- 16 Haziran 2010
- 191.128
- 134.007
- 6.478
Fatih Terim: "Lig daha çok uzun. Devam edeceğiz. Bu sezon hangi aksilik varsa bize denk geldi."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neymiş o aksilikler acabaFatih Terim: "Lig daha çok uzun. Devam edeceğiz. Bu sezon hangi aksilik varsa bize denk geldi."
Aksilik yaratan sensin kör adamFatih Terim: "Lig daha çok uzun. Devam edeceğiz. Bu sezon hangi aksilik varsa bize denk geldi."
O nasıl oluyor son aksıyon da bire bir kalmışlardı…Fatih Terim:"Pozisyon vermeden puan kaybettik"
- Beinsports
Terime sormak lazım.. Adam artık işi gücü bıraktı dalga geçiyor taraftarla..O nasıl oluyor son aksıyon da bire bir kalmışlardı…
Fatih Terim: "Lokomotiv Moskova'nın ne kabahati var? Galatasaray hükmen galibiyet ister mi? Ben istemem, oyuncularım da istemez. Kural tekrar diyorsa, tekrar oynarım, mağlup da olabilirim. Lokomotiv ne yapsın? Sen, beni attın da ben 'Hayır' mı dedim? Kimin hatası?"
!!!
Burak Elmas'a gitti bu laf.
Ahaha Cicaldaunun orta sahada pres yapmaktan canı çıkıyor. Sanki oyuncuların kendi tercihi böyleFatih Terim: "3 orta saha ile oynuyoruz. 8 ve 10 numaradakiler daha çok skora katkıda bulunmalı."
Banka hesabında 3 milyon euro görsem bende gülerim ama içinde 1 gram hissiyat yok bu adaminHocanın tipe bakılırsa gayet rahat gülücük saçıyor 3 m euro cepte savunan enayilerde var nasıl olsa diye düşünüyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi