Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 8.927
- 3.472
- 1.298
terimi yalamayınca fenerli mi oluyoruz.cevap verecek birşey bulamayınca fenerli de geç linç ettir.Bu ne diyor ya sutlayin su fenerlileri antuya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terimi yalamayınca fenerli mi oluyoruz.cevap verecek birşey bulamayınca fenerli de geç linç ettir.Bu ne diyor ya sutlayin su fenerlileri antuya
Adamsin hoca sosyal medya bebelerine yedirmeyiz seni.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet oluyorsun.terimi yalamayınca fenerli mi oluyoruz.cevap verecek birşey bulamayınca fenerli de geç linç ettir.
86 da aldı Emre'yi 86 da bunun bir izahı yok birde Andone ile değiştirdi Belhanda, Babel beni çıkar diye bas bas bağırırken. Belki ben hatalıyım diyor %100 suç senin hoca bu kadroyu tahtaya başkası yazsa adamın küfürle aklını alırlar.Herseyi gectim , Emreyi 60 dakika da alsaydin oyuna neyi kaybederdin. Babel ne bok yedi 90 dakika
Ya Selçukla oynayan adamın bunları söylemeye hakkı yokGalatasaray maç kaybedecekse savaşarak kaybeder. Böyle lakayt, vurdumduymaz... Buna ne ben müsaade ederim ne Galatasaray'ın kültürü müsaade eder. Biraz fazla uzadı bu iş."
Herkes eleştirilir onda bi sıkıntı yok ama Fatih hocayı yerden yere vurmak mantıksız.Fatih hoca bile oyunu kabul ediyo.Milli arayı iyi kullanıp sorunları çözer.Fatih hocaya güveni yok mu yani taraftarın?Diğer takım taraftarları nasıl sahip çıkıyo destek oluyo hocasına futbolcusuna.Hocanın ve futbolcununun sosyal medyasına kadar gidip go home yok edilen küfürler saçmalık..Yahu son 5 maçta galibiyetin yok.1 tane gol atmışsın.Nasıl eleştirilecek bir şey yok.Rakipler gitmesini istiyor evet ama onların ekmeğine yağ süren de bizzat hocanın kendisi.
Yakında ua bi beste patlatır futbolcularahep futbolcular suclu
suan yabancı bı td olsa neler yapılırdı kım bılır...Yakında ua bi beste patlatır futbolculara
Floryanın önünde yağlı kazıklarla bekliyorlardı şimdisuan yabancı bı td olsa neler yapılırdı kım bılır...