Terim: "Duran toptan gol atamamamız, oyuncu tipleriyle ilgili. Duran top çalışmaya devam edeceğiz"

Fatih Terim: "Lig daha çok uzun. Devam edeceğiz. Bu sezon hangi aksilik varsa bize denk geldi."

Tamam sen hakediyorsunda bizim suçumuz ne be adam yapamıyorsan bırak

Bazı cümleleri ozellikle ciddimi söylüyor ironimi yapıyor anlamıyorum maçı izlememişte dinlemiş gibi konusuyor

Benim gibi savunucunu bile cildirttin bugun. Pozisyonu olmayan takimin ilk degisikligi 65 olurmu. Bu degisiklikte sadece forvet cikar forvet al olur mu. Emre kilinc denen ikinci akbaba faciasi niye 70 dakka oyunda kalir. Yam cikaracakken neden vazgecersin ve golu yedirtirsin. Bunlari acikla hoca tatava yapma artik.

Fatih Terim: "Gördüğüm sarı kart haklıydı. Yanlışlıkla sahaya girdim. Kuraldan dolayı gördüm hakem de söyledi bunu. İtiraz falan değil. Ofsayt sonrası yanlış yerden başlattı Soso. Onu uyardım."

Fatih Terim: "Diagne ve Mostafa, gol atmayla ilgili Halil'den daha öndeler. Ama pozisyon yaratma konusunda Halil onlardan daha önde. Bir çözüm bulacağız."

Fatih Terim: "3 orta saha ile oynuyoruz. 8 ve 10 numaradakiler daha çok skora katkıda bulunmalı."

Fatih Terim: "Halil'in bir kafa pozisyonu var. Çok müsait pozisyon. O gol olsa... Bu tip golleri atamıyoruz. Hiç bahsedilmiyor bile."

Fatih Terim: "Lokomotiv Moskova'nın ne kabahati var? Galatasaray hükmen galibiyet ister mi? Ben istemem, oyuncularım da istemez. Kural tekrar diyorsa, tekrar oynarım, mağlup da olabilirim. Lokomotiv ne yapsın? Sen, beni attın da ben 'Hayır' mı dedim? Kimin hatası?"

"Gerekirse mağlup oluruz ama tekrar edilmesini isterim. Eğer kural buysa. Berabere kalmak istemem."

!!!

Burak Elmas'a gitti bu laf.

Fatih Terim: "Lokomotiv Moskova'nın ne kabahati var? Galatasaray hükmen galibiyet ister mi? Ben istemem, oyuncularım da istemez. Kural tekrar diyorsa, tekrar oynarım, mağlup da olabilirim. Lokomotiv ne yapsın? Sen, beni attın da ben 'Hayır' mı dedim? Kimin hatası?"

!!!

Burak Elmas'a gitti bu laf.

Bu açıklamaya ne gerek vardı ki şimdi
İyice yaşlandı hoca, boş boş konuşuyor habire

Fatih Terim: "15 oyuncumuz savaştan çıkmış gibi zaten. İlk yarıda oyunun hakimi olunca 57'de müdahale yaptım."

Geri
Üst Alt