Terim: "Duran toptan gol atamamamız, oyuncu tipleriyle ilgili. Duran top çalışmaya devam edeceğiz"

Duran top çalışmak ve devam etmek ha çalışıyor halimiz bu mu vay be biz de kızıyorduk çalışmıyorlar diye doğuştan beceriksizlik varmış demek ki.
Kizmayalim, sezon basindan beri calisiyormusuk. Oyle dedi hoca. Yani bir de calismasak nasil olur onu dusunun! ;D

Yemeyin icmeyin duran top calisin kardesim. Birakin tatktigi teknigi. Duran toptan etkili olsak her mac 2 gol atariz. Mac basina 10korner atiyoruz tehlikeli bile olmuyor. Tehlikeyi gectim kontra yemesek bari diye dua ediyorum

Yani daha cok beklersiniz duran toptan gol atmamizi diye etmek istiyor.

Duran topu başka yerde çalışın artık. Böyle bir haftada 3 puan alamamak kepazeliktir!

Taraftar olarak sesimiz yukselirse yönetim cesaret bulup gonderir ama bence taraftarın tepkisinden korkuyorlar. Mustafa başkan anlamıştı ama adam sağlığından oldu.

Hoca bir sacmaliga kapilmis acilen biri yanlis oldugunu hocaya soylemeli; Halil cok pozisyon uretiyormus, Diagne ve Mostafa daha iyi golcu olmalarina ragmen o yuzden Halil'i tek santrafor oynatiyormus.

Biri desin 9 numaranin gorevi pozisyon uretmek degil, ha bunu yapabilirse ekstra bir meziyet olarak + oyuncunun yetenekli oldugunu gosterir ama ilk isi gol atmak. Pozisyonlari kanatlar, orta saha ve geriden gelecek oyuncular ustlenmeli. Iyi ki bir Manchester City maclari izliyor onlarda gercek golcu yok diye ayni seyi bizim takimda uygulamaya calisiyor.

Sen Karagumruk macinda 500 pas yaptim diye 'iyi oynadik' diyorsun ama izledigin City derbi macinda 850 pas yapabiliyor. Ayni zamanda surekli gol pozisyonu uretiyor.

Aynen mesela Mostafa Mohamed 'le Diagne 'yle nasıl duran toplardan yan ortalardan filan gol attırsın ki adam takımına ? Altı üstü biri ligin en iyi sıçrayan forveti diğeri fiziğiyle rakip defansları eziyor, sanki daha önce kafa golü atıyolar mıydı bunlar !

Cicaldau sanki daha önce duran top golü mü vardı ! değil mi

Adamın elinde CR7 vardı da kornerlerden filan gol mü attırmadı ! hiç

Ne güzel bahaneler yav bunlar neymiş oyuncu tipleriyle ilgiliymiş, sanki bu oyuncu grubunu ben transfer ettirdim özür dilerim hocam

Hocanın konuşmaları dinleyince vay be diyorum bişeyler değişecek galiba filan umut veriyor insana, sonraki maçı izlerken herşey aynı hatta geriye gidiyor..

Dalga geciyo valla bak.Kendini kovdurmak isteyen adam anca böyle top oynatir boyle aciklamalar yapar.Utanmaz herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav vallahi bu sezon şampiyonluk beklentim yok, takım gençleşsin 1 sezon kaybedersek kaybedelim de bu gibi tuhaf açıklamalar insanın ileriye dönük cesaretini kırıyor. Bugün bir b.k oynamadık işte yok oyunu domine eden taraftık, yorgunluk, yok iki golüde biz attık falan bunlar çok zorlama çıkarımlar.

Masal anlatmak yerine sıkıntıları doğru düzgün belirtip çözeceğiz, uzun vadeli düşünüyoruz falan dese ezici çoğunluk tek laf etmez.

