- 3 Haziran 2015
- 57.105
- 66.240
- 4.143
Eyvah Terim Hayri ye yem verdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerliler tabi uğraşmaz.
En büyük rakibinin hocası pasta kesip, ayak tenisi oynatip, ağlamak dışında bir numarası kalmadığını iyi biliyorlar.
Bundan daha iyisini nerden bulacaklar.
KURTULSAK !!
Geçmişe mazi.....Aynen zaten Fatih hoca ne zaman bize gelse rakipler uçmaya başlarlar.
Geçmişe mazi.....
Geçti o beleşten şampiyonluk alma zamanları.
Şimdi 3 günlük hocalar bile Anadolu takımı oyuncuları ile tokat manyağı yapıyor.
KURTULSAK !!
Geçmişe mazi.....
Şimdi 3 günlük hocalar bile Anadolu takımı oyuncuları ile tokat manyağı yapıyor.
KURTULSAK !!
sorlothu alirsak bu kes karadenizde balik kalmazCaktirmadan Ocak ayini bekleyin dedi, yine
Çek oradan bir Sorloth
Allah icin ne bekliyordun? Bir kere Drogba gelmeseydi %99 sampiyon olamazdik. Fb super kupa, Juventus gruptan cikmak sadece bireysel beceriyle oldu. Kendisinin aldigi bjk maclarini filan da saymiyorum. Adam sadece 1.5 sene kaldi ve son 6 ayinda sampiyon gidince o da kendini saldi. Adam 12 ayda atacagini atti, asistini yapti, sahada mucadelesini verdi.Süper kupa finali vs tamam ama insan Drogba diyince bambaşka bir şey bekliyor renkdaş.
Nefes israfısın abicim, o yüzden uğraşmayacağım.
öldür öldür beni,ben zaten ölmüşem de hayde sev beni
![]()
Aynen daha son 3 senenin 2 sinde olduGeçmişe mazi.....
KURTULSAK !!
@Ahmed Arif Kesen tek sevdiğim aysalcı anti-terimist sensin kardeşim sana gelsinhemen şimdi torundan anlayan alman bir dede
Fatih Terim: "Sabahları saha parselizasyonu, dominant santrfor modeli, beki maniple etmek, ofansif futbol kimliği; akşamları Frozen, Winx, Peppa Pig. Unicorn en sevdiğim karakter67 yaşında marşmelov denedim. Ömrümü uzatanlarımla patlamış mısırla sinema izleme favori aktivitem"
Instagram: Fatih Terim
Terim'in mizah seviyesini nasil buluyorsun? Genis kapsamli bir mizah analizi gormek isteriz.@Ahmed Arif Kesen tek sevdiğim aysalcı anti-terimist sensin kardeşim sana gelsin
Namaza gitmeden zıkkımlanacağım vaktim yok üstatTerim'in mizah seviyesini nasil buluyorsun? Genis kapsamli bir mizah analizi gormek isteriz.