- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Ocak ayı gelince de yazın transferler ile şov yapıcaz yaz geliyor kış hoca bizi yiyon sen de şampiyon olsak bile artık bırakma zamanın geldi bence gelmen için çok uğraştım ama artık vakit geldi yavaştan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet artık Hamza Hamzaoğlu, Suat Kaya, Ergün Penbe gibi isimler yedek kulübesinde olmalı. Bülent Korkmaz ve Gheorge Hagi konumları itibariyle olmaz. Hocaya onunla tartışacak adam lazım yancı değil ki hoca böyle baskın karakterleri sanılanın aksine sever. Rasim Kara, Bülent Ünder ve Hamza Hamzaoğlu güzel örneklerdi geçmişten...Böyle yardimci td oldukca (levent,ümit,hasan) daha cok skandal yasarsin hoca
Ocak ayı gelince de yazın transferler ile şov yapıcaz yaz geliyor kış hoca bizi yiyon sen de şampiyon olsak bile artık bırakma zamanın geldi bence gelmen için çok uğraştım ama artık vakit geldi yavaştan.
Et tu hidayete...
Aynen katılıyorum hatta kendisi leş olduğu gibi Nagatomoyu da kötü gösteriyorHücumdaki en büyük sorun bence çok net Babel.
Bireysel quality olarak iyi oyuncu ama bizim sisteme uygun değil, herifi kanat oynatsak olmuyor, forvet oynatsak olmuyor.
Bence Babel'e +1 subpow olarak rol biçip, önce ön tarafi bir rahatlatalim.
Ama Fatih Hoca artık Galatasaray zaten. Kebapçıyı dövdüğünden beri bu böyle. İkinci Baba Gündüzümüz üstelik hayatta daha ne olsun???Benim için tek gerçek Galatasaray babamı bile tanımam
kaynak a spor gibi reis inanmasak mı acabaValla hoca asla mariano-belhanda-feghouli-nagatomo'dan vazgeçmez bekleyip görelim. Seri-Andone-Babel-Adem-Selçuk-Jimmy hedef oldu bence...
Ama Fatih Hoca artık Galatasaray zaten. Kebapçıyı dövdüğünden beri bu böyle. İkinci Baba Gündüzümüz üstelik hayatta daha ne olsun???
Yok gerçek cidden. Güneş balçıkla sıvanmaz. Utanılacak bir şey ama fener bu konuda da geçilmezkaynak a spor gibi reis inanmasak mı acaba
edit. foto mevzusuyla alakalı
Genel anlamda katiliyorum ama Bulent hoca sanki bize gibi bir adam degil ya cok defansif oynatiyor sanki.Ölene kadar hoca olacak değil ya yaşlandı emekli olma vakti geldi Hagi , Bülent Korkmaz gibi hocalar var artık şans vermeliyiz yeni bir hoca çıkarmalıyız.
Evet ama kupalar mayısta veriliyor... Ayrıca Mayıslar bizim olsun Temmuzlar, Ekimler, Ocaklar diğerlerinin...Ocak ayında Temmuz, Eylül'de Ocak bu böyle devam eder
Genel anlamda katiliyorum ama Bulent hoca sanki bize gibi bir adam degil ya cok defansif oynatiyor sanki.
Okan Buruku cok istiyorum sahsen. Tugay ile birlikte olabilir mi acaba.
yardımcı olarak hamzaya nediyorsun reis senin kulağın deliktir oluru var mı. hamza biraz kafatasçı ama yardımcı lazım.Yok gerçek cidden. Güneş balçıkla sıvanmaz. Utanılacak bir şey ama fener bu konuda da geçilmezsahaya 6 yabancıyla çıkmışlardı
esame listesinde olup küfür yiyince stadı terk eden kaptanları oldu
ama bizimki de ciddi bir skandal ki feghouli sezonun en iyi maçını oynuyordu misakoryim
levent şahin defol git korkak yener hocayı harcamaya çalışmışlar... Suyu ısındı...
Okan olmaz beşiktaşlı o. Ayrıca bizi sattı beşinci şampiyonluktan etti para kanzandırmadığı gibi maç da sattı. Hain kusmuğunda boğulur inşallah. Tugay'ın da kapasitesi bu kadar denedik iki kere olmadı. Mancini ve Hagi zamanı. Urfasporda bile tutunamadı. Yorumcu olur çok çokGenel anlamda katiliyorum ama Bulent hoca sanki bize gibi bir adam degil ya cok defansif oynatiyor sanki.
Okan Buruku cok istiyorum sahsen. Tugay ile birlikte olabilir mi acaba.
o da oyle tabi. fatih terim acaba soyunma odasinda futbolculari kayip mi etti nolduValla şu an oynadığımız oyuna göre Atletico Madrid kalır oynattığı top.