- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Yevheeennn Seleznyoov gelecek ınsallah
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan olacak zaten merak etme hocalık sonrasında. Salamaya devam edersiniz işte ne güzel.FT den sonra takımın TD sinin kim olacagını FT degil, yonetim belirler.. FT kim yahu? Oldu olacak kulubun anahtarını verelim, baskanlık dahil herseyi o yapsın.
Eren, selçuk, sinan, ahmet, onyekuru sezon sonu sözlrşmeleri zaten bitiyor, gidecekler.Bugun eren, selcuk, belhanda, maicon, ahmet, feghouli, sinan, onyekuru, rodrigues ile yolların ayrılabileceğine ilişkin haberler çıkmaya başladı.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selezynov yilan gibi bir adam, keske Karabukten once biz getirseydik onu Shakhtardan. Emin olun bu Eren kazmasindan 5 kat daha iyi bir adam, en az 10 golu olmustu.
Ama gel gelelim, Shakhtarla baglanti ve oyuncuya ikna edip adam yok ve rizeli tir soforun eline bagliyiz.
Shaktar'ın mevcut kadrosundan 2 oyuncu (Taison ve Ismaily) çok iyi oyuncular.. Transfer imkanı var mı, bonservis ucretleri nedir bilmiyorum ama Shaktarın CL maclarında bu ikiliye hayran oldum..
Eğer benim yazima istinaden böyle yazdıysan hocam, ben kimseye eleştiri yapamaz demedim. Bir daha okursan sevinirimIsteyen istedigi elestiriyi yapabilir