Terim: "Bundan sonra kimsenin geçmişine para yatırmayacağız"

K
Fake üyelik için bayağı uğraşmaları lazım yakalanmamak için, hepsinin bunu yaptığını sanmam.

Ki sırf terime laf etmek için de bu oyunlara girmek pek manalı değil.

Terim başarılı olsa da sevmeyen bir güruh var, bunu da açıkçası anormal karşılamıyorum, herkes saygı duymak zorunda ama herkes sevmek zorunda değil, dolayısıyla takımın düştüğü bu durumdan dolayı bu tepkilerin gelmesi normal, kimse laf edilmez değildir.
Kaan usta kesinlikle antucu bi şahsiyet.Derhal banlanmalı bence.

Fake üyelik için bayağı uğraşmaları lazım yakalanmamak için, hepsinin bunu yaptığını sanmam.

Ki sırf terime laf etmek için de bu oyunlara girmek pek manalı değil.

Terim başarılı olsa da sevmeyen bir güruh var, bunu da açıkçası anormal karşılamıyorum, herkes saygı duymak zorunda ama herkes sevmek zorunda değil, dolayısıyla takımın düştüğü bu durumdan dolayı bu tepkilerin gelmesi normal, kimse laf edilmez değildir.

Baskan,Kaan Usta'nin mesajlarini oku bas bas bagiriyor ben kusum diye.
Bu eleman elestiri yapmiyor ,hakaret ediyor.

Sampiyon kadroyu bozdun demeyin. Sampiyon kadroda kotuydu.
Kucuk istisnalarla 6-7 senedir Galatasaray gibi top oynamiyoruz.

Kaan ı kaçırdık , cağları kaçırdık , cengizi kaçırdık , halandı kaçırdık , sobelevi kaçırıyorız , dorukhanj kaçırdık , merihi kaçırdık umut meraşı kaçırdık . Babele falan dünya sözleme yaptık kötü yönetiliyorıx . Acilen transferin başıma biri gelmeli .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sampiyon kadroyu bozdun demeyin. Sampiyon kadroda kotuydu.
Kucuk istisnalarla 6-7 senedir Galatasaray gibi top oynamiyoruz.

Kesinlikle. İki senedir şampiyon oluyoruz ama ligin berbat oluşundan ötürü. Güzel futbol oynadığımız maç sayısının çok az olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluklar için tabii ki mutlu oldum ama uzun süredir maçları izlerken acayip sıkılıyorum. Eskiden avrupa maçlarını iple çekerdim. Saatler önce televizyondan röportajları izlerdim ama artık öyle değil. Geçen Madrid maçını unutup geç açtım. Bir kaç sene önce bunu yapacağım söylense asla inanmazdım.

Bu kulübü şu imkanlarla bu şekilde yönetenlere gelsin.

kendi geçmişin için istediğin paralar ne olacak hoca?

bu sozden sonra Arda hayirli olsun demek cok zit ama ;D

Terim: “Bundan sonra hakedenler oynayacak. 17-18 yaşında arkadaşlarımızı görebilirsiniz sahada”

diyip bir sonraki maça benzer kadroyla çıkmak da zıttı. Ama öyle oldu :red:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu aralar F.T. mevcut politikacılar gibi ne dese tersini yapıyor. Alzheimer belirtileri mi başladı acaba? böyle değildi...

Arda: ''Ocak'ta gorusuruz hocam''

Lan 2 diyordunuz yazın şimdi 5-6 mı oldu
ne 2si.

Es hatte schon so einiges darauf hingedeutet, dass Kaan Ayhan zur kommenden Bundesliga-Saison zum FC Schalke 04 zurückkehren wird. Nun aber das: Der 24-jährige Abwehrchef von Fortuna Düsseldorf hat offensichtlich die Ausstiegsklausel – eine Ablösesumme in Höhe von etwa 4,5 Millionen Euro – verstreichen lassen. „Bis zum Ablauf der Frist um Mitternacht hat sich niemand mehr bei uns gemeldet“, sagte Fortuna-Sportvorstand Lutz Pfannenstiel am Samstag der Rheinischen Post.

4.5 mio mus 5 degil. 4.5 da baya az

ne 2si.

Es hatte schon so einiges darauf hingedeutet, dass Kaan Ayhan zur kommenden Bundesliga-Saison zum FC Schalke 04 zurückkehren wird. Nun aber das: Der 24-jährige Abwehrchef von Fortuna Düsseldorf hat offensichtlich die Ausstiegsklausel – eine Ablösesumme in Höhe von etwa 4,5 Millionen Euro – verstreichen lassen. „Bis zum Ablauf der Frist um Mitternacht hat sich niemand mehr bei uns gemeldet“, sagte Fortuna-Sportvorstand Lutz Pfannenstiel am Samstag der Rheinischen Post.

4.5 mio mus 5 degil. 4.5 da baya az

1 Hazirana kadar öyle bir şeydi.

1 Hazirana kadar öyle bir şeydi.

düsseldorf,köln,gladbach felan icin rp en iyi kaynaktir. 4.5 diyorlar

Die Bild schreibt, dass die Summe bei 2,5 Millionen Euro liegt, während der kicker von 4,5 Millionen bild 2.5 demisken kickerda 4.5 demis. express (bildin yancisi) 4 mio itibariyle kaan istedigi gibi görüsebilir yazmis

Geri
Üst Alt