Gökhan Sarıca
Aslan Üye
Abi adam ne diyecekti göndereceğiz takımla işi bitti mi demeliydi , Diagne muhabbetinden hiç mi ders almadınız ona yapıldığında kendi futbolcunu niye parlatmıyorsun diyorsunuz şimdi de yok efendim niye öyle demiş...
Abi mesajlarınız mükemmel hayranlıkla takip ediyorum, bence ikili olmalısınız ve birbirinize küfür etmelisiniz...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...
ne yapsın herif tudor gibi yan baktı diye kadro dışı mı bıraksın herkesi. herif gitmiyor, zaten kim alır yani, falcao hastanede bile bundna daha sağlıklı durur. giderse bi ihtimal ismiyle cismiyle, maaşının yarısı filan karşılanarak falcao gider bu sene, feghouli'nin emekliliği bizde yapacağı kesin. öyle böyle girmişken keyif almanın da abes bi tarafı yok.
Yok agacım arkadaş gergin biraz kazanılan maçtan sonra bile saçmalıyor. Fikrisabit insanların fikirlerini değiştirmek zor.Abi mesajlarınız mükemmel hayranlıkla takip ediyorum, bence ikili olmalısınız ve birbirinize küfür etmelisiniz
Sevgilerimle renktaş@Ersin Uslu
@Barış Savaş
İkinizin de şu tartışmanın uzamasından rahatsız olduğunuza eminim kapatın gitsin abi konuyu

tudor kimi kadro dışı bıraktı
niye
Rahatsız olan biri var da o ben değilim Hüsnücüm@Ersin Uslu
@Barış Savaş
İkinizin de şu tartışmanın uzamasından rahatsız olduğunuza eminim kapatın gitsin abi konuyu
Kulübü yöneten Fatih Terim. Bizde bu adamın gitmesini bekliyoruzBöyle diyorsun ama öte yandan da sonra Mostafa'yı Emre Kılınç'ı gözünden düşürüyorsun ilk fırsatta.
Arda'ya tanıdığın şansı ve toleransı başkalarına tanımıyorsun. Başkan zaten senden habersiz birşey yapamaz, çıkıyor Feghouli ve Falcao'nun gitmesini istiyoruz diyor ama sen oynatıyorsun adamı. Çok ilginç.
Gol attı diye herşey düzeldi mi şimdi. 3 senedir yatıyor ********************* göbek büyütüyor bu adam.
Kavga bitti renktas kaçırdın. Biri nakavt olmuş geçmiş olsun![]()
Kavga var dediler geldik