Hoca bir sacmaliga kapilmis acilen biri yanlis oldugunu hocaya soylemeli; Halil cok pozisyon uretiyormus, Diagne ve Mostafa daha iyi golcu olmalarina ragmen o yuzden Halil'i tek santrafor oynatiyormus.

Biri desin 9 numaranin gorevi pozisyon uretmek degil, ha bunu yapabilirse ekstra bir meziyet olarak + oyuncunun yetenekli oldugunu gosterir ama ilk isi gol atmak. Pozisyonlari kanatlar, orta saha ve geriden gelecek oyuncular ustlenmeli. Iyi ki bir Manchester City maclari izliyor onlarda gercek golcu yok diye ayni seyi bizim takimda uygulamaya calisiyor.

Sen Karagumruk macinda 500 pas yaptim diye 'iyi oynadik' diyorsun ama izledigin City derbi macinda 850 pas yapabiliyor. Ayni zamanda surekli gol pozisyonu uretiyor.
Bir de şöyle bir durum var Mostafa opsiyonunu kullandığın zaman bizim oyuncumuz olur, Diagne zaten bonservisiyle bizim oyuncumuz ama Halil'i alabilecek miyiz ? bence Brentford satacak olsa 2 senedir satardı zaten demek ki bonservisini vermek istemiyorlar. Daha önce Gedson 'da yaşadık bu durumu Onyekuru 'da kaldık

Opsiyonu bizde olmayan, alamayacağımız belli oyuncularda çok ısrar ettiğimizde gittikleri zaman elimiz boş kalıyor. Mesela ben Halil 'dışarı itilsin demiyorum da Halil'i kazanmaya uğraştığımız kadar Mostafa Mohamed'i Diagne'i kazanmaya neden uğraşmıyoruz ?

Mesela Avrupa maçından sonra rotasyon yapıyor Fatih Terim gerçekten yürüyemeyecek halde olsa bile Halil oynamaya devam ediyor ama ilk kesik yiyen adam Morutan oluyor, Morutan 'ı kenara itmek bu kadar kolay olmasa gerek

Gerçekten çok ütopik şeylerle uğraşıyor Fatih Terim, set oyununa dönüyoruz Karagümrük kapanmış ceza sahasında bekliyor Halil ceza sahasının içinde bile değil sol tarafta Kerem ve Ömer Bayram 'ın yanında duruyor hani Liverpool musun M.City misin de sen böyle işlere kalkışıyorsun. Daha en basit hücum planlarını bile doğru düzgün gerçekleştiremiyoruz biz tutup Diagne veya Mostafa 'nın yaratıcılığına laf atıyoruz

Bir de şöyle bir durum var Mostafa opsiyonunu kullandığın zaman bizim oyuncumuz olur, Diagne zaten bonservisiyle bizim oyuncumuz ama Halil'i alabilecek miyiz ? bence Brentford satacak olsa 2 senedir satardı zaten demek ki bonservisini vermek istemiyorlar. Daha önce Gedson 'da yaşadık bu durumu Onyekuru 'da kaldık

Opsiyonu bizde olmayan, alamayacağımız belli oyuncularda çok ısrar ettiğimizde gittikleri zaman elimiz boş kalıyor. Mesela ben Halil 'dışarı itilsin demiyorum da Halil'i kazanmaya uğraştığımız kadar Mostafa Mohamed'i Diagne'i kazanmaya neden uğraşmıyoruz ?

