Terim: "Duran toptan gol atamamamız, oyuncu tipleriyle ilgili. Duran top çalışmaya devam edeceğiz"

Bir de şöyle bir durum var Mostafa opsiyonunu kullandığın zaman bizim oyuncumuz olur, Diagne zaten bonservisiyle bizim oyuncumuz ama Halil'i alabilecek miyiz ? bence Brentford satacak olsa 2 senedir satardı zaten demek ki bonservisini vermek istemiyorlar. Daha önce Gedson 'da yaşadık bu durumu Onyekuru 'da kaldık

Opsiyonu bizde olmayan, alamayacağımız belli oyuncularda çok ısrar ettiğimizde gittikleri zaman elimiz boş kalıyor. Mesela ben Halil 'dışarı itilsin demiyorum da Halil'i kazanmaya uğraştığımız kadar Mostafa Mohamed'i Diagne'i kazanmaya neden uğraşmıyoruz ?

Mesela Avrupa maçından sonra rotasyon yapıyor Fatih Terim gerçekten yürüyemeyecek halde olsa bile Halil oynamaya devam ediyor ama ilk kesik yiyen adam Morutan oluyor, Morutan 'ı kenara itmek bu kadar kolay olmasa gerek

Gerçekten çok ütopik şeylerle uğraşıyor Fatih Terim, set oyununa dönüyoruz Karagümrük kapanmış ceza sahasında bekliyor Halil ceza sahasının içinde bile değil sol tarafta Kerem ve Ömer Bayram 'ın yanında duruyor hani Liverpool musun M.City misin de sen böyle işlere kalkışıyorsun. Daha en basit hücum planlarını bile doğru düzgün gerçekleştiremiyoruz biz tutup Diagne veya Mostafa 'nın yaratıcılığına laf atıyoruz
Adam elalemin oyuncusunu parlatmak, kendi oyuncusunu ise köreltmek derdinde.

Sanki sezon sonu halili alacak paramiz olacak, bunu ederi sirf yerli oldu icin 3-4 milyon euro daha fazlasi sacmalik. Gerci bana kalsa onubile vermezdim cünkü halil bir forvet oyuncusu degil.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"3 orta saha ile oynuyoruz. 8 ve 10 numaradakiler daha çok skora katkıda bulunmalı."

Mesela bu da saçma bir açıklama bana kalırsa biri bana söyleyebilir mi bu takımın 8 numarası kim 10 numarası kim ? Mesela bu maçta Emre Kılınç mıydı 8 yoksa Cicaldau muydu ? veya Morutan bu takımın 10 numarası mı yoksa sağ kanat oyuncusu mu ? bir bakıyoruz Berkan 8 numara olarak sol içe transfer edildiği yerde oynuyor sonra hop bir bakıyoruz Berkan & Taylan ikilisi çift 6 numara gibi oynuyor sonraki maçta Berkan tek başına 6 numara oluyor filan

Sen önce bu takımın belli bir oyun planını, kimin hangi mevkide ne görevde oynayacağını belirle de sonra laf et 8 ve 10 numaradakilerin skor katısına. Ayrıca forvet diye sahaya sürdüğün Halil 'in 1 gol 1 asisti varken Emre Kılınç 4 gol, Cicaldau 3 gol 1 asistle oynuyor sence takımın tek sıkıntısı 8 ve 10 numaraların skor katkısı mı Fatih Terim ?

Gerçekten iyice nefret ettim bu işten, artık yaptığı her açıklama batıyor. Her sözü bahane uydurmak için Fatih Terim'in bazen o kadar saçma bahaneler öne sürüyor ki sahadaki rezil oyunu eleştirmeye sıra gelmiyor. Şu açıklamalarına bak baksanıza
hoca forvetleri bitirdi yavaş yavaş orta sahayı suçlamaya başladı.

Adam elalemin oyuncusunu parlatmak, kendi oyuncusunu ise köreltmek derdinde.

Sanki sezon sonu halili alacak paramiz olacak, bunu ederi sirf yerli oldu icin 3-4 milyon euro daha fazlasi sacmalik. Gerci bana kalsa onubile vermezdim cünkü halil bir forvet oyuncusu degil.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi bir yardımcı forvet olabilir, "doğru" bir planda sahte 9 gibi oynayabilir ama golcü mü ? santfor diyebilir miyiz ? çok uzakta şu anda. Tamam süper güçlü bir oyun planın olur sağ bekinden sol kanadına kadar herkesten gol katkısı alırsın Halil 'in golcü olmaması göze batmaz tam tersine yeter ki oyuna katkıda bulunsun biz bir şekilde golü atarız dersin de maalesef biz gol atamıyoruz ki,

