Terim: "Bize hem ocak ayında, hem temmuz ayında müsaade edecekler"

Bugun eren, selcuk, belhanda, maicon, ahmet, feghouli, sinan, onyekuru, rodrigues ile yolların ayrılabileceğine ilişkin haberler çıkmaya başladı.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eren, selçuk, sinan, ahmet, onyekuru sezon sonu sözlrşmeleri zaten bitiyor, gidecekler.
Ndayede tekrar kiralanmaz.
Feghuli, belhanda, maicon bu üçü yüksek ihtimal satılacak. Devre arası en az birtanesi satılır.
Rodriges teklif varsa satılır ama ben kalacağını düşünüyorum.

Devre arası 2 forvet alınır
Yazın 1 stoper, 4 ortasaha, 1 forvet 6 transfer daha yapılmalı en az.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selezynov yilan gibi bir adam, keske Karabukten once biz getirseydik onu Shakhtardan. Emin olun bu Eren kazmasindan 5 kat daha iyi bir adam, en az 10 golu olmustu.

Ama gel gelelim, Shakhtarla baglanti ve oyuncuya ikna edip adam yok ve rizeli tir soforun eline bagliyiz.

Selezynov yilan gibi bir adam, keske Karabukten once biz getirseydik onu Shakhtardan. Emin olun bu Eren kazmasindan 5 kat daha iyi bir adam, en az 10 golu olmustu.

Ama gel gelelim, Shakhtarla baglanti ve oyuncuya ikna edip adam yok ve rizeli tir soforun eline bagliyiz.

Shaktar'ın mevcut kadrosundan 2 oyuncu (Taison ve Ismaily) çok iyi oyuncular.. Transfer imkanı var mı, bonservis ucretleri nedir bilmiyorum ama Shaktarın CL maclarında bu ikiliye hayran oldum..

Shaktar'ın mevcut kadrosundan 2 oyuncu (Taison ve Ismaily) çok iyi oyuncular.. Transfer imkanı var mı, bonservis ucretleri nedir bilmiyorum ama Shaktarın CL maclarında bu ikiliye hayran oldum..

Taison'a Fener sulanmisti Vitor donemi ama Shakhtar an az 25 dedi.

Transferi kendisi yapmadı mı? Akbaba'yı kim aldırdı? Gomis son günde mi gitti? Forvet niye aldırmadı? Transfer için yeterli zamanı yok muydu? Teknik ekibi kendisi kurmadı mı? Açıklamaları uzaydan gelmiş gibi, hiç inandırıcı değil. Yenilen cezalar da cabası. Bir kere yedin ceza, üstüne gitmenin anlamı nedir? Madem biliyorsun karşı tarafın fırsat kolladığını? Mustafa Cengiz de aynı. 150 gün ceza yemek nedir Allah aşkına? tarihimizde var mı böyle bir saçmalık? Bütün bunlar amatörlük değilse nedir?

Kadroyu kur, teknik ekibi kendin yap, anlaşamadığın yabancılar istediğin verimde oynamayınca bu kadroyla olmuyor de. Senin işin bahane değil çözüm üretmek. Gerekiyorsa ilk 11 gençlerden kurarsın, sezonu kaçıncı bitireceğin umurumda değil. Bebek gibi ağlamayacaksın, elinden geleni yapacaksın. Bu maaşlar bunun için veriliyor, maaşı bırak bir kere sen Fatih Terim'sin. Kimseye ispat edecek bir şeyin yok.

Takımda bilerek oynamayanlar mı var? Vur neşteri, gerekiyorsa 11 kişiyi birden kadro dışı yap. Her sene şampiyon olunacak diye bir kural yok. Tek kabahat onda değil tabi ki, bu işin sorumluğunun büyük bir kısmı da yönetimde. Bu kadar beceriksizliğin bir açıklaması olamaz. En yakın zamanda yeniden seçime gidilmeli zaten. Liyakat deniliyorsa işe en tepeden başlayacaksın.

Dedi ve selcuk beyi 60da oyuna soktu.

Devre arası 3-4 tane tabiri caizse köpek gibi oynayan, hırslı, karakterli oyuncular almamız lazım. Sezon sonunda da güzel bir temizlik şart. Umarım doğru adımlar atarız.

yönetim taraftarin gazini almak icin sacma sapan transfer yapar umarim aldiklari adamlar kiralik olurda sezon bittinde cok sükür gittiler diyebiliriz. yok bonservisiz 30+ yasindaki adamlari getirir birde her birine 2+ milyon maas verirse iki üc senelik iste o zaman yandik

Burda hoca ya giydirenler. Ozan penaltı yaptırınca maiconu neden oynatmiyosun buna mı kaldık veya yunusu oynatsa 2 maç kötü oynayinca ilk isliklayacak olanlarla aynı kisilerdir. Kolaydı dimi ruhunu kaybetmiş bir takımı toparlamak? Kolaydı dimi transfer yapmayıp bütün yükü üzerine atmış bir yönetimi ifşa etmeden elinden geleni yapmak?
Hayal aleminde yaşayanlar var burda. Sanıyorki mevcut kadroda iki adamın yerini değişince takım düzelecek. Takımın yarısı ölmüş aglayani yok. Geçen sene Tudor devam etse şuan şampiyon ligini bile izlemiyor olacaktiniz. Bu adam boşuna mı istedi stoper golcü sol bek vs. Almadılar ki. Ama yinede çekip gitmedi. Terim de Terim. Hay diliniz kurusun size Terim fazla da ondan böyle konuşuyorsunuz. Genç yetenekleri oynat diye ağlarlar. Adam genç stoper koyar çare bulamadığı için, penaltı olur, başlarlar neden Maicon oynamadı Ozana mı kaldık. Siz ne istiyorsunuz? Kendiniz anlayabiliyomusunuz ne istediğinizi. Yoksa maç kaybettiğimiz için saracak yer bulamadiginizdan mi böyle davraniyorsunuz. Forumda terim düşmanları oluşmuş be. Yazıklar olsun size. Eleştir, eleştir de siz adamdan nefret ediyorsunuz be. Ben şunu bilirim bir tek. Hocaya kızarım bazen kadro seçimi için ama hocaya saygım sonsuzdur. Asla nefret edemem. Hiç bir Galatasarayli terimden nefren edemez. Şu yorumlarınızı bir düzeltin lütfen. Terim ismini görür görmez o konuya atlayıp hakarete varacak konusmalarinizi kimse burda okumak zorunda değil. Ben fenerli olsam ilk yapacağım is Terimi takımdan nasıl uzaklaştırırım bunun hesabını yapmak olurdu herhalde.

Ne transferi allah aşkına, seneye o oyuncu yine ancak max 45 dakikalik kondisyonu olur. Oyuncuları adam gibi antreman yaptirmiyorlar

Gelen oyuncu kondüsyonu iyi gelir inş çünkü 1 ay sonra terim kondüsyonu yiyince 3 hafta sakatlanacaktır

Geri
Üst Alt