Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Mandzukic listenin 1 numarasında demiş ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Döneminin en iyi takımlarından Juventus deplasmanını tek başına alıyordu Drogba, yine içerideki maçta yapacağını yaptı Real Madrid maçında yaptı kupa finalinde yaptı tabii bunu değerlendirirken futbol oynadığı takım arkadaşlarının etkisini es geçmek olmaz, belki Gomis de 12/13 ve 13/14 sezonundaki takımda forma giyse daha farklı olabilirdiDrogba’nın dominant santraforluğunu falan görmedik.Gomis tamam da Drogba sırf ismi yüzünden iyi hatırlıyoruz ama bizdeki performansı tırttı.
Falcao varken o nasıl olacak?Mandzukic listenin 1 numarasında demiş ...
Kisin defolacak. Anlasildi kisin forvet geliyorFalcao varken o nasıl olacak?
Dominanttı reis, sahada durması yetiyordu çoğu zaman. Son dönemde saldı ama oynayıp da kötü oynadığı maç azdır.Drogba’nın dominant santraforluğunu falan görmedik.Gomis tamam da Drogba sırf ismi yüzünden iyi hatırlıyoruz ama bizdeki performansı tırttı.
Bunu yazacaktim bende reyz. Benden cok yasayacaksın hea.Gittikce apdullah avci gibi konusmasi korkutucu
kafayi yedirttilerHocam kafan mı güzel.
sent via GSC
Fatih Hocam marşmelov'u mangalda dene bir de çok güzel oluyor ya da odun ateşinde yakFatih Terim: "Sabahları saha parselizasyonu, dominant santrfor modeli, beki maniple etmek, ofansif futbol kimliği; akşamları Frozen, Winx, Peppa Pig. Unicorn en sevdiğim karakter67 yaşında marşmelov denedim. Ömrümü uzatanlarımla patlamış mısırla sinema izleme favori aktivitem"
Instagram: Fatih Terim
Evet hocamıza ben de yakıştıramadımGittikce apdullah avci gibi konusmasi korkutucu
Marsmelow'lardan komisyon alan tespit edilsin. Yine kimlerin cebini doldurdu.