Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Herseyi gectim , Emreyi 60 dakika da alsaydin oyuna neyi kaybederdin. Babel ne bok yedi 90 dakika
86 da aldı Emre'yi 86 da bunun bir izahı yok birde Andone ile değiştirdi Belhanda, Babel beni çıkar diye bas bas bağırırken. Belki ben hatalıyım diyor %100 suç senin hoca bu kadroyu tahtaya başkası yazsa adamın küfürle aklını alırlar.

Takım bas bas ben temposuzum, topa basamıyorum, dribling atamıyorum, koşamıyorum diyor. Beğenmediğin sosyal medyada en futboldan anlamayan adam bile bunu görüyor.
Sen Selçuk gibi tempo düşmanını oynatıyorsun. Sonra vay efendim şöyleydi böyleydi.
Top öldürme ve ustası Belhanda'yı ve Babeli saymıyorum daha bak.

Bir insan her maçta kurtarıcı olarak soktuğu Ömer yerine nasıl Selçuk u oynatır. Aklım almıyor

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Hoca haklı arkadaşlar, senelerdir takımın başında Fatih Terim'e çok benzeyen Fatihossi Terimohen isimli İsrail ajanı yönetiyordu. Maçtan sonra hapsedildiği yerden kaçmayı başarıp röportaj verebildi hocamız. Biraz anlayış.

Ocak gelir gecer bu sefer temmuz der alıştık artık aynı tip acıklamalar sürekli

Operasyonu bu sene selçuku belhandayı marianoyu yutoyu göndererek yapacaktın hoca geçmiş olsun. Hadi gönderemedin eyvallah, deplasmanda hala 90 dk oynatırsan bu sana yazar kimseye değil. Bu adamlar bir maçlık böyle ise niye sövüyorsun, yok sürekli böyleydilerse niye hala oynatmaya devam ediyorsun. Biraz tutarlı ol.

Tüm gs camiası bu hafta bekleri ömer ve şener bekliyordu. Belhanda ve babeli yedek bekliyordu. Sen ne yaptın bunlar oynattığın yetmezmiş gibi gittin ağa babası selçuğu da bunların yanına yerleştirdin.

İyi ihtimalle berabere biteceğini kadroyu gören herkes söyledi.

Kusura bakmıcan, bu oyunun suçlusu sensin. Düzelt, formayı adaletli dağıt övmesini de biliriz.

Yahu son 5 maçta galibiyetin yok.1 tane gol atmışsın.Nasıl eleştirilecek bir şey yok.Rakipler gitmesini istiyor evet ama onların ekmeğine yağ süren de bizzat hocanın kendisi.
Herkes eleştirilir onda bi sıkıntı yok ama Fatih hocayı yerden yere vurmak mantıksız.Fatih hoca bile oyunu kabul ediyo.Milli arayı iyi kullanıp sorunları çözer.Fatih hocaya güveni yok mu yani taraftarın?Diğer takım taraftarları nasıl sahip çıkıyo destek oluyo hocasına futbolcusuna.Hocanın ve futbolcununun sosyal medyasına kadar gidip go home yok edilen küfürler saçmalık..

Helal olsun adam kendini eleştirmiş egolu egolu dedik adam yine vurdu doksana

Geri
Üst Alt