Takımın ligde en golcü oyuncusu 430 dakika forma giymiş Mostafa Mohamed işte var hesabını yap,

hoca forvetleri bitirdi yavaş yavaş orta sahayı suçlamaya başladı.
Aynen öyle Mostafa Mohamed 'i kafaya taktı Morutan 'a kafayı taktı şimdi orta sahaya suç atıyor. Herhalde bu takımda suçu olmayan bir tek Fatih Terim 'in kendisi var

Yarın öbür gün yedek oyunculara da suç atar, mis gibi

Bir baska sorun da aynen o dedigin sey: Halil yarin bir gun gidecek bu takimdan, yani adamlar zaten bonservisini vermem dediler acik acik bunu Terim daha once aciklamisti. O zaman niye bu kadar Halil'le plan program yapiyorsun demez mi bir insan?
Günü kurtarmak derdinde bu sene bizi kurtarsın sonra herzamanki gibi yeniden transfer peşine düşelim. Menajerler bukadar transfer isteklisi olur ancak birde hocam bayılıyor transfere..

Aynen öyle Mostafa Mohamed 'i kafaya taktı Morutan 'a kafayı taktı şimdi orta sahaya suç atıyor. Herhalde bu takımda suçu olmayan bir tek Fatih Terim 'in kendisi var

Yarın öbür gün yedek oyunculara da suç atar, mis gibi
emre kılıç mohammed morutan.. sırada kim var? morutanın savunma yapmadığını topsuz oyunda olmadığını söylüyor..madem öyle niye transfer ettin? babel savunma mı yapıyor.. ona hiç laf söylemiyor.

En ifrit olduğum ezbere ettiği söz de ''Oyunu domine ettik''. Maçları izlemeyen biri zanneder ki sayısız organize atak yapmışız, son vuruş şanssızlığı, rakip kaleci performansı vs nedeniyle goller kaçmış...

Yahu senin nasıl bir dominasyon anlayışın var?! Oynadığımız 12 lig maçından birinde bile oyunu domine etmedik. Aksine mesela Alanya ve kazanmış olmamıza rağmen Konya maçlarında net dominasyona maruz kalan senin takımındı...

Hocanın açıklamaları takip etmemistim sonra videodan bakayım dedim hangi maçı anlatıyor diye merak ettim

Geçenlerde görmüştüm, Kloop geçen sezona göre duran toptan daha az gol attıkları için teknolojiden faydalanmaya başladı diye ve aynı haberin altında Gsde duran top sorununa Selçuk İnan el attı deniyordu, fazla denecek bir şey yok.

Şu söylemden nefret ediyorum, bütün aksilikler bizi buldu.
Sen ne yaptın, hangi önlemi aldın ?
25 milyon bonservis harcattın bir tane 6 numaramız yok.

Trabzon'a bakıyorum, ikişer ikişer dizmiş oyuncuları.
Bakasetas gibi bir adam 30. dakikada sakatlanıyor giren Siopis ondan iyi oynuyor.
Berat ve Hamsik iki tane demir gibi adamları var.
Dönüyorsun Beşiktaş'a Josef Atiba istediğini koy.
Bize gelince Taylan ve Berat, hangi takıma orta sahada üstünlük kuracaksın?
Josef Taylan, Atiba Taylan, Hamsik Taylan, Berat Taylan, iddia ediyorum hiç birisine karşı omuz omuza ikili mücadele kazanamaz.

Kaleci desen evlere şenlik her maç.
Forvet desen son vuruş yok.
Hangi maçı kazanıp 9 puanı eriteceksin ?

Gscimbom mobil

Hoca Gustavo diye bir oyuncu aldırdın nerde bu adam bi anlat hele dinleyek.

Sende ya da biatçı sokuşturup doldurduğun amatör yardımcılarında suç bulmak yanlış tabi. Elalem hep duran topa uygun futbolcu aldığı için gol atıyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

"Biz burdayiz" bu ne demek yaw her puan kaybi sonucu biz burdayiz demeci atiliyor ortaya anlami belli degil bende burdayim iste hoca

doğru diyor bu takımın duran toptan gol bulma şansı çok az. kadroya tek tek bakınca 1 tane hava toplarında çok iyi diyebileceğin bi adam yok. yılların duran top korkulu rüyası fb bile artık bulamıyor. lugano, luciano gibi oyuncular çok değerliydi. bizde o tarz oyuncu yıllardır hiç olmadı zaten

Takim boyu bunda diğer bir etkin. Yani bu tamamen açıklamaz ama olmayan bitiricilik ve takım boyu bir araya gelince çirkin birşey ortaya çıkıyor işte.

Hoca artik oyunu okuyamiyor. Karagümrük zaten cikmiyor, adamlar 1 puana razi. 45 de niye hemen 3 degisiklik yapmiyorsun . Yazik yazik şu kargalari, şikecileri sevindirdin ya. Cok rahat alacagimiz maci verdin...

Geri
Üst Alt