Terim: "Feghouli'yi kazanabilirsek kazanacağız"

Son düzenleme:
geçen yıl kazanmalıydık o zaman konuşaydınız belki

son senesi zaten, gönderin gitsin yerine yedlin kanat oynasa daha iyi.

Hala yetersiz adamı kazanacağız diyor.
Bizde bunlardan medet umuyoruz.
Gerçekten yazık.Galatasaray taraftarlarının yarısından çoğu neredeyse Fatih yerimden nefret eder hale gelmiş.Bunuda başarmak büyük iş.Tebrik ederm hocayı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla yazık, bazılarının eleştiriye bile tahammülü yok, suçlamalar, aşağılamalar, hakaret etmeler

2 yıldır eleştiriyorum yemediğim hakaret kalmadı zaten ama noldu, şu an herkes eleştiriyor
Demek ki yorumlarımız aptal değilmiş, eleştirmek için eleştiri değilmiş, birşeyler görüyormuşuz da söylüyormuşuz

St Johnstone diye bir takımı yendik diye hemen yine hakaretler başlamış

Kısa kalan pası kırmızıyla sonuçlansaydı görürdüm sizi

Gayet açık ve net işte, hazır olmayan adamı sohbet etmiş diye oynatmış, bizzat kendi söylüyor zaten

Dünkü maç konusuna bakın, maçtan önce dedim ki bu maçta 2 tecrübeli adam lazım
Ama ben babel ve arda demiştim
Arda da ortada serbest oynamalı demiştim

Noldu, goller arda serbest şekilde kanadı bırakıp ortaya gelince geldi

Hakaret ayıp, düşüncenizi söyleyin tartışırız

Fegholinin oynamaması konusunda ben de sizin ile hemfikirim hocam. Ama biat vb sözlere katılmıyorum ben hocam. Takımımız için en iyisi ne ise o olsun.

Ben normalde feghouli ile ilgili yorum yapmayacağım diye daha önce yazmıştım ama Fatih hocanın bu açıklaması üzerine yine tutamıyorum kendimi. Ya feghouli gerçekten olmaz bakın iki üç maç ağzınıza bal çalar bir çalım bir ara pas bir gol..sonra sonrası yok üç ayları beklersiniz beyefendinin oynaması için.. diagne den faydalanalım diyorum ama feghouli için aynı şeyi söyleyemem çünkü adamın profesyonelliği yok psv maçı öncesi göbeğini gördü herkes.. Bu adamın kıdem tazminatını verip gönderelim hiç gerek yok.

Ben normalde feghouli ile ilgili yorum yapmayacağım diye daha önce yazmıştım ama Fatih hocanın bu açıklaması üzerine yine tutamıyorum kendimi. Ya feghouli gerçekten olmaz bakın iki üç maç ağzınıza bal çalar bir çalım bir ara pas bir gol..sonra sonrası yok üç ayları beklersiniz beyefendinin oynaması için.. diagne den faydalanalım diyorum ama feghouli için aynı şeyi söyleyemem çünkü adamın profesyonelliği yok psv maçı öncesi göbeğini gördü herkes.. Bu adamın kıdem tazminatını verip gönderelim hiç gerek yok.
Bir de madem birisi kazanılacak o kadar yatırım yaptık luyindama yı kazanalım.

Bu kadar yatırım yaptık.Bu yatırımı fizik olarak bitmiş bir oyuncuya bağlamak tüm projeyi çöpe atmak demektir.Stopere 7 m € verdikten sonra para yok demesinler bir zahmet.Gerekirse bir yıllık kısa bir çözüm bulsunlar.Bize Feghouli'nin,Arda'nın komutasında bir takım izletmesinler.

herif gitmiyosa kazanacan tabi

yok 4 milyon + plaket verip ne kdr ciddi olduğumuzu gösterelim

Geri
Üst Alt