Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Genel anlamda katiliyorum ama Bulent hoca sanki bize gibi bir adam degil ya cok defansif oynatiyor sanki.
Okan Buruku cok istiyorum sahsen. Tugay ile birlikte olabilir mi acaba.
Bize geldiği zaman tecrübesizdi ve elindeki kadro bu seviyede değildi.Ayrıca ligde dağınık bir haldeydik.Şimdi tecrübeli ve doğru bir oyun ile çok başka şeyler yapacak bir kadro var.Fb maçının ikinci yarısındaki Antalya oyunu gibi bir oyun biz kaç senedir oynayamadık.

Okan olmaz beşiktaşlı o. Ayrıca bizi sattı beşinci şampiyonluktan etti para kanzandırmadığı gibi maç da sattı. Hain kusmuğunda boğulur inşallah. Tugay'ın da kapasitesi bu kadar denedik iki kere olmadı. Mancini ve Hagi zamanı. Urfasporda bile tutunamadı. Yorumcu olur çok çok
o zaman futbolu bilen alman 1 td lft.

Hala transfer mi yav? Yönetim de sende gitmelisiniz sezon sonunda. Yeterince donanımlı değilsiniz bu kulübü yönetmeye. Bilge, kültürlü ve genç bir hoca gelsin artık şu takıma.

yardımcı olarak hamzaya nediyorsun reis senin kulağın deliktir oluru var mı. hamza biraz kafatasçı ama yardımcı lazım.
Bu ilk ortaya atıldığında sormuştum kimse gündeme getirmemiş ama floryada makul karşılanmış bu da huzursuzluk çıkarmış. Necati çok tepki göstermiş. Yani yoktu şu ana kadar ama bu gidişle olabilir. Yönetim olur diyormuş Albayrak ve Günay. Başkan karıştırtmıyor.

Bize geldiği zaman tecrübesizdi ve elindeki kadro bu seviyede değildi.Ayrıca ligde dağınık bir haldeydik.Şimdi tecrübeli ve doğru bir oyun ile çok başka şeyler yapacak bir kadro var.Fb maçının ikinci yarısındaki Antalya oyunu gibi bir oyun biz kaç senedir oynayamadık.
olabilir olmayabilir ama ben bulent hocadan emin degilim. sonucta benim izledigim kadar defansif oynamaya seven birisi. aykut kocaman gibi olmasada.

o zaman futbolu bilen alman 1 td lft.
Kalliyi mi getirelim :) senin dediklerin 5 milyon eurodan başlıyor diğerleri ya emekli ya yönetici... Ama söyleyeyim kalli gelmez zira kumkapı yıkıldı balıkçısının yerinde yeller esiyor hanımının istanbulu sevme sebebiydi beraber halden balık seçip denize nazır yemek yiyorlardı görmüşlüğüm var tabii ben balık ekmek yiyordum :(

Bu ilk ortaya atıldığında sormuştum kimse gündeme getirmemiş ama floryada makul karşılanmış bu da huzursuzluk çıkarmış. Necati çok tepki göstermiş. Yani yoktu şu ana kadar ama bu gidişle olabilir. Yönetim olur diyormuş Albayrak ve Günay. Başkan karıştırtmıyor.
necati ne alaka ne iş yaptığını bilen yok. hem hoca istedikten sonra yönetimin ne haddine karsı cıkmak. hamzadan nefret ediyorum ama bu hamle olmalı

necati ne alaka ne iş yaptığını bilen yok. hem hoca istedikten sonra yönetimin ne haddine karsı cıkmak. hamzadan nefret ediyorum ama bu hamle olmalı
Tamam da hocanın talebi olmamış. Yok diye duydum dedim ya ama sosyal medyada bu iddia ortaya çıkınca verilen reaksiyonlar bunlar. Yönetim olumlu kulübe olumsuz yaklaşmış

Hoca başkan olsa soyunma odasından çıkmaz ki Hamza'yı falan yapar hoca değişen hiçbir şey olmaz
Evet zaten gidişat o. Bülent de olabilir Hagi de. Bakma fatih hoca egolu oyuncularla da çalıştı. Yani Hagi hoca kendisi başkan olsa ona göre şerbet verir. Ama hamza olsa muhtemelen dediğin gibi olur.

