Kusura bakmayın ama bu açıklamalar oynanan oyundan daha rezil ötesi
Bence Terim sorunun ne olduğunu tam olarak anlayacak kapasitede değil
Şayet o kapasitede olsaydı Selçuk ve Belhanda seçimlerini yapmazdı
Yaptıktan sonra bende hata yapabilirim demek ne demek
Bence bu adamın en kısa zamanda taraftar tarafından ciddi tepki görmesi lazım
Ancak o zaman anlayacak işin ciddiyetini
Çünkü kendisini dokunulmaz ve hesap vermez zannediyor
Biz buradan sallıyoruz ama gerçekten statda Fatih terim gibi bir adama tepki vermek kolay kolay insanın içinden gelmez.
maç içerisinde oyuncunun yuhlanmasınada karşıyım.Fakat çok ciddi anormal bir durum var.Göster göstere hata yapıldığı için bir kereliğine bazı futbolculara statda tepki verilmelidir.Buda zaten direk dolaylı yoldan terime gidecektir.
özellikle bu kadro deplasmanlarda falan karşilamayı haketmiyor.Desteği haketmiyor.Tepkide verilmese gidilen yerde destek verilmemeli.Hatta hiç karşılamaya gidilmemeli.Gidilsede anlamlı tezahuratlarla oyunculara tepki verilmelidir.aksi taktirde bu oyuncular taraftar beni her türlü destekliyor diye ruhsuzluklara devam ederler.Kesinlikle o tepkiyi hissettirmek lazım.
transfer dönemini biraz iyi geçirsek, doğru oyuncuları gönderip aynı şekilde doğru oyuncuları alsaydık şu rezalet ligin içinden geçerdik.
benim ocak oyunu düşünerek hala umudum var..Gerçekten belhanda,mariano,naga,feg,marcao gibi gönderilmesi gereken adamlar yollasınlar..
sadece yok alternatifmiş yok yerliymiş hiç uğraşmadan direk 11'e 2 bek 2 kanat ve bir stoperle bu takım ikinci yarıda çok rahat şampiyon olmasın bende adam değilim.
Ama işte en önemli konu doğru oyuncuları almak.Şimdiden yatıp kalksınlar sadece bu beş mevki için araştırma yapsınlar.Hatta en önemlisi birilerine danışıp hatta yönetime alıp işi bilen adamlardan faydalansınlar.Transferide onlar yapsın.
çünkü transfer işi gene fatih terim ve bu yönetime kalırsa hiçbir halt olmaz.
muslera-boss-nzonzi-seri-lemina-falcao
bu altı oyuncunun yanına al bu beşliyi şampiyon ol.
ama tabiki ilk yarıyı en az puan kaybıyla bitirmemiz şart.