Terim: "Duran toptan gol atamamamız, oyuncu tipleriyle ilgili. Duran top çalışmaya devam edeceğiz"

Fatih Terim: "Diagne ve Mostafa, gol atmayla ilgili Halil'den daha öndeler. Ama pozisyon yaratma konusunda Halil onlardan daha önde. Bir çözüm bulacağız."

birinin çıkıp istifa etmeyi düşünmüyor musunuz diye sorması lzm artık

Fatih Terim: "Feghouli değişikliğinden vazgeçtim. Benim kararım. Oyunu domine ediyorduk. Tabii benim oyuncumun rakibe pas atacağını bilemezdim. 63. dakikaya kadar oyuncu değiştirmek istemedim. Oradan nasıl göründü bilmiyorum, ben böyle gördüm. Benim oyuncumun rakibe pas atacağı aklıma gelmedi açıkçası."

Fatih Terim: "Bu sezon Luyindama'nın Hatay'a attığı golü hatırlıyorum bir tek. Duran toplarda başarılı değiliz. Olsaydık bazı maçları çözerdik zaten. Bugün Barış son pozisyonda koşusuna devam etse boş kaleye golü atacaktı"

Fatih Terim: "Duran toptan gol atamamamız, oyuncu tipleriyle ilgili. Üstünde çalışıyoruz ama son yıllarda duran topların ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Mesela son dakikada Diagne'nin kafa vuruşunda Barış koşusuna devam etse, boş kaleye atacaktı."

Fatih Terim: "Lokomotiv Moskova'nın ne kabahati var? Galatasaray hükmen galibiyet ister mi? Ben istemem, oyuncularım da istemez. Kural tekrar diyorsa, tekrar oynarım, mağlup da olabilirim. Lokomotiv ne yapsın? Sen, beni attın da ben 'Hayır' mı dedim? Kimin hatası?"

"Gerekirse mağlup oluruz ama tekrar edilmesini isterim. Eğer kural buysa. Berabere kalmak istemem."

!!!

Burak Elmas'a gitti bu laf.
Başkan derhal kovmalı bunun üzerine.

Fatih Terim: "3 orta saha ile oynuyoruz. 8 ve 10 numaradakiler daha çok skora katkıda bulunmalı."

Fatih Terim: "Lokomotiv Moskova'nın ne kabahati var? Galatasaray hükmen galibiyet ister mi? Ben istemem, oyuncularım da istemez. Kural tekrar diyorsa, tekrar oynarım, mağlup da olabilirim. Lokomotiv ne yapsın? Sen, beni attın da ben 'Hayır' mı dedim? Kimin hatası?"

"Gerekirse mağlup oluruz ama tekrar edilmesini isterim. Eğer kural buysa. Berabere kalmak istemem."

!!!

Ben demiştim yakında Burak Elmasla kavga edecek diye.. Burak Elmas'ta birazcık akıl varsa Fatih terimi kovar.. Yoksa fatih terim tüm suçu başkana yıkacak..

Bizim yönetim bunu kovamaz

Çok acilinden başta bizim forum heaaplarımız olmak üzre bazı gs neferi hesapların "yönetim hoca arayışına başladı","yönetim terimi görevden almak için olağanüstü toplantı yapıyor" haberlerini salması lazımki bi ihtimal ateş olmayan yerden duman çıkartırız

SON DAKIKA!!!

Fatih Terim: "Duran top çalışmaya devam edeceğiz."

Ilk defa bi TD'ün iki oyuncunun yorgun olduklarindan emin olup olmadigini gördüm. Oyuncularin ya yorgun, yada yorgun degil. Senden baskasi bilmez

Maçlara 4-7-0 taktiğiyle çıkıp 3. Bölgede etkisiziz demek, yok Hoca gerçekten iyi değil...

Fatih Terim: "Şu anda puan farkı az değil ama oluyor böyle. Hele ki kupada da devam ediyorsanız böyle oluyor. Kapatmaya çalışacağız. Kapanır bu puan farkları. Kabullenecek halimiz yok."

!!!

Aynen bir yönetimin işine karışmadığın kalmıştı ona da el at şimdi, özür dileriz hazretleri senin fikrini almamış mı yönetim nasıl olur böyle bir şey ?

Fatih Terim istiyor ki Galatasaray başkanından, altyapıdaki futbolculara kadar kimse Fatih Terim 'in izni olmadan nefes bile almasın, ama Fatih Terim 'in asıl görevi olarak sahadaki futbola geldiğinde iş kesin ya futbolcular suçludur, ya rotasyon olduğu içindir ne bileyim 3 günde bir maç var deplasmana gitme bahanesi var filan

Fatih Terim her işi sorgulayabilir her işe burnunu sokabilir ama kimse sahadaki içi geçmiş futbol oynamaktan uzak takımı sorgulayamaz haşa olabilir mi böyle bir şey

Ahaha Cicaldaunun orta sahada pres yapmaktan canı çıkıyor. Sanki oyuncuların kendi tercihi böyle

Ben bu konuda hocaya katılıyorum renktaş

10 numara dediğin 90 dk adam adama pres yapıcak, topu kapıcak, kendi yaptığı ortaya koşup kafayla düzeltecek, osuruğuyla da şut atacak (!) (ironidir, yanlış anlama)

Bizim hocayı aşağısı kurtarmaz

Sanki doğru düzgün sistemi varmış gibi şimdi de emre, cica, berkanı atmış taraftarın önüne
Utanmıyor artık her hafta birlerini suçlu ilan ederken

Hocam taktiğimizi açık ettin ama böyle.

Hocayı eleştiririz abartanlarla savaşta veririz ama savaş veremeyeceğim-vermeyeceğim 1.konu duran top mevzusu.
En yetersiz hocaların bile çözebildiği mevzuyu hoca yılllaaar yıllardır çözemedi.
Ya bu konuya yetmiyor bilgisi aklı
Ya da kibirli davranıyor öğrenmiyor öğretemiyor rezil bir şeyler var yani.

Fatih Terim: "Feghouli değişikliğinden vazgeçtim. Benim kararım. Oyunu domine ediyorduk. Tabii benim oyuncumun rakibe pas atacağını bilemezdim. 63. dakikaya kadar oyuncu değiştirmek istemedim. Oradan nasıl göründü bilmiyorum, ben böyle gördüm. Benim oyuncumun rakibe pas atacağı aklıma gelmedi açıkçası."

Ya valla artık rezil açıklamalar, şimdi bu oyuncudan performans bekleyeceğiz di mi

Böyle ölmez hocam, bomba at bence

Fatih Terim: "Sarı kart için üzüldüm, hakeme de söyledim. Sahaya girmişim. Halbuki sahaya atışın daha geriden olması için girdim. Görmedim, haklıydı. Orada Feghouli'ye bağırıyordum. Hakem 'Hocam niyetinizi biliyorum, aksi takdirde kırmızı' dedi. Niyetimizi biliyorlardı."

Geri
Üst Alt