Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
yaw he he.yenilince transfer yapilmadi yenince elit, anladim hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw he he.yenilince transfer yapilmadi yenince elit, anladim hocam
Adam elinde olanlardan bunu çıkartıyor yahu. Net maç dominasyonu yaptı takım,ne için hangi sebeple eleştiriyorsunuz anlayamıyorum. Bu adamın listesindeki tek bir oyuncu bile alınamadı. Küçük bir hatırlatma.yenilince transfer yapilmadi yenince elit, anladim hocam
listesi neymisAdam elinde olanlardan bunu çıkartıyor yahu. Net maç dominasyonu yaptı takım,ne için hangi sebeple eleştiriyorsunuz anlayamıyorum. Bu adamın listesindeki tek bir oyuncu bile alınamadı. Küçük bir hatırlatma.
boşver onu kronik mutsuz o.Adam elinde olanlardan bunu çıkartıyor yahu. Net maç dominasyonu yaptı takım,ne için hangi sebeple eleştiriyorsunuz anlayamıyorum. Bu adamın listesindeki tek bir oyuncu bile alınamadı. Küçük bir hatırlatma.
Biraz araştır bence,internet elinin altında. Misal Hauge,misal Moder. Misal Coulibaly.listesi neymis
he bunlar mi tamam yav ben 3.sirada sneijder düzeyi biri beklemistimBiraz araştır bence,internet elinin altında. Misal Hauge,misal Moder. Misal Coulibaly.
listesi neymis
Benim kızdığım nokta şu. Fatih hoca puan kaybettiği maçlarda hakem şu bu cart curt, kazanınca çok iyi oynadık domine ettik, elit takım gibi oynadık diye abartması. Puan kaybedilen maçlarda öz eleştiri yapıp hatalarından ders alsa bir sorun olmaz herkes için. Oynadığımız takım da Rize. Aynı futbolu büyük maçlarda oynasın o zaman desin elit takım gibi oynadık diye.Kulüpteki mali durum belli,kadro kalitemiz o C sınıfı dediğin Rangers kadar bile yok. Varsa bile takimin yaş almış futbolcuları o durumda. Genç wonderkid'leri ülkeye getirebilecek ne siyasi ne de futbol iklimine sahip degilsin. Ne bekliyoruz şu an şu durumda daha fazla? O C rakip Benfica ile çekişiyor şu an UEL'de. Çıtayı arşa çıkaracaksak rahat rahat transferlerimizi yaptığımız zaman için çıkartalım. Bir kezde yapılan ve olmuş olandan memnun olalım. Naçizane düşüncem.
Yüzlerce kez oynadı,yine oynar eminim ki. Kızmakta haklısın dostum ayrıca,ama düşün ki bu adam tek başına hem yönetim,hem teknik direktör. Açıklamada dahi net belli ki özleleştiri yapmış ve üstüne çalışmış. Ki bu kadar başarılı bir efsane kendisi,yapmayacağını düşünmek bile abes bence.Benim kızdığım nokta şu. Fatih hoca puan kaybettiği maçlarda hakem şu bu cart curt, kazanınca çok iyi oynadık domine ettik, elit takım gibi oynadık diye abartması. Puan kaybedilen maçlarda öz eleştiri yapıp hatalarından ders alsa bir sorun olmaz herkes için. Oynadığımız takım da Rize. Aynı futbolu büyük maçlarda oynasın o zaman desin elit takım gibi oynadık diye.
Valla Kayseri maçından sonra kimse canınız sağ olsun falan demedi.. Kazanmak şart o yüzden...Yarin da benzeri performansı bekliyoruz hocam. şu şekilde oynayın maç kaybetmeyiz. kaybetsek de canınız sağolsun der geçeriz. enerji istek arzu istiyoruz.
Valla Kayseri maçından sonra kimse canınız sağ olsun falan demedi.. Kazanmak şart o yüzden...
Oyun iyi olsunda sonradanda olsa deriz,donkun şabanlığına kaybettik 2 puanı oyun iyiydi yine,sivas maçındada ışık vardıValla Kayseri maçından sonra kimse canınız sağ olsun falan demedi.. Kazanmak şart o yüzden...
Oyun iyi olsunda sonradanda olsa deriz,donkun şabanlığına kaybettik 2 puanı oyun iyiydi yine,sivas maçındada ışık vardı
yine iyi oyunla yenelim diagne king kong,Oğulcan faydalı oynuyo,akbaba ileriyi karıştırıyo,frghouli aslında kanat değil orta sahaymış,luyi boss,donk yıllanmış şarap,linnes dinamizm
yenilelim bu diagneyi alanın ags,oğulcan kim hocam bumu bizi kurtarıcak,akbaba defolsun zaten bi türlü faydalanamadık,feg yallah arabistana,bu donku niye oynatırsınki genelde işler böyle ilerler
en futboldan anlamayan yiğit karagöze görede böyle ilerler,en anlayan bilinen ılgaz çınara görede böyle ilerler
hadi bu insanlar amatörde,tvdeki üstad diye geçinenler programlarda ilk 3 hafta bizi şamp ilan edip sonra fb bu sene kimseye bırakmaz diyip geçende bjk gümbür gümbüre döndüler
muhakeme maç anlarında yada maç sonlarında yapılmıyo zaman geçtikten sonra o sinirden uzaklaştıkça doğru bulunuyo
şimdi hepimiz kalli diye övünerek yad ederken ,6hafta kala kaçtığında anasını belliyoduk o dönem,işler iyiyse imparator değilse parator,iyiyse filozof değilse zımbacı,iyiyse yıldız değilse çöp
futbol böyle bi oyun işte matematik sorusu değil öğrenip sürekli doğru çözesin
skora göre yorum yapan demirkol,karakullukçu,saç gibilerSkor yorumculugu oluyor bu