Terim: "Dünyadaki elit takımların oyun modelini ortaya koyduğumuzu düşünüyorum"

Rizeyi daha iyi bekliyordum. Rize in kötülüğünden mi yoksa bizim iyi oyunumuzdan mi bilmiyorum ama sahada tam izlemek istediğimiz Galatasaray vardı. Birlikte defans yapıp birlikte ileri çıktık. Bikac haftadan sonra belli olur akıbetimiz. Bu şekilde devam edersek takım olmuşuz diyebiliriz. Şimdiden geçmiş olsun herkese.

GSCimbom Mobile App
3 attığımız antep için küme düşer bu antep demişlerdi Renktaş o antep şuan başağın üstünde.Gerçekten çok iyi oynadık biz

Ayni oyunu insallah her takim, ozellikle şampiyonluk iddaasi olan takimlara karsi gormek umidiyle hocam. Rize ölçü olmamali.

Yani hocam şimdi biz bayern le kafa kafaya oynar mıyız?

Fareye rakı içirmişler getirin ulan kediyi demiş. Hoca da Rize'yi yenince kendini Liverpool'un hocası falan sandı herhalde.

Özellikle son 2 haftadır iyiyiz mücadele gücümüz yüksek yetenek olarak eksiğiz ama kompakt oynayabiliyoruz durağanlık yok diagne falan hariç

o kadar eksikle tam takımdan daha iyiyiz oda bi

Arda falcao falan dönünce kadroya girerlerse durağan oyuna geçmeyiz inş

Taylan,emre ve oğulcan 2 yönlü iyi oynadılar yabancı kuralı için böyle oynamaları piyango olur bizim için

Heykelinizi diksek şeyinize beton yetmez, tebrikler ASLANLAR bizi çok mutlu ettiniz. Rize'den görülecek hesabı kapattınız.

Avrupa'da 17 maçta 3 galibiyetimiz var hocam onu ne yapacağız?

Geri
Üst Alt