- 18 Temmuz 2009
- 80.611
- 224.875
- 5.093
Kim bunlar?Birde bazı şahıslar var gt korkusu mu desek artık kendi profilinden yazamıyor feyk üyeliklerle hocaya sallayıp algı yaratmaya çalışıyorlar
Çok yazık Galatasaraylıyım diye geçiniyorlar işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bunlar?Birde bazı şahıslar var gt korkusu mu desek artık kendi profilinden yazamıyor feyk üyeliklerle hocaya sallayıp algı yaratmaya çalışıyorlar
Çok yazık Galatasaraylıyım diye geçiniyorlar işte
Kim bunlar?
Geçmişe mazi derler. Şu durumda ftor’u savunan birisi Galatasaraylı olamaz, hadi yallah antuya !
Fake üyelik için bayağı uğraşmaları lazım yakalanmamak için, hepsinin bunu yaptığını sanmam.Arayan tarayan bulur maç başlığında sırf nefretini kusan şahıslar gördüm yeni üyeliklerdi
Düztepe,Mehmet Ocak gibi şahısların cezasına saygı duyup hocaya feyk hesap üzerinden sallamadığına inanmak güç
Keza bu Kaan Usta,Fahri Aksoy vb türler var onlar başka boyut
Fake üyelik için bayağı uğraşmaları lazım yakalanmamak için, hepsinin bunu yaptığını sanmam.
Ki sırf terime laf etmek için de bu oyunlara girmek pek manalı değil.
Terim başarılı olsa da sevmeyen bir güruh var, bunu da açıkçası anormal karşılamıyorum, herkes saygı duymak zorunda ama herkes sevmek zorunda değil, dolayısıyla takımın düştüğü bu durumdan dolayı bu tepkilerin gelmesi normal, kimse laf edilmez değildir.
o kim ?galatasarayın başkanı var mı yok mu ocak ayında göreceğiz
Arayan tarayan bulur maç başlığında sırf nefretini kusan şahıslar gördüm yeni üyeliklerdi
Düztepe,Mehmet Ocak gibi şahısların cezasına saygı duyup hocaya feyk hesap üzerinden sallamadığına inanmak güç
Aynen eleştirmek başka hakaret etmek başka. Bazı zibidiler hocaya it gibi davranıyor, haddini aşıyorArayan tarayan bulur maç başlığında sırf nefretini kusan şahıslar gördüm yeni üyeliklerdi
Cok ince gormussun ustad 2 senedir kupasizliktan kuruduk haklisinTerim: "Bundan sonra kimsenin geçmişine para yatırmayacağız"
Ama biz senin geçmişine para yatırdık..
Adam birilerine efsane kapak yapmış yahu ayakta alkisliyorum seni renktasGecmisine para yatirilanlardan biride sensin hocam.