Terim: "Dünyadaki elit takımların oyun modelini ortaya koyduğumuzu düşünüyorum"

Kulüpteki mali durum belli,kadro kalitemiz o C sınıfı dediğin Rangers kadar bile yok. Varsa bile takimin yaş almış futbolcuları o durumda. Genç wonderkid'leri ülkeye getirebilecek ne siyasi ne de futbol iklimine sahip degilsin. Ne bekliyoruz şu an şu durumda daha fazla? O C rakip Benfica ile çekişiyor şu an UEL'de. Çıtayı arşa çıkaracaksak rahat rahat transferlerimizi yaptığımız zaman için çıkartalım. Bir kezde yapılan ve olmuş olandan memnun olalım. Naçizane düşüncem.
Benim kızdığım nokta şu. Fatih hoca puan kaybettiği maçlarda hakem şu bu cart curt, kazanınca çok iyi oynadık domine ettik, elit takım gibi oynadık diye abartması. Puan kaybedilen maçlarda öz eleştiri yapıp hatalarından ders alsa bir sorun olmaz herkes için. Oynadığımız takım da Rize. Aynı futbolu büyük maçlarda oynasın o zaman desin elit takım gibi oynadık diye.

Benim kızdığım nokta şu. Fatih hoca puan kaybettiği maçlarda hakem şu bu cart curt, kazanınca çok iyi oynadık domine ettik, elit takım gibi oynadık diye abartması. Puan kaybedilen maçlarda öz eleştiri yapıp hatalarından ders alsa bir sorun olmaz herkes için. Oynadığımız takım da Rize. Aynı futbolu büyük maçlarda oynasın o zaman desin elit takım gibi oynadık diye.
Yüzlerce kez oynadı,yine oynar eminim ki. Kızmakta haklısın dostum ayrıca,ama düşün ki bu adam tek başına hem yönetim,hem teknik direktör. Açıklamada dahi net belli ki özleleştiri yapmış ve üstüne çalışmış. Ki bu kadar başarılı bir efsane kendisi,yapmayacağını düşünmek bile abes bence.

Demek bilerek ‘antremanda ayak tenisi yapildi felan’ yaziliyo, gercekte taktik calisiyoruz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yarin da benzeri performansı bekliyoruz hocam. şu şekilde oynayın maç kaybetmeyiz. kaybetsek de canınız sağolsun der geçeriz. enerji istek arzu istiyoruz.

Valla Kayseri maçından sonra kimse canınız sağ olsun falan demedi.. Kazanmak şart o yüzden...

ben dedim vala. iyi oynadılar atamadılar. maç basında kacırılan gollerin acısı çıktı. yoksa kayseri de gel at diye 45dk bekledi. 2.yasri taktik değiştirince ve bala göte 1 gol atınca ortak oldular puana

kayseri maçında rezil 1 top oynadık

futbolun f 'sini oynamadan ilk yarıda pozisyonlara girdik ve atamadık

2. yarı 60. dakikada rakip 10 kiş kalmış 1 tane doğru düzgün atağımız yok

rakibi boğamadık ve baskı kuramadık

ilk yarıda kaçan goller nedeniyle iyi olduğumuzu iddia etti sinyor terim

iyi bir rakibe karşı iyi futbol oynamadık henüz ibb 'yi saymazsak

kötü zamanlarında yendik

sivas maçı fena değildi

Valla Kayseri maçından sonra kimse canınız sağ olsun falan demedi.. Kazanmak şart o yüzden...
Oyun iyi olsunda sonradanda olsa deriz,donkun şabanlığına kaybettik 2 puanı oyun iyiydi yine,sivas maçındada ışık vardı

yine iyi oyunla yenelim diagne king kong,Oğulcan faydalı oynuyo,akbaba ileriyi karıştırıyo,frghouli aslında kanat değil orta sahaymış,luyi boss,donk yıllanmış şarap,linnes dinamizm

yenilelim bu diagneyi alanın ags,oğulcan kim hocam bumu bizi kurtarıcak,akbaba defolsun zaten bi türlü faydalanamadık,feg yallah arabistana,bu donku niye oynatırsınki genelde işler böyle ilerler

en futboldan anlamayan yiğit karagöze görede böyle ilerler,en anlayan bilinen ılgaz çınara görede böyle ilerler

hadi bu insanlar amatörde,tvdeki üstad diye geçinenler programlarda ilk 3 hafta bizi şamp ilan edip sonra fb bu sene kimseye bırakmaz diyip geçende bjk gümbür gümbüre döndüler

muhakeme maç anlarında yada maç sonlarında yapılmıyo zaman geçtikten sonra o sinirden uzaklaştıkça doğru bulunuyo

şimdi hepimiz kalli diye övünerek yad ederken ,6hafta kala kaçtığında anasını belliyoduk o dönem,işler iyiyse imparator değilse parator,iyiyse filozof değilse zımbacı,iyiyse yıldız değilse çöp

futbol böyle bi oyun işte matematik sorusu değil öğrenip sürekli doğru çözesin

kazanan takımı bozmazsın umarım hoca.

pas oyununa ve gençlerle yürümeye devam. ihtiyarlar kulübede otursunlar

Oyun iyi olsunda sonradanda olsa deriz,donkun şabanlığına kaybettik 2 puanı oyun iyiydi yine,sivas maçındada ışık vardı

yine iyi oyunla yenelim diagne king kong,Oğulcan faydalı oynuyo,akbaba ileriyi karıştırıyo,frghouli aslında kanat değil orta sahaymış,luyi boss,donk yıllanmış şarap,linnes dinamizm

yenilelim bu diagneyi alanın ags,oğulcan kim hocam bumu bizi kurtarıcak,akbaba defolsun zaten bi türlü faydalanamadık,feg yallah arabistana,bu donku niye oynatırsınki genelde işler böyle ilerler

en futboldan anlamayan yiğit karagöze görede böyle ilerler,en anlayan bilinen ılgaz çınara görede böyle ilerler

hadi bu insanlar amatörde,tvdeki üstad diye geçinenler programlarda ilk 3 hafta bizi şamp ilan edip sonra fb bu sene kimseye bırakmaz diyip geçende bjk gümbür gümbüre döndüler

muhakeme maç anlarında yada maç sonlarında yapılmıyo zaman geçtikten sonra o sinirden uzaklaştıkça doğru bulunuyo

şimdi hepimiz kalli diye övünerek yad ederken ,6hafta kala kaçtığında anasını belliyoduk o dönem,işler iyiyse imparator değilse parator,iyiyse filozof değilse zımbacı,iyiyse yıldız değilse çöp

futbol böyle bi oyun işte matematik sorusu değil öğrenip sürekli doğru çözesin

Skor yorumculugu oluyor bu

Skor yorumculugu oluyor bu
skora göre yorum yapan demirkol,karakullukçu,saç gibiler

skor kötü olsa bile savunan evren,ahmet ercanlar,turgay demir,emre bol gibiler

Skor iyi olsada gömen hıncal cem dizdar gibiler

Skordan bağımsız uzaylı,mala vurma konuşan rok,çakar gibiler

her çeşit insan var valla

Geri
Üst Alt