Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Böyle yardimci td oldukca (levent,ümit,hasan) daha cok skandal yasarsin hoca
Evet artık Hamza Hamzaoğlu, Suat Kaya, Ergün Penbe gibi isimler yedek kulübesinde olmalı. Bülent Korkmaz ve Gheorge Hagi konumları itibariyle olmaz. Hocaya onunla tartışacak adam lazım yancı değil ki hoca böyle baskın karakterleri sanılanın aksine sever. Rasim Kara, Bülent Ünder ve Hamza Hamzaoğlu güzel örneklerdi geçmişten...

Hücumdaki en büyük sorun bence çok net Babel.
Bireysel quality olarak iyi oyuncu ama bizim sisteme uygun değil, herifi kanat oynatsak olmuyor, forvet oynatsak olmuyor.
Bence Babel'e +1 subpow olarak rol biçip, önce ön tarafi bir rahatlatalim.

Sırf hoca maskeyle oynuyor diye bir boka derman olamayan aldığı bütün topları kaptırma konusunda uzman fark yaratamayan adamı sevip sayıp takımda tutuyorsa haftaya ben başlarım kardeşim parada istemez forma aşkı için oynayacağın götümdeki tüyler dahil terleyene kadar, sahada yığılana 90 dakika koşacağım. Yeterki beni oynatsın. Arada sosyal medyayada girerim hackleme falan yaparım türlü şımarıklıklarada varım. Pastada keserim sorun değil.

Hücumdaki en büyük sorun bence çok net Babel.
Bireysel quality olarak iyi oyuncu ama bizim sisteme uygun değil, herifi kanat oynatsak olmuyor, forvet oynatsak olmuyor.
Bence Babel'e +1 subpow olarak rol biçip, önce ön tarafi bir rahatlatalim.
Aynen katılıyorum hatta kendisi leş olduğu gibi Nagatomoyu da kötü gösteriyor

Valla hoca asla mariano-belhanda-feghouli-nagatomo'dan vazgeçmez bekleyip görelim. Seri-Andone-Babel-Adem-Selçuk-Jimmy hedef oldu bence...
kaynak a spor gibi reis inanmasak mı acaba
edit. foto mevzusuyla alakalı

Kale ve defans belli, Lemina-Seri-Nzonzi orta sahasını bir oturtabilsek, Falcao da var 9 etti. Kalan 2 oyuncunun biri kesinlikle Feghouli olmalı diyorum ben, elimizdeki en efektif hücumcu Feghouli çünkü (çok formsuz)
Sol kanat kalıyor bir tek bence Babel değil, Mor oynasın orada :d

Ama Fatih Hoca artık Galatasaray zaten. Kebapçıyı dövdüğünden beri bu böyle. İkinci Baba Gündüzümüz üstelik hayatta daha ne olsun???

Ölene kadar hoca olacak değil ya yaşlandı emekli olma vakti geldi Hagi , Bülent Korkmaz gibi hocalar var artık şans vermeliyiz yeni bir hoca çıkarmalıyız.

kaynak a spor gibi reis inanmasak mı acaba
edit. foto mevzusuyla alakalı
Yok gerçek cidden. Güneş balçıkla sıvanmaz. Utanılacak bir şey ama fener bu konuda da geçilmez :) sahaya 6 yabancıyla çıkmışlardı :) esame listesinde olup küfür yiyince stadı terk eden kaptanları oldu :) ama bizimki de ciddi bir skandal ki feghouli sezonun en iyi maçını oynuyordu misakoryim :( levent şahin defol git korkak yener hocayı harcamaya çalışmışlar... Suyu ısındı...

Ölene kadar hoca olacak değil ya yaşlandı emekli olma vakti geldi Hagi , Bülent Korkmaz gibi hocalar var artık şans vermeliyiz yeni bir hoca çıkarmalıyız.
Genel anlamda katiliyorum ama Bulent hoca sanki bize gibi bir adam degil ya cok defansif oynatiyor sanki.
Okan Buruku cok istiyorum sahsen. Tugay ile birlikte olabilir mi acaba.

Yok gerçek cidden. Güneş balçıkla sıvanmaz. Utanılacak bir şey ama fener bu konuda da geçilmez :) sahaya 6 yabancıyla çıkmışlardı :) esame listesinde olup küfür yiyince stadı terk eden kaptanları oldu :) ama bizimki de ciddi bir skandal ki feghouli sezonun en iyi maçını oynuyordu misakoryim :( levent şahin defol git korkak yener hocayı harcamaya çalışmışlar... Suyu ısındı...
yardımcı olarak hamzaya nediyorsun reis senin kulağın deliktir oluru var mı. hamza biraz kafatasçı ama yardımcı lazım.

Genel anlamda katiliyorum ama Bulent hoca sanki bize gibi bir adam degil ya cok defansif oynatiyor sanki.
Okan Buruku cok istiyorum sahsen. Tugay ile birlikte olabilir mi acaba.
Okan olmaz beşiktaşlı o. Ayrıca bizi sattı beşinci şampiyonluktan etti para kanzandırmadığı gibi maç da sattı. Hain kusmuğunda boğulur inşallah. Tugay'ın da kapasitesi bu kadar denedik iki kere olmadı. Mancini ve Hagi zamanı. Urfasporda bile tutunamadı. Yorumcu olur çok çok

Geri
Üst Alt