Atak organizasyon yapamiyoruz
Yapmaya calistigimiz ataklar kalabaligin icinde ortadan verkac seklinde
Cizgiye indirmek, kanattan bindirmek, kanattan iceri katetmek falan yok

Beklerin iyice one kadar ciktigini, hatta fazla fazla ciktigini goruyoruz
ama yalniz kaliyorlar, al-ver yapacak, bindirmeye cevap verecek kanat yok, ortasahadan da yaklasacak, pas alacak pas verecek ortasaha yok
Boyle olunca geri donmeleri de zor oluyor beklerin
Mac icinde mariano 2 defa el kol yapti ortasahaya, neden yaklasmiyorsunuz diye
Sagdan atak yaomaya calisiyoruz, sahanin uzak sol yarisinda babel selcuk belhanda oldugu yerde bekliyor, nzonzi geride
Orada selcuk marianonun hemen yakininda belhanda da ortanin sagina dogru olmasi lazim

Sorun ortasaha ve kanatlarda
Fegh ortasahanin eksigini kapatmaya calisiyor, cizgiden hep ayriliyor
Ortasahada bitik selcugu denemek ve babelde kac mac bu kadar israr etmek akil alir gibi degil

Yapilmasi gereken
Mariano-Luyi-Marcao-Naga
Nzonzi-Lemina
Emre-Fegh-Belh
Falcao

Gerekirse mac icinde Mariano ve Naga tek devrelik oynayip Sener-Omer degisikligi
Risk almak gerekiyorsa belhandayi cikar andoneyi al cift forvet yap

Ama hoca bunlari kac mactir gormuyorsa ya sonraki ilk mac gorecek ya kendi artik musade isteyecek
Yeter artik

Ocak gelir gecer bu sefer temmuz der alıştık artık aynı tip acıklamalar sürekli
Adam bana musade edin derken bile sampiyon olmus oyle bi konusuyorsunuzki o laftan sonra bi sezonu 5.diger sezonu 6. Bitirmisizde bu senede artik son raddeye gelmisiz gibi konusuyorsunuz.Ocaga kadarda sabrederiz 2 senedir o musade kredisini kullanmadi adam oyle yada boyle ama Basak sampiyon olamadi Ama Fener 2 senede ust uste sampiyon oldu Ocaga kadarda beklerim Temmuza kadar.Hocam sende cikip Selcugu Babeli Oynatma bi zahmet .

Yapman gereken cok net Belli hocam

4-1-4-1 sacmaligindan vaz gececeksin,cift forvetli sistem oynatacaksin 3-5-2 4-4-2

Bugün ve daha önceki maçlarda Terim'e bende çok kızdım. Oyuncu tercihleri falan bildiğimiz Terimden cok uzak. Ama burda hala herkesin hoca suçlu sensin ne anlatıyorsun demesi bence biraz gereksiz. Hoca'da zaten bunu kabul ediyor. Hata yaptığını görüyor. Önemli olan da bu bence. Çünkü uzun zamandan beri bu açıklamayı bekliyorduk hepimiz aslında. Hoca'da böyle gitmeyeceğini hata yaptığını gördü. Birşeyler değişmesi gerektiğini gördü. Belkide kendisinin değişmesi daha doğrusu eski haline dönmesi gerektiğini gördü. Açıkçası bu beni umutlandırıyor çünkü hoca ne zaman öz eleştiri yapsa kendisini ve takımı toparlamaya başarmıştır çoğu zaman. Asıl tehlikeli olan bunu görmeyip lafı veya sorunu başka yerlere yöneltiği zaman oluyor. Ve açıkçası son zamanlarda hep başka konularda aranıyordu sorunlar. InşaAllah toparlar ve artık o değindiği savaşan takım Allah'ın izniyle ortaya çıkmaya başlar. Şu açıklamalar beni olumlu yönde tatmin etti. Asıl bunlara değinmeseydi tehlike daha büyüktü benim görüş açımdan.

Geri
Üst Alt