiminin psikolojik durumu ve kiminin beklentileri Galatasaray ile yolların birleşmesine izin vermedi."

Fatih Terim: "Gomis satıldığında hepimiz daha da ümitlendik. Ancak zaten ümitlenmesek ne Abdurrahim Albayrak ne 2 santrfor alacağım der. Ne de ben, 2. oyuncuyu santrforda kullanabilirim demem. Demek ki o anda müsait bir durum var."

Fatih Terim: "Ancak bazen son dakikaya kadar evet dediğimiz vazgeçiyor, başka kulübe gidiyor. Kulübü daha fazla rakam istiyor. Başka tercihler gündeme geliyor. Son günlerde bile almak için çok uğraştık."

Fatih Terim: "Bazen sıfıra verilecek oyuncular için de para istendiği olabiliyor. Kimseye bir şey diyemezsiniz. Biz elimizden geleni yaptık."

Fatih Terim: "Yabancı sınırı konusundan ben sıkıldım. Bu işin çıkmasında emeği olanlardan biri benim. O gün çok nettik ve bugün ne oldu da tekrar gündeme geldi? Siz 14 Türk almak zorundasınız ama 14 yabancı almak zorunda değilsiniz. Kural çok net."

Fatih Terim: "Yüksek rakamlı Türk oyuncular stabile oldu. Bugün Avrupa'da oynayan oyuncu sayımız daha fazla. Size soruyorum, kulüplerimizin başarılarında bu kuralın hiç mi faydası olmadı? Olmuştur herhalde. "

Fatih Terim: " Türk Milli Takımı'nın sorumlusu bendim. 6+2'den 4+2'ye dönülecekti. Yabancı serbest olmalı dedim. Bazı şeyler olmasaydı Dünya Kupası'na gider miydik? Giderdik diyorum. Siz isterseniz yok deyin. İlk şampiyonada biz gitmişiz."

Fatih Terim: "Hayatım boyunca yasaklara sıcak bakmadım. Ben 4 yabancıyla şampiyon olmuş bir hocayım. Ne diyebilirim ki? Artık sıkıldım bu konudan."

'Neden böyle bir değişiklik isteniyor?' sorusuna ;

Fatih Terim: "Ben de bilmiyorum. Herhalde kulüplerimiz son sözü söyleyecek. Başkan müsaade ederse ben de Galatasaray'ı bu konuyla alakalı başkanla beraber temsil etmek isterim."
Sadece son cumlesine bile 5 like verilir

umarim senol,dj fiko ve luce capsizlari anlamislardir

Hocam ağzının ortasından öperim seni. Seni doğurana kurban olayım. Bir de bazıları seni beğenmiyor sevmiyor ya.
Şaşırıyorum ama burası Türkiye angil dingil adam yok değil

Hic dusundulermi, fatih terim ve o derwall atilimi olmasaydi bugun turk futbolun ne basarisi olurdu. O dunya 3.lugu fatih hoca sayesinde geldi.

Eger TFF gercekten pacayi siyirmak istiyorsa ve bahane ariyorsa bence en guzel cozum milli takimda yabanci oyuncu oynatmasidir. Nedeni ise apacik, turk oyunculari cok kotu. Ulkenin tek forveti cenk tosun, bekleri ise hasan ali. Peki biz neyi umut ediyoruz :/

Hakli

Kime ne batti da yabanci kuralini degismek istiyorlar anlamis degilim

reis-i cumhurun talebi oldu, ardından dönemin başbakanı binali yıldırım beyanı : "Maç seyretmeye oturuyoruz, hanım 3 dakika sonra; değiştir kanalı, bunların arasında hiçbir Türk ismi yok, başkasının maçından bize ne”

bu muhabbetlerin üstüne tekrar yasaklar gündeme geldi..

Ahmedi hoca mayıs ayı şamara çevirecek takmayın onu Hainin tekidir kendisi

Aferin düzgün konuşmuş.
Senin yerin Federasyon seni oralarda görmek isteriz.
Yarım bıraktığın işleri tamamlaman lazım.
Hazır başkan'ın yerine de geçmek istiyorsun.
bence bu koltuk sevdasıni Tff 'de değerlendirip can yoldaş'in Ali dürüst'u yalnız birakmamalisin.
Eminim ki ; orada bize daha faydalı olacaksın!

Yozgatlıya bak hele eşekçi seni

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin çoğu yabancısıyla son senesi bu sene. Onlar kabul ederler önermeyi. Seneye Linnes, Donk, Ndiaye, Onyekuru'nun sözleşmeleri bitiyor. Belhanda, Maicon ve Feghouli ile yollar ayrılmak isteniyor. Geride Muslera, Nagatomo, Mariano, Fernando, Rodrigues var. Biz biraz zor durumda kalırız.

Diğer takımların tepkisi belirler gibi. Anadolu kulüpleri bu sene yabancılara yatırım yaptı diye biliyorum. Takımlarının oyun yapısında yabancı oyuncular önemli rol oynuyor. Yayıncı kuruluş da pek sıcak bakmaz. Çok gereksiz olur.

Sende biraz gerizekalilik mı var?
Bur ara selçuk inan'i böyle ölümüne savunuyordun şimdi de terimi.
Kişileri daha ön plana koyuyorsun.
Biri çıksın da yalayayim diye heycanla bekliyorsun.

Aslolan'in GALATASARAY olduğunu idrak edemiyorsun.
Yozgatlıya bak hele eşekçi seni

Geri
Üst Alt