Terim: "67 yaşında marşmelov denedim"

Drogba dominantin babasiydi. 12-13 sezonun ikinci yarisinda ve 13-14 sezonunun ilk yarisinda takimi tasiyan topcumuzdu. Real ve juveli gruptan cikmamizda en büyük rolü oynadi. Fener (süper kupa) ve bjk maclarini tek basina aldi. Lütfen drogba üstada laf etmeyelim.
Ha 13-14 sezonunun ikinci devresinde salmistir onu kabul ediyorum. O yüzden baziler kötü hatirlar zaten. Ama drogbaya dominant degil demek yanlistir

Rakip defansı domine eden bi santraforumuz,beki maniple eden bi kanadımız yok

hoca bizim takım için kullandı heralde rakip forvetlerin defansımızı domine ettiği,rakip kanatların beklerimizi maniple ettiği

hocam 96-00 deki terime dönse alayını domine edicezde dönmüyo,dönemiyo,döndürmüyolar

Adam dunyanin en guzel duygusu olan evlatlariyla vakit gecirmis ve bunu isiyle birlikte paylasmak istemis sabah futbol aksam evlatlarim diye

Bence bokunu cikarmayin cok guzel bir paylasim cunku,Allah saglikli ve mutlu ömürler versin kendisine de cocuklara da

olayı değerlendirdikleri eksen bile kendi karanlık ruh hallerinin yansıması

futbolu bırakıp torun sevmeli dediğimizde yanılmıyorduk

bu torun sevme işini iyi yaparsın hoca

Fenerliler bu kadar uğraşmıyorlar adamla.
Fenerliler tabi uğraşmaz.
En büyük rakibinin hocası pasta kesip, ayak tenisi oynatip, ağlamak dışında bir numarası kalmadığını iyi biliyorlar.

Bundan daha iyisini nerden bulacaklar.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

"Billurlu santrafor isterem" diyor kısacası. Drogba emekli oldu be hoca..

Sadece torun sevme zamanın geldi artık.

1606401075119.webp

hocayın favori karakteri unicorn

keşke şampiyonluk ile ilgili haberci ruyalarımı slayt gösterisi eşliğinde izleseydik,astroloğun olam ne olur beni yanına al hocam

ne olur bir kez olsun sarılam sana

öldür öldür beni,ben zaten ölmüşem de hayde sev beni
🥳

Geri
Üst Alt