Mesela Avrupa maçından sonra rotasyon yapıyor Fatih Terim gerçekten yürüyemeyecek halde olsa bile Halil oynamaya devam ediyor ama ilk kesik yiyen adam Morutan oluyor, Morutan 'ı kenara itmek bu kadar kolay olmasa gerek

Gerçekten çok ütopik şeylerle uğraşıyor Fatih Terim, set oyununa dönüyoruz Karagümrük kapanmış ceza sahasında bekliyor Halil ceza sahasının içinde bile değil sol tarafta Kerem ve Ömer Bayram 'ın yanında duruyor hani Liverpool musun M.City misin de sen böyle işlere kalkışıyorsun. Daha en basit hücum planlarını bile doğru düzgün gerçekleştiremiyoruz biz tutup Diagne veya Mostafa 'nın yaratıcılığına laf atıyoruz
Bir baska sorun da aynen o dedigin sey: Halil yarin bir gun gidecek bu takimdan, yani adamlar zaten bonservisini vermem dediler acik acik bunu Terim daha once aciklamisti. O zaman niye bu kadar Halil'le plan program yapiyorsun demez mi bir insan?

Bir baska sorun da aynen o dedigin sey: Halil yarin bir gun gidecek bu takimdan, yani adamlar zaten bonservisini vermem dediler acik acik bunu Terim daha once aciklamisti. O zaman niye bu kadar Halil'le plan program yapiyorsun demez mi bir insan?
E geçen sene Gedson 'a aynı şekilde çok çok fazla ısrar etti kötü oynasa bile sahada kaldı sürekli olarak, ondan önce Onyekuru 'da aynı ısrarı vardı bunların hiçbiri öyle kolay kolay bonservisini alabileceğin adamlar değil

Mesela Onyekuru bizdeki döneminden sonra 13 mil.€ bonservisle transfer yaptı, Gedson için Benfica 'nın 12-13 mil.€ istediği söyleniyordu ki bence Brentford 'dan bir oyuncuyu bonservisiyle koparmak da çok zor.

Tamam Halil 'i kullan belki Gedson gibi bir patlama yapar takımı alır sürükler ama gittiği zaman da elin boş kalıyorsun işte

"3 orta saha ile oynuyoruz. 8 ve 10 numaradakiler daha çok skora katkıda bulunmalı."

Mesela bu da saçma bir açıklama bana kalırsa biri bana söyleyebilir mi bu takımın 8 numarası kim 10 numarası kim ? Mesela bu maçta Emre Kılınç mıydı 8 yoksa Cicaldau muydu ? veya Morutan bu takımın 10 numarası mı yoksa sağ kanat oyuncusu mu ? bir bakıyoruz Berkan 8 numara olarak sol içe transfer edildiği yerde oynuyor sonra hop bir bakıyoruz Berkan & Taylan ikilisi çift 6 numara gibi oynuyor sonraki maçta Berkan tek başına 6 numara oluyor filan

Sen önce bu takımın belli bir oyun planını, kimin hangi mevkide ne görevde oynayacağını belirle de sonra laf et 8 ve 10 numaradakilerin skor katısına. Ayrıca forvet diye sahaya sürdüğün Halil 'in 1 gol 1 asisti varken Emre Kılınç 4 gol, Cicaldau 3 gol 1 asistle oynuyor sence takımın tek sıkıntısı 8 ve 10 numaraların skor katkısı mı Fatih Terim ?

Gerçekten iyice nefret ettim bu işten, artık yaptığı her açıklama batıyor. Her sözü bahane uydurmak için Fatih Terim'in bazen o kadar saçma bahaneler öne sürüyor ki sahadaki rezil oyunu eleştirmeye sıra gelmiyor. Şu açıklamalarına bak baksanıza

Yav vallahi bu sezon şampiyonluk beklentim yok, takım gençleşsin 1 sezon kaybedersek kaybedelim de bu gibi tuhaf açıklamalar insanın ileriye dönük cesaretini kırıyor. Bugün bir b.k oynamadık işte yok oyunu domine eden taraftık, yorgunluk, yok iki golüde biz attık falan bunlar çok zorlama çıkarımlar.

Masal anlatmak yerine sıkıntıları doğru düzgün belirtip çözeceğiz, uzun vadeli düşünüyoruz falan dese ezici çoğunluk tek laf etmez.
Dalga geciyor milletle. Herkesi salak saniyor

Geri
Üst Alt