Terim: "Bundan sonra kimsenin geçmişine para yatırmayacağız"

Arayan tarayan bulur maç başlığında sırf nefretini kusan şahıslar gördüm yeni üyeliklerdi

Düztepe,Mehmet Ocak gibi şahısların cezasına saygı duyup hocaya feyk hesap üzerinden sallamadığına inanmak güç

Keza bu Kaan Usta,Fahri Aksoy vb türler var onlar başka boyut

Arayan tarayan bulur maç başlığında sırf nefretini kusan şahıslar gördüm yeni üyeliklerdi

Düztepe,Mehmet Ocak gibi şahısların cezasına saygı duyup hocaya feyk hesap üzerinden sallamadığına inanmak güç

Fake üyelik için bayağı uğraşmaları lazım yakalanmamak için, hepsinin bunu yaptığını sanmam.

Ki sırf terime laf etmek için de bu oyunlara girmek pek manalı değil.

Terim başarılı olsa da sevmeyen bir güruh var, bunu da açıkçası anormal karşılamıyorum, herkes saygı duymak zorunda ama herkes sevmek zorunda değil, dolayısıyla takımın düştüğü bu durumdan dolayı bu tepkilerin gelmesi normal, kimse laf edilmez değildir.

Fake üyelik için bayağı uğraşmaları lazım yakalanmamak için, hepsinin bunu yaptığını sanmam.

Ki sırf terime laf etmek için de bu oyunlara girmek pek manalı değil.

Terim başarılı olsa da sevmeyen bir güruh var, bunu da açıkçası anormal karşılamıyorum, herkes saygı duymak zorunda ama herkes sevmek zorunda değil, dolayısıyla takımın düştüğü bu durumdan dolayı bu tepkilerin gelmesi normal, kimse laf edilmez değildir.

Eleştiri yapanlara bir şey dediğimiz yok zaten

Ama ftor,parator,selo biraz daha dövseymiş gibi diyen tipleri görmek üzüyor

Hocam vur neşteri şu takımı adam akıllı bir yapılanmaya götürmen lazım sezonu kaybedersek kaybedelim.

varya beni saysaydın ilişkimizi gözden geçirecektim

Aynen eleştirmek başka hakaret etmek başka. Bazı zibidiler hocaya it gibi davranıyor, haddini aşıyor

devre arası 2 stoper lazım. belhandanın yerine adam akıllı 8 numara veya box.

sağ sol bek ve kanat lazım. patlama gücü olan bir kanat. Onye veya benzeri

Bunların çoğu da kiralık olur muhtemelen. yani boş konuşmuş hoca. yatırım yapmak için elde para olmalı. 3-5 milyona belhandayı satıp kime ne yatırımı yapılacak. marcaoya yaptın yatırım mal ortada işte

terim taraftarlarının duymak istediği şeyler bunlar hadi yine iyisiniz.
Galatasaray taraftarı yemiyor çünkü.

Geri
Üst Alt